lancia88 83 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, e pa drustvo, uz podrsku novog moderatora, Blackbite-a, ovaj podforum bi trebalo da se uoblici u jedno jos lepse i urednije, preglednije i edukativnije, a povrh svega upotrebljivije mesto za sve ljubitelje ovih kineskih spravica. Ja da mu prvi pozelim dobrodoslicu ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eto da i mi uz njegovu pomoc odemo u te evropske integracije Nadam se da se nece puno uobraziti i da ce ovaj forum uz njega postati jos bolji... Ziveli kinezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5964 Napisano Maj 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i mislim da je napravljen odličan izbor moderatora. A sad da časti! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ovako ;D Auu...nije ni vreme ni mesto za ovako nesto,sem ako ne testiras azurnost novog moderatora. @Blackbite Sve cestitke,srecan rad,definitivno pravi izbor i da imas sto manje posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Blackbite cestitam i nadam se da ces nam pomoci da ovo sve zalici na nesto! bez uvrede, nisam ni mislio da je do sada bilo lose ali je svaka pomoc dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, nadam se da vas necu razocarati. @Arakis Evo jedno virtuelno za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Blackbite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke pa kad se vidimo da ne bude samo virtuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam unapredjenje Zelim da sto manje problema imas sa nama, problematicnima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe sad ima da se*** preko veze! ;D ;D Cestitam Blackbite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,Lancia88! BlackBite-a mnogi od nas poznaju,momak je izuzetno edukovan,verujem da ce njegovo angazovanje mnogima pomoci da razjasne tekuce nedoumice,sa kojima se mi vozaci-pioniri(mislim na pionire vozace Kineskih motora)cesto susrecemo. Black,PIVO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sampiona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Уааа модератор! Иди се ошишај! Уааа! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A jooooj sad imam extra vezu! ;D ;D ;D :D Cestitam komso! :) Da castis! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke bleki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Isto takodje se pridruzujem cestitkama Crnom Ugrizu!!! Pozdrav! P.S. A sta mu dodje taj moderator? ... El to nesto u vezi mode? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 16, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan cestitam nas Blacki je jedan od najaktivnijih clanova i izvlaci najdragocenije informacije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A jooooj sad imam extra vezu! ;D ;D ;D :D Cestitam komso! :) Da castis! ;) Jes' i vezu i jos da castim. Valjda to ide malo drugacije, ti se "malo potrudis", a onda ja vidim sta moze da se uradi. ;D Nesto ste svi pogresno razumeli kako to ide ili se pravite blesavi. Zorge, to je pravi duh. Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan A jooooj sad imam extra vezu! ;D ;D ;D :D Cestitam komso! :) Da castis! ;) Jes' i vezu i jos da castim. Valjda to ide malo drugacije, ti se "malo potrudis", a onda ja vidim sta moze da se uradi. ;D Nesto ste svi pogresno razumeli kako to ide ili se pravite blesavi. Zorge, to je pravi duh. Hvala svima! Sta reci, ovaj nash naj lepshi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam.... da nas edukujes sto kvalitetnije.... I NEMA HVALA nego da paltis pivo na FG ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A jooooj sad imam extra vezu! ;D ;D ;D :D Cestitam komso! :) Da castis! ;) Jes' i vezu i jos da castim. Valjda to ide malo drugacije, ti se "malo potrudis", a onda ja vidim sta moze da se uradi. ;D Ne postaje se "vlast" svaki dan :D Znas ti da su moji apetiti za pivom "skromni", tako da ti necu opterecivati budzet previse ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Wolflord Od sinoc mi opterecuje budzet kvacilo koje je kompletno za menjanje (korpa, lamele, opruge...) Cima, skripi, skace, zeza u prvu, drugu i ler, osecaj na rucici svaki put drugaciji..., tako da je pivo najmanji problem u vezi budzeta, jer po svoj prilici nije bas jeftino, a hteo bih to da sredim do FG, pa jurim kompatibilne delove da prodjem sto jeftinije, ako uspem da izvedem. Ako ne, idem ovako pa makar se raspali oboje (Vista i ja). Davao je neke znake zadnje 3000km, ali sad je objasnio sta mu je (tj. darko iz kinroad-a na osnovu simptoma), pa moram da menjam ako mislim da vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno?! :-[ E 'bem mu misa! :-\ Jel odgovaraju delovi sa Kinroada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...