MileM 139 Napisano Mart 23, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je ova kamera,jel ima za nju da se kupi neka zaštita od pleksiglasa ili tako nesto?Ko što ima za goPro pa da se ne čuje vetar,jedino to zameram. Inače ok snima. Moze cep da se stavi od nazad onda se tiho cuje ali sve je zatvoreno i tad moze i u vodu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Mart 23, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Djuka, poslata guma, stize sutra, najlepse hvala koliko izlazi postarina? ako te nekad navede put u Bor ili se provozas motorom do Bora najavi mi se pa da se vidimo i provozamo malo Mislim oko 300din. Post Express-om sam poslao. Baci neku sliku kad montiras.. Vazi, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka911 1 Napisano Mart 23, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me zasto na apola strada bregasta,klackalice i najcesce menjac uglavnom zupcanici brzina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Mart 23, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan То што си навео је пола мотора, просуди сам зашто страда... Заборавио си да додаш и фрајлауф. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 23, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je ova kamera,jel ima za nju da se kupi neka zaštita od pleksiglasa ili tako nesto?Ko što ima za goPro pa da se ne čuje vetar,jedino to zameram. Inače ok snima. Moze cep da se stavi od nazad onda se tiho cuje ali sve je zatvoreno i tad moze i u vodu...Onda je bas dobra kamera. Bolje je da se slabije čuje zvuk nego da duva ovaj vetar,iritira mi uši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 23, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan То што си навео је пола мотора, просуди сам зашто страда... Заборавио си да додаш и фрајлауф. Mislim da frajlauf strada od kurblanja,nisam siguran,alui to se desilo nekolicini,nije vecini kao sto su npr hladnjaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Mart 23, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze frajlauf sa kurblom. Ne kapiram kako moze crci uljna pumpa od ne redovnog menjanja kad su svi ti motori presli manje od 10 000km, a crkne pumpa. Pa nije apolo toliko napredan da mu moras sipati najkvalitetnije moguce ulje... Ljudi sipaju najjeftiniji ipon u ktm pa se kotrlja desetinama hiljada km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me zasto na apola strada bregasta,klackalice i najcesce menjac uglavnom zupcanici brzina ? Ja još nisam čuo da je nekome stradalo sve to. Jedino znam za tog Maretovog ortaka, što mu je stradao menjač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 24, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze frajlauf sa kurblom. Ne kapiram kako moze crci uljna pumpa od ne redovnog menjanja kad su svi ti motori presli manje od 10 000km, a crkne pumpa. Pa nije apolo toliko napredan da mu moras sipati najkvalitetnije moguce ulje... Ljudi sipaju najjeftiniji ipon u ktm pa se kotrlja desetinama hiljada km. Nisam rekao da uljna pumpa crkava od neredovnog servisa,ona crkne jer je loša a zato što crkne stradaju bregasta i klackalice... Ktm je znatno kvakitetnije izrade,a apolo da bi trajao mora da se pazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka911 1 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za vladu,guma je ekstra,sad jos samo sledi zamena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Mart 24, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka911 1 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko vam je podesen ler gas meni je na 13-14 obrtaja.... i da li nekome apolo puca pri visim obrtajima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko vam je podesen ler gas meni je na 13-14 obrtaja.... i da li nekome apolo puca pri visim obrtajima ? Meni na 1200-1300. I ne puca na visokim obrtajima... E i obavezno okači sliku namontirane gume, baš me zanima kako izgleda sa 140 širinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka911 1 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko vam je podesen ler gas meni je na 13-14 obrtaja.... i da li nekome apolo puca pri visim obrtajima ? Meni na 1200-1300. I ne puca na visokim obrtajima... E i obavezno okači sliku namontirane gume, baš me zanima kako izgleda sa 140 širinom... kako moze da se skine tocak bez stavljanja motora na stender ??? nemam stender to je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 24, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan vama ide ram ispod agregata ? Ako da na neki poveci trupac, ili uzmi dizalicu za auto i postavi neku dasku ispod . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka911 1 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je rucno radjen auspuh mozda zbog toga puca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 24, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan stavi brate panj,neku stolicu drvenu,bilo šta,snadji se nekako,samo upotrebi maštu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 24, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan meni je rucno radjen auspuh mozda zbog toga puca ? Ne znam u kom smislu puca,morao bi da čujem taj zvuk pucanja i vidim kad se tačno dešava da bi odredio da li je to dobro "pucanje" ili ne valja što puca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan kako moze da se skine tocak bez stavljanja motora na stender ??? nemam stender to je problem ahhahaha :lol: Pa jbt stavi ga na nešto, panj, sanduk, stolica... Ja kad sam menjao bušnu gumu, iskoristio sam neki drveni sanduk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan meni je rucno radjen auspuh mozda zbog toga puca ? Ne znam u kom smislu puca,morao bi da čujem taj zvuk pucanja i vidim kad se tačno dešava da bi odredio da li je to dobro "pucanje" ili ne valja što puca... Verovatno je ''previše protočan'' Npr, meni puca kada skinem lonac, tj. kada ostane samo polovina izduvne grane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 24, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dešavalo da puca jer se dešavale prevremene detonacije,imao previše goriva a to nikako ne valja za mašinu, pucao je negde oko 6000rpm,a sad kad je sve extra i auspuh napravljen maksimalo protocan puca kad pustim gas i tad sevne vatra, al to je kad idem preko 8000rpm pa pustim gas onda pukne ko petarda i to je pozitivno pucanje i lepo izgleda,pogotovo po mraku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 24, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Da vas podsetim Ovo je pozitivno pucanje iako kamera ne može da uhvati zvuk,vidi se sustina. https://youtu.be/_IsnFVhFykQ Meni je auspuh maksimalno protocan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 24, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ocete galamu, evo neki tamo ljudi ja ih ne poznajem: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 24, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Mare i Mile, kakvi ste producenti @MileM Jel se to alarm aktivirao kada ste prošli??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 24, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahah, e da da znaš da oce nekad na kolima da se aktivira alarm,ako ništa drugo uvek opomene auto,kaže pip pip.Hahahahahah. Ja ga turiram tu u ulici i samo auto pored što je parkiran kaže pip,pip,ja opet u blokadu i pustim gas on opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...