MileM 139 Napisano April 23, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Апола више не увозе зато што је крш... погледај им на сајту увезли су пар модела нових скутера 2014... Ne vredjaj mi apolla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 23, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Не вређам, само кажем како јесте, прочитај целу тему.. И ја сам се двоумио између апола и пулсера... А ти Марко, толико си запео за то водено хлађење од апола, а то му је још једна фабричка грешка, сваки час процури хладњак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan E sada si, Vuce, nagrabusio. Za tili cas eto ti apolaske rulje sa bakljama i vilama da te lincuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 23, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Немојте молим вас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 23, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha,Vuce nisam ja zapeo za vodeno hladjenje od apola nego mi je apolo nekako ozbiljan motor a pulser mi je nekako malo,mnogo je nizak podu i izgleda mi kao trkalica sa plastikama i amotrima za supermoto,i ne znam jednostavno mi se ne svidja pulser i nije mi hitno da kupim novi motor jedan vec imamm i vozim ga i nista mi ne fali da ga vozim jos koju godinu,valjda ce se dotle neko dosetiti da uvozi kvalitetnije i jace kineze neke kao apolo sa svim prepravljenim greskama...Daj boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 23, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Много је озбиљан са толико фабричких грешака... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 23, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga,to je vec druga prica to nasi uvoze dreseve,verovatno uzimaju skart robu,ono sto fabrika odbaci kao gresku oni kupe u pola cene i prodaju po balkanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 23, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan trenutno razmisljam o kupovini ovog http://www.kupujemprodajem.com/Sprint-Apolo-250-ccm-11948179-oglas.htm kako se vama cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 23, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Баш сам и ја данас гледао тог, иначе на огласима има један аполо, човек ставио амортизер од неког сузукија, и средио качење хладњака, тако да не пуцају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Znam tog coveka Dobar je taj Apolo mehanicki. Vizuelno nije bas sminkan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 23, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam gledao sam i ja tog apola sa amortizerom od suzukija,izgleda malo nize i vario je neke sipke oko hladnjka,ali spolja je ko da nikad nije opran i izgleda veoma zapusteno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 23, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan E јебем га људи, ја баш контао да узмем неког, па да дивљам ту по селу, ал' ето, одговориште ме. Или можда ипак да гледам даље па да пазарим? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 23, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Или можда ипак да гледам даље па да пазарим? Само пази да не прођеш као колега PaunX, да мало јаче додаш гас, па се агрегат распадне изнутра Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 23, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Или можда ипак да гледам даље па да пазарим? Само пази да не прођеш као колега PaunX, да мало јаче додаш гас, па се агрегат распадне изнутра Е јебига, ја све гледам па није Кина преко света од Јапана, ту су, кад оно... Значи ништа оно, лево колено на седиште, десна нога на кочници, и држиш вагу до краја улице? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 24, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Или можда ипак да гледам даље па да пазарим? Само пази да не прођеш као колега PaunX, да мало јаче додаш гас, па се агрегат распадне изнутра Zato je pulser mnogo bolji, kad mu das malo jaci gas iskrivi mu se lancanik pa landara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 24, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Пулсер је много јачи, има снаге да ишчупа брезоне из задњег точка кад се точкира Био је линк овде на форуму, неки руси су стављали апола на ваљке, и измерили су само 13,5коња од написаних 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 24, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Auu covece odakle tolika mrznja, ako ti se ne svidja apollo nemoj da ulazis u ovu temu, ne razumem sta zelis da postignes i zasto trujes volju ljudima koji imaju apolla. Ponasas se kao neki klinac kome su mama i tata kupili motor i sad je taj motor najbolji i najjaci i treba svima koji nemaju taj motor da naseres kako je njihov krsina. Ne znam cemu takav stav, ovde smo svi da bi pomogli jedni drugima, da damo savet. Svako ima svoji ukus i o tome ne treba da se raspravlja. Ne zelim da se raspravljam sa tobom, niti da se prepirem koji je bolji motor, samo zelim da ti kazem da to sto radis je ne postovanje kolega sa foruma... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 24, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Не вређам ја никог, ја сам само одговорио на Маркову констатацију да се мастехник распада, па зато више не увозе апола, а то није истина, рекао сам зашто га више не увозе... А ово све остало што сам писао после одговора Марку је била чиста спрдња, зар не видиш смајлије у сваком посту, и ја сам твој пост за кривљење ланчаника на пулсеру схватио као спрдњу, а не увреду,, свашта. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChuppkoS 1 Napisano April 26, 2014 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudii.. Zanima me gde mogu da nadjem novog Apolla, ima li ga u Jagodini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojko94 2 Napisano April 26, 2014 U prolazu, 87 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apollo Prijavi odgovor kao problematičan procitaj makar zadnje dve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ChuppkoS 1 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam prve 40 stranice i zadnje 20... Mnogo me interesuje Apollo.. Je l' moze neko da mi kaze koliko ide u petoj brzini na 4500 obrtaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano April 27, 2014 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa predpostavi sam,evo ja predpostavljam da ide 75-80km/h apolasi jel sam u pravu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 29, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da uzmem nove gume za apolla pa me zanima koji su vasi predlozi, ja sam gledao u motobox imaju ContiGO! gume i imaju odgovarajuce dimenzije. Da li su to dobre gume za apolla? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj malo rivjue na netu, ja bih rekao da je to dobar izbor. Koja je cena? Kada sam ja svojevremeno gledao gume, nije bilo bas nekog kvalitetnog izbora u budzetskoj kategoriji. Isto su neke Conti bile u opticaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano April 29, 2014 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj malo rivjue na netu, ja bih rekao da je to dobar izbor. Koja je cena? Kada sam ja svojevremeno gledao gume, nije bilo bas nekog kvalitetnog izbora u budzetskoj kategoriji. Isto su neke Conti bile u opticaju.... Citao sam za ContiGO gume i dosta ljudi ih hvale, kazu da su vrlo dobre da ne klizaju i moze lepo da se spusta. ContiGo! 110/70-17 = 9 500din ContiGo! 130/70-17 = 11 500din Koliko ja znam apolo ima unutrasnju gumu, da li one mogu na njega, to su dimenzije sa njegovih fabrickih guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...