LUCI6/6/6 1 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan a kod nas je cini mi se 700-800din..? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам прошле недеље купио DR8EA у некој као специјализованој продавници за NGK свећице у Нишу и коштала је 300 динара. Заменио сам је и сада боље пали и неких 100км се није гушио мотор, па је опет почео. Чекам лепше време па да се позабавим карбуратором. Мислим да је проблем у смеши, дефинитивно. Него, дали се вама замрзавају контакт браве када возите по хладном и влажном времену? Ја имам утисак да се моја напуни водом после сваке вожње по влажном времену, поготову по киши или суснежици, па после када одстоји мало на минусу - катастрофа да се одкључа волан или да контакт. Никад ме оба заједно не зајебавају. Каква су ваша искуства? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kako da zakljucam volan na Apollu ???, ja sam pokusavao ali nesto mi neide.... pa nisam hteo da silim da ne bi nesto sjebo @dunja 07 jel si bas iz panceva ili okoline, ja nisam vidjao proslog leta ni jednog apola po pancevu, tako da kada bude lepse vreme mogli bi da se provozamo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako da zakljucam volan na Apollu ???, ja sam pokusavao ali nesto mi neide.... pa nisam hteo da silim da ne bi nesto sjebo @dunja 07 jel si bas iz panceva ili okoline, ja nisam vidjao proslog leta ni jednog apola po pancevu, tako da kada bude lepse vreme mogli bi da se provozamo zajedno Zakljucavas ga tako sto okrenes volan u levo i kljuc okrenes suprotno od kazaljke na satu do kraja kljuc gurnes malo na dole pustis ga da izadje i nastavis suprotno od kazaljke na satu....nadam se da sam pomogao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Luci bas tako ko sto si opisao... ;D Radi zakljucavanje ko podmazano, hval jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan pomozite!!! ne razumem kad dignem sauk za 1 stepenik prima normalno gas...dignem za drugi stepenik gusi,vratim sauk na pocetni polozaj gusi isto.....u cemu je problem ljudi ne kapiram,ako zznate nesto o ovome pisite....pozzz :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor hladan normalno je da se gusi. Ako se zagreje na punu radnu temperaturu onda je noramlno da se gusi pod sauhom jer je on za hladan start. Ako se gusi zagrejen bez sauha onda mora na stelovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor hladan normalno je da se gusi. Ako se zagreje na punu radnu temperaturu onda je noramlno da se gusi pod sauhom jer je on za hladan start. Ako se gusi zagrejen bez sauha onda mora na stelovanje. stani,stelovanje karba ili...??? hvala na dosadasnjim informacijama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se motor gusi dok je hladan onda je to potpuno normalno. da, stelovanje karba ali samo u slucaju da radi nepravilno kada dobije punu radnu temperaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se motor gusi dok je hladan onda je to potpuno normalno. da, stelovanje karba ali samo u slucaju da radi nepravilno kada dobije punu radnu temperaturu. navika mi je da ne vozim motor dok se ne zagreje,tako da mi nije problem stucanje dok je hladan nego suprotno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Februar 26, 2010 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto gledam na sajtu Orion-a (proizvodjac Apolla), model za 2010 ima Zongshen-ovu masinu. Na slici nema creva za vodu, na drugoj slici se pak vidi hladnjak... Kinezi zbunjuju kao i uvek sa preciznoscu informacija Nevezano sa ovim gore, zvao sam sluzbu rezervnih delova i verovali ili ne amortizer I DALJE stize sledece nedelje I tako od 16. avgusta prosle godine kada sam primetio da je moj otisao Razlika je sto su ovaj put sigurni da deo zaista stize, sad samo cekamo da carinici obave svoj posao pa moze da se menja. Prosli vikend sam konacno pokupio motor od drugara, nakon 2 meseca stajanja upalio je iz drugog pokusaja (akumulator je bio dopunjavan). Prva voznja je bila po kisi i naravno mraku nekih 50ak km, osmeh k'o dete kada dobije novu igracku. Uspeo sam da pogodim krater (ONO ne moze da se nazove rupom) na putu popunjen vodom, prednja felna se pomalo iskrivila. Sad sam u procesu trazenja majstora koji ce to da opravi. I tako, druzenje/vozanje se nastavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja problema sa prednjom felnom, tockm, trese mi pri odredjenoj brzini. kako da resim to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Februar 26, 2010 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja problema sa prednjom felnom, tockm, trese mi pri odredjenoj brzini. kako da resim to? Ako ti nije udaren tocak, tj bas kriva felna, onda se to resava kod vulkanizera sa tegovima. Ako je felna kriva onda se prvo ona mora ispraviti pa onda po potrebi vulkanizer. Dakle pregledaj obod felne da li ima neka ostecenja a onda dalje delaj u skladu sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan pomozite!!! ne razumem kad dignem sauk za 1 stepenik prima normalno gas...dignem za drugi stepenik gusi,vratim sauk na pocetni polozaj gusi isto.....u cemu je problem ljudi ne kapiram,ako zznate nesto o ovome pisite....pozzz :o Брате имао сам проблем где се мотор константно гушио на 3200 до 3900 о/мин и уништавао ми је свећице на 200 до 500 пређених км. У тренуцима пред смрт свећице се понашао баш као што си ти описао, а рецимо следећег дана сам већ морао да купим нову свећицу јер на старој уопште неби упалио. И ја, као и Ти имам навику да кратко загревам машину у месту, па следећи рецимо километар возим под малим гасом док се скроз не загреје. Када је свећица пред цркавањем угаси ми се по неколико пута док се не загреје. Е, сад, ја сам проблем решио тако што сам променио ЦДИ и свећицу пре једно 100 до 150км и од тада немам проблема са трокирањем у вожњи и боље ми иде на "хладно". Мој је савет да пробаш да промениш свећицу, надам се да није ЦДИ ни штеловање карба у питању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan pomozite!!! ne razumem kad dignem sauk za 1 stepenik prima normalno gas...dignem za drugi stepenik gusi,vratim sauk na pocetni polozaj gusi isto.....u cemu je problem ljudi ne kapiram,ako zznate nesto o ovome pisite....pozzz :o Брате имао сам проблем где се мотор константно гушио на 3200 до 3900 о/мин и уништавао ми је свећице на 200 до 500 пређених км. У тренуцима пред смрт свећице се понашао баш као што си ти описао, а рецимо следећег дана сам већ морао да купим нову свећицу јер на старој уопште неби упалио. И ја, као и Ти имам навику да кратко загревам машину у месту, па следећи рецимо километар возим под малим гасом док се скроз не загреје. Када је свећица пред цркавањем угаси ми се по неколико пута док се не загреје. Е, сад, ја сам проблем решио тако што сам променио ЦДИ и свећицу пре једно 100 до 150км и од тада немам проблема са трокирањем у вожњи и боље ми иде на "хладно". Мој је савет да пробаш да промениш свећицу, надам се да није ЦДИ ни штеловање карба у питању. koji CDI si stavio sad?? i kako si zamenio svecicu koja ti je bila pre a koja je sada?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki PA 11 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nije udarene felna, bar ja nisam nista video a blenu sam u nju pola sata, znaci vulkanizer zavrsava posao hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado123 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Raska Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan @ Luci Дао ми је пријатељ неки ЦДИ, питаћу га који па ћу Ти рећи, у принципу је исти као на кинеским скутерима са 4т машинама 139QMB, као и бобина, а свећицу сам ставио као и Глига (и ја их од почетка користим) NGK DR8EA. Nije udarene felna, bar ja nisam nista video a blenu sam u nju pola sata, znaci vulkanizer zavrsava posao hvala ;D Да се убацим и ја у причу са можда мало чудним предлогом ==> рецимо да се проба са затезањем жица као на бициклу - ако је фелна са жицама можда су се олабавиле? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nije cudan predlog, upravo tako se i radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto neko rece na forumu izgleda da neke serije imaju problem sa elektronikom tj bobinom i cdi-jem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan @ Luci Дао ми је пријатељ неки ЦДИ, питаћу га који па ћу Ти рећи, у принципу је исти као на кинеским скутерима са 4т машинама 139QMB, као и бобина, а свећицу сам ставио као и Глига (и ја их од почетка користим) NGK DR8EA. stani,bitno je samo da je 4t ili....kubikaza nema veze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Mart 7, 2010 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se malko igrao/m Ovo dalje je trenutno stanje, jos nije zavrseno sredjivanje do kraja Evo kako izgleda katalizator. I dalje necu da ga vadim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan gligo a kako se vadi taj katalizator??? i gde se tacno nalazi,ne izvaljujem tacno gde je...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Mart 8, 2010 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazi se iza one zastite za nogu. Kada pogledas cev videces da imaju dva dela koja su deblja od ostatka izduva, vidi se na pretposlednjoj slici. Vadi se tako sto iseces, izbacis te delove a na njihovo mesto ubacis komad cevi Dakle odneses kod nekog majstora koji radi auspuhe i on ti to sredi, ti mu samo kazi gde da sece ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Док се Глига игра са козметиком ја замало да изгинем: шраф на предњој чељусти се олабавио Наравоученије: Браћо, осматрајте шрафове имају тенденцију самоудаљења са кинеских мотора. Узгред једно питање: Глиго, можеш ли да нам одаш висину "штендера"? А са да и ја да се упишем са једном туром: Ниш - Рибарска бања ;D Клизиште преко пута с. Љуптен код Рибарске бање у суботу 06.03 Мало снега у Рибарској бањи истог дана @ Luci Ја сам пробао са кинеског скутера који носи 4т машину (139 QMB) и радило је коректно у леру ( и ЦДИ и бобина), мислим да је баш такав CDI сад на мом мотору. Извини заборавио сам да питам тачно који је, али пошто је из сервиса за скутере претоставка да је тај. Ако имаш неког пријатеља који вози кинески 4т скутер од 50ccm слободно пробај делове, не можеш ништа да поквариш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...