MileM 139 Napisano Mart 18, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vozi neko original SM style . U krivinu da ispruzi nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiBiker 2 Napisano Mart 18, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora sa stolom svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panther 0 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Apollo rx 250 sm Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto su rekli, cim zadnji klizi, svakako je bolje kada stavljas jednu nogu. Danas sam ga i dizao na prednji, sto je vrlo lako i nema potrebe za drugu nogu. Sm je napravljen za klizanje, jedan od razlije od enduro verzije koji vise za Offroad. @ MileM - Ja stalno vozim sa ispravljenom nogom, posto je mnogo sigurnije i lakse kada klizis. Svako treba da podesi visinu i tvrdinu amortizera po svom ukusu. Apollo za to ima dosta prostora, tako da oni koju vislji mogu dici koliko treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 18, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto spustam nogu,bez toga nije toliko zanimljivo :-) haahahah Svako motor podešava po sebi kako mu odgovara,a sm jeste za naginjanje i klizanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam puno,snaso sam se u meduvremenu..kod nas je 9€ prednji lancanik. upo sam u gadne probleme ahha..posto sam kupio masinu u kutiji,rastavljena do boga itd,i sastavili smo 90% i pocelo falit dijelova..fali zupcanik alnasera,ona osovinica i lezaj kvacila,i tako neki kurtoni,al eo zvao sam decka koji moze rjesit dijelove i bit ce rjeseno iduci tjedan,valjda necu popizdit haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 18, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam puno,snaso sam se u meduvremenu..kod nas je 9€ prednji lancanik. upo sam u gadne probleme ahha..posto sam kupio masinu u kutiji,rastavljena do boga itd,i sastavili smo 90% i pocelo falit dijelova..fali zupcanik alnasera,ona osovinica i lezaj kvacila,i tako neki kurtoni,al eo zvao sam decka koji moze rjesit dijelove i bit ce rjeseno iduci tjedan,valjda necu popizdit haha Jaoj druže ali zato kada ga budeš sklopio celog, ne mogu da zamislim kez na tvom licu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dachi 2 Napisano Mart 18, 2015 U prolazu, 79 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma e..jucer sastavljali i ide sve super,sve odgovara itd,i aj idemo jest pa cemo sitnice i cilindar itd i palimo,kad ono fali ovo fali ono..al bitno da sam se snaso pa ce bit nadam se iduci tjedan.. sutra cu stavit neke slike malo od sastavljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 19, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Braćo našao sam štitnike ruku za male pare. Oni sa alu-šinom su 25 jura a oni obični plastični su 2000 RSD... U pitanju je Miletov zemljak, tako da bi ti Mile mogao prvi da ih kupiš i namontiraš da vidimo kako izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 19, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj link. Moja sledeca kupovina je prednja guma. Sent from my D6503 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 19, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Metalni: http://www.kupujemprodajem.com/Stitnici-Rucica-2-20517567-oglas.htm?filter_id=206501 Plastični: http://www.kupujemprodajem.com/Stitinici-rucica-20517465-oglas.htm?filter_id=27509414 Čovek je iz Niša. Bilo bi dobro, ako ti nije predaleko, da se iscimaš do njega i da ih barem vidiš, vrede li šta i mogu li se montirati na apollo-a... Čisto da budem(o) sigurni, pošto se ja spremam da ih naručim. I naravno dužan sam gajbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 19, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Metalni: http://www.kupujemprodajem.com/Stitnici-Rucica-2-20517567-oglas.htm?filter_id=206501 Plastični: http://www.kupujemprodajem.com/Stitinici-rucica-20517465-oglas.htm?filter_id=27509414 Čovek je iz Niša. Bilo bi dobro, ako ti nije predaleko, da se iscimaš do njega i da ih barem vidiš, vrede li šta i mogu li se montirati na apollo-a... Čisto da budem(o) sigurni, pošto se ja spremam da ih naručim. I naravno dužan sam gajbu E ako je za gajbu onda idem da pitam za vikend ako mi ne iskrsnu neke obaveze do tad. Mada preporucujem da pogledas na ebay ima lepsih a jeftinijih. Ja cu sigurno sa ebay da uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panther 0 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Apollo rx 250 sm Prijavi odgovor kao problematičan Kod stitnika je standard 22mm korman. Na Apollu je 32mm. Tako da najverovatnije treba prepravljati drzace koji idu na korman, ali nije to strasno. Cisto da znate, ja sam moje resio sa selnama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 19, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Kod stitnika je standard 22mm korman. Na Apollu je 32mm. Tako da najverovatnije treba prepravljati drzace koji idu na korman, ali nije to strasno. Cisto da znate, ja sam moje resio sa selnama. Da, da, sećam se kad si pisao, zato reko' da Mile ipak proveri pošto su u istom gradu... Koliko si ti platio tvoje (ako nije tajna) i kakvi su beše??? @MileM Lepših ima ali jeftinijih teško. Ni tamo nisu ispod ove cene, barem se tako meni čini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka911 1 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stižu slike: Jos nije vozena samo sto je postavljena Stara oprana i spremna za prodaju. Послато са D6503 уз помоћ Тапатока treba mi takva zadnja guma pa ako bi mi poklonio...a nemam para za drugu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 19, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Poklonice ti Mile za 1500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 19, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan @ djuka911 Jel ti to jos verujes u deda mraza? Ljudi danas se vracam kuci i idem uzbrdo i osecan da preskace paljenje i 5 kuce do moje samo cujem kako se polako stisava i cak ugasi se. Koja je to sreca ljudi da ostanem bez benzina blizu kuce. Nisam imao kintu da sipam kad sam poso bilo mi glupo za 100din da sipam i taman me dogurao do kuce heheheh. A i planirao sam da menjam filter za benzin pa cu taman sad to da odradim kad je prazan . Bar neke koristi i od toga. A sto se tice gume jos se razmisljam da li da je prodajem mozda je odnesem da mi ubace spajkove ili je stavljam na prodaju ali necu da je dam manje od 2500din. Zato sto sam pre nalazio iste ovakve samo dosta izlizane za 1500-2000din. Ova moja presla 1860KM jos ima dlacice sa strane. Ako ne ode za 2500din necu ni da je prodajem...Ne isplati mi se za manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panther 0 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Apollo rx 250 sm Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Stitnici-za-ruke-8552341-oglas.htm?filter_id= skoro isti... Mislim da je bilo 2800din, bez aluminijumskog pojacanja. Ja sam zadovoljan, posto su mi lepsi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panther 0 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Apollo rx 250 sm Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Stitnici-za-ruke-8552341-oglas.htm?filter_id= skoro isti... Mislim da je bilo 2800din, bez aluminijumskog pojacanja. Ja sam zadovoljan, posto su mi lepsi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 19, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Stitnici-za-ruke-8552341-oglas.htm?filter_id= skoro isti... Mislim da je bilo 2800din, bez aluminijumskog pojacanja. Ja sam zadovoljan, posto su mi lepsi... Jesi lepsi al ako se koji slucajem razvuces po asvalt ima i rucice da odu. A aluminiumski ce koliko toliko da zastite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 19, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stitnike kupujem da bi mi zaštitili ručke pri padu i umanjili duvanje vetra po rukama,ali ti plastični kad mi mi motor pao pukose i stitnici i ručke i onda samo imam dupli trošak a ovom stitniku sa aluminijumom neće biti gotovo ništa,a zastitice mi ručke... @ djuka da nisi mozda i apola dobio na poklon od nekog sa foruma?poklonio ti covek eto onako?... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Mart 19, 2015 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stitnike kupujem da bi mi zaštitili ručke pri padu i umanjili duvanje vetra po rukama,ali ti plastični kad mi mi motor pao pukose i stitnici i ručke i onda samo imam dupli trošak a ovom stitniku sa aluminijumom neće biti gotovo ništa,a zastitice mi ručke... @ djuka da nisi mozda i apola dobio na poklon od nekog sa foruma?poklonio ti covek eto onako?... +1 Ja sam na proslom imao uz motor fabricke neke stitnike plasticne zakacis ih jaknom kad prolazis oni puknu hahahah. Bolje je da cuva nego da je lepo. Mozda je mislio da imam puno pare pa da mi nista ne znaci dal cu da prodam gumu ili cu da je poklonim, al da je tako mislis da bi kupio kineza hahahahah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panther 0 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Sprint Apollo rx 250 sm Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika... Pranje hladnjaka i kad je sastavljen. Manje padove izdrzi i plastican, ali naravno da je aluminiumski jaci. Koliko para, toliko muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 19, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan @MileM Hahaha, a Mile kako si počeo da pišeš ja se uplaših da se nije desilo nešto, a ono, benzin Nemoj da je daš ispod 2500, taman da imaš za štitnike... @Panther I ti plastični mogu da izdrže neko grebanje a i štite koliko toliko od vetra. Ali neki jači udarac i ne daj Bože pad, ode mas' u propas'. Inače, lepo mu čuče ti zeleni detalji, fino si ga sredio Zbog svega toga, kažem da je ovaj sa gvožđem isplativiji. A ljudi nemojte da ste na kraj srca, nemojte da kudite mlađanog nam Đuku , samo je pitao može li... Moram da branim zemljaka malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Mart 19, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Panteru bas si ga lepo sredio,svaka čast za stajling. Inače meni se često dešava da ostanem bez čorbe,al uvek blizu kuće,haahaha, jednom mi je ostao bez goriva na oko 2km od pumpe pa sam malo vežbao ru ke i noge,na svu sreću nije bilo uzbrdo nego sve ravno i jedan deo nizbrdo pa sam stigao do pumpe. Ne kudim ja djuku,nego mislim da je teško da će ista dobiti pogotovo od nas iz kineske sekcije,mi da imamo da damo vozili bi japance i 'talijane,ne kineze. Nek uđe u neke veće sekcije da traži gumu možda mu daju ljudi i bolje neke gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuka911 1 Napisano Mart 19, 2015 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan @MileM Hahaha, a Mile kako si počeo da pišeš ja se uplaših da se nije desilo nešto, a ono, benzin Nemoj da je daš ispod 2500, taman da imaš za štitnike... @Panther I ti plastični mogu da izdrže neko grebanje a i štite koliko toliko od vetra. Ali neki jači udarac i ne daj Bože pad, ode mas' u propas'. Inače, lepo mu čuče ti zeleni detalji, fino si ga sredio Zbog svega toga, kažem da je ovaj sa gvožđem isplativiji. A ljudi nemojte da ste na kraj srca, nemojte da kudite mlađanog nam Đuku , samo je pitao može li... Moram da branim zemljaka malo. zemljak aj ti na voznju za vikend ako bude lepo vreme ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...