scuba 15 Napisano Maj 12, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Oko pola 8 danas uveče sam zastao da snimim oboren motor Suzuki u ulici Karađorđev trg u Zemunu. Vozač je fala bogu dobro i dok sam slikao već je bio u kolima hitne pomoći bez težih povreda. Navodno, vozač automobila nije ispoštovao pravo prvenstva prolaza i oborio kukavca koji je imao kacigu i išao je relativno sporo. To su reči par očevidaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Maj 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je dečko dobro! A gde se ti Scubo smucaš noću po Zemunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 12, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan I ja e nadam da je momak ok jer kažu da se odmah sam digao, otresao prašinu i ušao u hitnu pomoć kad je stigla. A ne smem da ti kažem di sam bio i to sa dve ženske ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Da to nije onaj dečko što je restaurirao Suzukija GS 450 ili koji je već..? Liči mi na taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da to nije onaj dečko što je restaurirao Suzukija GS 450 ili koji je već..? Liči mi na taj motor. I meni je ovo palo na pamet, ista boja, isti kras barovi . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 12, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao, njemu je prednji blatobran crn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1301 Napisano Maj 12, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Hoće i za ovo da kažu:"zbog neprilagođene brzine motociklista udario u auto..." ? > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 12, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka samo dok su svi zivi i zdravi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Maj 12, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije frka?!? Iz aviJona se vidi da je bolid, ovaj...auto, na mestu na kome ne moze biti nikako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan El imao kacigu na glavi, na slici se vidi da je okacena o motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zajebana ulica (pre Pinokija). Tu uvek automobili izlecu iz nje i idu levo ka hotelu Juga... Par puta su i meni izleteli tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva kaciga, kakvi bakrači, ja bi ovom vozaču auta na lici mesta uzeo dozvolu plus debela kazna za nepoštovanje pravog prvenstva prolaza i i mogućnosću povređivanja motocikliste,pa nek lupa glavom, kako,šta, i da je imao kacigu,čovek je mogao da polomi nogu, ruku, zbog budale bre, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1301 Napisano Maj 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva kaciga, kakvi bakrači, ja bi ovom vozaču auta na lici mesta uzeo dozvolu plus debela kazna za nepoštovanje pravog prvenstva prolaza i i mogućnosću povređivanja motocikliste,pa nek lupa glavom, kako,šta, i da je imao kacigu,čovek je mogao da polomi nogu, ruku, zbog budale bre, I po službenoj dužnosti tužba za nadoknadu materijalnih i nematerijalnih troškova, načinjenih motociklisti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ma kakva kaciga, kakvi bakrači, ja bi ovom vozaču auta na lici mesta uzeo dozvolu plus debela kazna za nepoštovanje pravog prvenstva prolaza i i mogućnosću povređivanja motocikliste,pa nek lupa glavom, kako,šta, i da je imao kacigu,čovek je mogao da polomi nogu, ruku, zbog budale bre, I po službenoj dužnosti tužba za nadoknadu materijalnih i nematerijalnih troškova, načinjenih motociklisti! tako je, sve mu to lepo napakovati u krivičnoj prijavi, pa nek se puši, i da mu naplate pretrpljeni strah, farbanje motora, nove nožice, farbanje kacige, sve debelo napaltiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uživajući u najboljim palačinkama u gradu, mnogo puta sam se nagledao kako klinci, još žvaćući, ulaze u kola parkirana ispred i rade polukružno ispred semafora preko pune. Opasno mesto u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 13, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko puta sam se sa kolima ukljucivao na ovoj raskrsnici...i svaki put cetvore oci i u jednom i u drugom smeru! Neverovatno koliko vozaci automobila nemaju obzira prema motoristima i koriste pravilo jaceg. Barem su mi 15-20 puta tako uleteli prosle godine bez ikakvog obraza! Strasno! Bajkeri, pametu u glavu, mi nikad nemamo prednost! > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri, pametu u glavu, mi nikad nemamo prednost! > > To je jedna od suštinskih stvari svake priče o bezbednosti naše vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam tek sada video ovu temu a u pitanju je moj drugar hocu da kazem da je sa njim sve u redu malo se ugruvao nista strasno,sto se motora tice i on je sredjen i u voznom je stanju! Sto se samog dogadjaja tice desilo se to da je vozac automobila izlazeci iz sporedne ulice i nepostujuci pravo prvenstva prolaza video Zeljka kako se priblizava i valjda od straha stao na sred trake i ukopao se,Zeljko ga je snimio i skocio sa motora tako da kotakta sa automobilom nije ni bilo,motor je samo odklizao! P.C. Motor nije restauriran vec kupljen prosle godine od nekog lika iz blokova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan El imao kacigu na glavi, na slici se vidi da je okacena o motor? Imao je kacigu,motor je registrovan,ima kategoriju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E fala bogu da je sve ok. Bas mi je delovalo mucno kad sam naisao. Pozdravi coveka iako se ne poznajemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 16, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Hocu! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Jun 10, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da je steta minimalna i da nije bilo ozbiljnih povreda. Koji je motor u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 10, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan svaki put kad nailazim na Pinokio,i prolazim kroz tu raskrsnicu, sviram unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 10, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...