Manda 13 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam kupio Hondu Shadow VT500 1988 god. Motor super izgleda, pise da je presao 18000, sto je mozda i istina obzirom da se jos uvek vide odlicno svi natpisi na instrumentima a i sediste je kao novo. Motor ide fenomenalno, nema dima nikakvih boja iz auspuha, vuce odlicno i ne dize temperaturu, jedino sto me muci je zvuk koji sam primetio u toku rada na niskom broju obrtaja u leru. Zvuk podseca na kuckanje u ritmu rada motora. Figurativno kao da neka tanka zica brzo kucka po agregatu. Tripovao sam da je mozda u pitanu neki metalni delic koji vibrira ali ne, ipak dolazi iz agregata Ako dam gas nekad se periodicno izgubi i pojavi posle par sekundi opet. Mozda je to normalan zvuk motora, nemam pojma. Napominjem zvuk je slab i potrebna je koncentracija da bi se uocio. Uskoro planiram kod majstora Ise na servis ali bih ipak voleo da unapred cujem misljenje forumasa. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan sve da je stojao u garazi preso bi vise od 18000 a to sto se cuje mogu biti ventili ili lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Maj 14, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Za sve ostale zabrinute vlasnike... Pricao sam sa jos dvojicom vlasnika i ljudi kazu da je normalna stvar i da se sve VT500 Honde cuju tako. Ipak zlu ne trebalo, poslusacu Lakija pa cu videti sa majstorom da malo dosteluje ventile ako je potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...