Lazić 129 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se vracas sa puta? Gde si sad u odsudnom trenutku nasao da putujes? To nema smisla, ja ocu da stavim bar 600cc u moj/tvoj ram, ne mogu dok ne vidim tebe... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1914 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gušće ulje nepovoljno utiče više na kvačilo nego na mašinu nemože lepo da odvoji zbog velike gustine .Naročito se oseća na hladnom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Gušće ulje nepovoljno utiče više na kvačilo nego na mašinu nemože lepo da odvoji zbog velike gustine .Naročito se oseća na hladnom motoru. Mislim da ne smeta kvacilu, cak naprotiv, kvacilu najvise prijaju mineralna ulja, a ona su uglavnom vece gustine, tako da mi to bas i nema logike. Uostalom ispostavilo se da tema nema veze sa naslovom, pa i nema preteranog smisla da diskutujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li je XT50GY postao XT125CBR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nije josh postao. Intezivno se radi na tome al bre sve mora custom da se pravi. Zbog toga cu danas da vidim da li celu operaciju da ostavim za zimu (i vratim stari agregat) ili pak da je nastavim. Lazicu sacekaj za tih 600cc dok j azavrsim pa da ti kazem kolke su to muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Auu Marko prodje leto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Marko,da nisi ti ustvari kupio agregat od Honde NSR 125? Pre neki dan sam popravljao jednu NSR-ku,agregat je dvotaktni!Vodite racuna ako je taj,jer ima elektronike kao Stoja celulita! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nije josh postao. Intezivno se radi na tome al bre sve mora custom da se pravi. Zbog toga cu danas da vidim da li celu operaciju da ostavim za zimu (i vratim stari agregat) ili pak da je nastavim. Lazicu sacekaj za tih 600cc dok j azavrsim pa da ti kazem kolke su to muke Marko htedoh ti reci da ne kupujes taj agregat zbog komplikacija prilikom ugradnje (video u kupujem), kad pogledam ovde, a ti vec kupio, pa nisam hteo da te demoralisem. U svakom slucaju daleko je od malog posla to ugraditi u kinroad ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan " AAAAA pa to je gurtna sa sitnim nutom......." :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a svi znamo kako se to budzi :D . Moze da se nabudz ali ima dosta da se seche i slichno. Kako mi je prosao odmor moracu pod hitno ili da vracam staro ili da se zavrsi ovo novo, jerbo mi ttreba motor za prevoz i josh plus selim se u malo dalji deo grada. Ali ako se ne nabudzi tu je ceeelaaaa zima . Ima da se napravi to ne zvao se ja Lorimer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a svi znamo kako se to budzi :D . Moze da se nabudz ali ima dosta da se seche i slichno. Kako mi je prosao odmor moracu pod hitno ili da vracam staro ili da se zavrsi ovo novo, jerbo mi ttreba motor za prevoz i josh plus selim se u malo dalji deo grada. Ali ako se ne nabudzi tu je ceeelaaaa zima . Ima da se napravi to ne zvao se ja Lorimer. Ti si prsnu kao lajsna i nemas pojma kako je nama dok cekamo tvoj motor evo ja sam se rasplako jer sam verovao da cu do kraja sezone da zajasem jos jednom malog jarca....ali od tebe nema nista strasno ;) Veliki pozdrav i nemoj posustajati ! ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se Lorimere uz tebe smo.Kad god se vozimo mi te pomenemo pa tad verovatno dobijes napad stucanja ;)Lorimer,Lorimer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да си у МеЗу уложио само упола труда и новаца - сад би се возио и возио... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala na podrsci. Znam sad da je to moglo sve lakse da se zavrsi, ali imam neku potrebu da to izguram sad kad sam vec to pocheo. Agregat je tu, prateci delovi su tu, samo je tajming malo losh, gde bre u sred sezone. Tako da sam morao da presechem ako se nesto sutra prekosutra ne desi vracam ga na staro pa onda na zimu polako (stvar je samo u ideji kako sve smestiti bez secenja rama). Zavrshio bi ga ja sad strpeo bi se, ali mi motor bash treba sad pogotovo zbog menjanja lokacije zivljenja A inache primetio sam to shtucanje fala bogu da je od spominjanja mislio sam ko zna shta je . Inache nije NSR fala bogu jere je i drugar koji mi radi motor prvo to pomislio pre nego je video agregat, chistokrvni CBR je. A ovo za Stoju :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku, pa da malo tupimo, mozda iseremo par dobrih ideja ;D ;D ;D Ja za sada na moju djuntu stavljam pr lancanik od 150cc kruzera, pa da vidis kako ide jebemliga/kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Marko, ne odustaj u pola posla, opet ce trebati zajebancije da se vrati na staro, pa kasnije ispocetka. A, ako ti kojim slucajem umre za nedelju dana, tek onda sta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, ne odustaj u pola posla, opet ce trebati zajebancije da se vrati na staro, pa kasnije ispocetka. A, ako ti kojim slucajem umre za nedelju dana, tek onda sta si uradio. Slusaj coveka, u pravu je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, evo prodacu ti ja ovaj moj da se ne mucis vise. Bas sam pre neki dan razmisljao da mi je vreme da predjem na nesto jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Marko, evo prodacu ti ja ovaj moj da se ne mucis vise. Bas sam pre neki dan razmisljao da mi je vreme da predjem na nesto jace. A ne ne ....nije to lepo .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, evo prodacu ti ja ovaj moj da se ne mucis vise. Bas sam pre neki dan razmisljao da mi je vreme da predjem na nesto jace. Jes, pa da stalno busi gume... ;D Inace meni obe pushtaju od pocetka, pomalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan sa gumama srecom nemam problema , jes da su razlichite al su nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Marko, evo prodacu ti ja ovaj moj da se ne mucis vise. Bas sam pre neki dan razmisljao da mi je vreme da predjem na nesto jace. A ne ne ....nije to lepo .... Sto se ti jedis? Pa i dalje bi imao jednu kinesku cross masinu na raspolaganju (za povremena izivljavanja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Marko, evo prodacu ti ja ovaj moj da se ne mucis vise. Bas sam pre neki dan razmisljao da mi je vreme da predjem na nesto jace. A ne ne ....nije to lepo .... Sto se ti jedis? Pa i dalje bi imao jednu kinesku cross masinu na raspolaganju (za povremena izivljavanja ) Za kupovinu motora od tebe, svako ima moju preporuku, jedno popodne provedeno sa tobom i jasno mi je kako se ophodis prema masini. E sad..... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda se Mare ponovio sa nekom XL-kom ali otom potom, josh nije sve zavrseno (chastim kad bude) tako da od kupovine 200-tke nema nista a bice ludjih izivljavanja. A XT ce valjda sutra da bude gotov al sa starim agregatom. Mislim da ce da bude gotov to se iskreno nadam jer mi bash treba sad. Usput Kinroad ce zimus morati da ode na malo budzenja seckanja i stavljanja one honde to sam zacrtao, a i nije neko muchenje nego vishe slatka neizvesnost (ma k...c moj slatka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti bi juce si izgledao sasvim cool?Da ti nije onaj smuseni kelner dao kvarno pivo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...