Dutchman 114 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan samo napred , bice to pravi fun bike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi. Kako materijalno stanje bude dozvoljavalo, mislim da ce do proleca biti SM verzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je pocelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 8, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Bambuse okreni slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan i napreduje solidno , rekoh ti ja da ovaj Goran nije bash normalan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce mali endurac da opet uveseljava mangulice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Srecom pa nema kardan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i napreduje solidno , rekoh ti ja da ovaj Goran nije bash normalan ;D neka neka samo da je on ziv i zdrav Vidim ja da ce mali endurac da opet uveseljava mangulice ;D ;D ;D rekoh vam ja da ce se izgura ovo ne zvao se ja Lorimer. Tako da planiram da skidanje gipsa proslavim sa mojim motorchetom, znachi za svakog koga nije straa od malo kise i snega zabava je tu Srecom pa nema kardan fala bogu, pa nije ovo neki ne daj boze Shvaba Al da sachekamo jos malo a za sada chukamo u drvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh vam ja da ce se izgura ovo ne zvao se ja Lorimer. Tako da planiram da skidanje gipsa proslavim sa mojim motorchetom, znachi za svakog koga nije straa od malo kise i snega zabava je tu Pa, ako se ja pitam imaces drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ojacavaj ram, da ne bude svacega... Lorimere... ;D I okreni bre slike gipsani ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Марко, је л' ти неко до сада напис'о да окренеш слике? А да ојачаваш рам? Ако јесте, ја немам шта да ти напишем осим да ти желим да ствар изгураш до краја. Можда смо ово: за ендуро моторима, који имају велики ход задње виљушке, увек је проблем што ланац хоће да качи предњи део виљушке, тамо код осовине, што и није проблем ако се то дешава док гураш мотор, али ако седнеш и возиш га, а он струже - то јесте баш велики проблем. Значи, ако бих ја упасивао машину, настојао бих да машину и ланчаник нагурам што што је могуће више назад, што ближе осовини задње виљушке и поставим да се избегне то стругање ланца што је више могуће - од потпуно сабијеног до потпуно истегнутох положаја амортизера. Но чини ми се да тај баја што ти ради није баш од јуче, па зна знање. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kad ce vec jednom da donesesh taj mali lanchanik ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan dono ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan e a sad juri polako zadnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, daj jos slika, makar i naopako... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ocu ocu, ovih dana idem da slikam pa ce bude i valjda nece budu naopako @Zorge koristan savet, uzeto u obzir. E sad jos odgovarajuci zadnji lancanik nadjem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan moze i ovaj al da vozish samo tochak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ocu ocu, ovih dana idem da slikam pa ce bude i valjda nece budu naopako @Zorge koristan savet, uzeto u obzir. E sad jos odgovarajuci zadnji lancanik nadjem.... Ali ovaj put da dobro preracunas. Jedino ne znam kako ce menjac da legne na enduro, verovatno su previse duge brzine, a ne zelis bas ni da ga ubijas visokim obrtajima i malom maksimalnom brzinom. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan e ovo ti isto treba http://www.lineamoto.co.rs/rezervni_delovi/karburatori_index.html poshto onaj mali nije dovoljan za cbr-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan napreduje . Postavljeni nosaci motra i ofarbani http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Photo-0015.a2d.jpg http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Photo-0016.3b0.jpg http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Photo-0017.99f.jpg http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Photo-0018.33a.jpg http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Photo-0019.f51.jpg http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Photo-0020.ded.jpg http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Photo-0021.97e.jpg @Dutchman fala Dutche moracu vidim sa Goranom sta da uzmem, posle jos samo lanac lancanici i cdi Sva sreca pa sam nasledio 400 miliona dolara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan posle J nema kajanja ... sad nema nazad , samo napred ka jedinstvenom motoru u kome cesh uzivati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sve smo blizi flesh royalu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pomerena izduvna grana, tek toliko da ima nesto da se vidi dok ne stignu delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Мрдајте овај 'ладњак одавде - прво блато има да га запуши. http://www.picstation.net/image-E02A_4AD8B5EF.jpg Не знам има ли још планова за ојачавање рама, али ја бих обавезно ојачао те носаче задње виључке. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, baci li na papir koliko ce da kosta cela zajebancija...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...