wulfy 196 Napisano Novembar 7, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jutros osvanuo lijep dan, greaota ne iskoristiti ga.Par telefonskih poziva i dogovor je ,,pao''.Na benzinskoj pumpi poslije tocenja goriva cekam kolegu na Beverliju.Voznja uz obalu Jadranskog mora sve do Debelog Brijega.Hrvatski policajac se cudi mom motociklu, ispituje me:ko proizvodi, dva ili cetri takta, hoce li negdje usput da stane, moze li povuc...U svakom slucaju, nisam ocekivao da ce moj Kinez privuci toliko paznje.Nastavljamo dalje...Silazimo do starog grada, obavezan djir Stradunom, poslije toga ,,upajanje zraka sunca u Dubrovackoj marini.Velicanstvene zidine starog gradaObilazimo Dubrovnik koji je pun dvotockasa. Iskreno, Ja sam ocekivao vise vozacke kulture.Broj onih koji voze bez kacige poprilican.Uspomena iz Dubrovnika sa Hrvatskom zastavom u pozadiniOdlazimo do mosta Dubrovnik (dr. Franje Tudjmana) a poslije se spustamo u Mokosicu.Obilazimo oko Dubrovacke rijeke i ponovo ulazimo u Dubrovnik, taman da popijemo jos jedno picePoslije Dubrovnika odlucujemo da napravimo pauzu u CavtatuNa povratku se crnogorski policajac cudio motociklu.Svracamo u Herceg Novi da se javimo drmandicu.Probam kako se vozi ruska tehnologija, interesatna tehnologija i voznje i zvuka i vibracija.Poslije toga pravac Budva.Sada ovako svjez sa puta pisem ovo.U svakom slucaju 220 prevaljenih kilometara u suncanom danu jedanaestog mjeseca u godini.Prednosti zivota na moru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Novembar 7, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Odlièno... Ja sam bio u nedjelju na tu bandu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Novembar 7, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj blago vama... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Novembar 7, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Bolje vam vreme u novembru nego u avgustu kad sam ja bio daj regulisite to sa nebom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan bajate ti nesto te slike :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 7, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju, sjajno! Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 7, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo,divno,krasno! Svaka cast,vozajte se dok vrijeme da,nadam se da biti i koji lijep dan oko nove godine,da se i ja provozam kad odem kuci!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma panduri mogu da se cude koliko im je volja. Imao sam taj slucaj sinoc kad je padala kisa, nigde nikoga a ja se vozikam okolo naokolo... Samo napred, pun gas i cepaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 7, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Joj, ubi me nostalgija :cry: Tako sam ja cijelo ljeto... Fenomenalno Imacu_I_Ja...! :kul: Tacno znam kakav je osjecaj, zavidim vam Ja isto uzeo danas da ubijem djir kada je vec lijep dan ali me Beograd nevidjeno smara za voznju, ali u cetvrtak cu zato da isplaniram nesto dalje, kazu bice opet lujepo... Nece mi bit kao dolje ali sta da se radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih moderatore, da zabrane postove od nasih drugara sa mora, tokom novembra i decembra kukuuuuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 8, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, daj bar slike da gledamo kad ne mozemo da se vozimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 8, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih moderatore' date=' da zabrane postove od nasih drugara sa mora, tokom novembra i decembra kukuuuuuuuuuu[/quote'] USVOJENO i primenjeno... :twisted: Konfuèije legendo... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 8, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan way to go drugari uskoro cu silaziit na djit na more negdje oko kraja mjeseca pa vas zovem kafu da pijemo da vidimo tog kineza el chemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Novembar 9, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...