Bogda 36 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo u Metro sator za 3 osobe 1500din vrecu za oko 1000din i dusek na naduvavanje skoro 700din. Sator je dosta dobar, veliki. Po meni je idealan za 2 osobe + prtljag. Jednoslojan je i bas se brzo montira. Koristio sam ga do sada samo jednom tj sada za prvi maj. Padala je kisa skoro celo vece i nije propustio vodu. Moj drug ima isti takav i posto su bili dvoje u njemu kondenzovao je iznutra. Ima vratanca protiv insekata, druga za vazduh i treca za vodu. Ne moze da se poredi sa Brendiranim satorima ali mislim da vredi i mnogo vise od tih 1500din. Vreca je od istog proizvocaca i dosta je topla. Preporucena temperatura je 7 ctepeni pa navise do 21. Dusek na naduvavanje je pun pogodak, odlicno resenje i za udobnost i za hladnocu i za vlagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vremena ti treba da naduvas dusek? Ovaj sto ja imam je super, ali bez pumpe bih dobila opstruktivnu bolest pluca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ajde link za luisovu vrecu okacite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo u Metro sator za 3 osobe 1500din vrecu za oko 1000din i dusek na naduvavanje skoro 700din. Sator je dosta dobar, veliki. Po meni je idealan za 2 osobe + prtljag. Jednoslojan je i bas se brzo montira. Koristio sam ga do sada samo jednom tj sada za prvi maj. Padala je kisa skoro celo vece i nije propustio vodu. Moj drug ima isti takav i posto su bili dvoje u njemu kondenzovao je iznutra. Ima vratanca protiv insekata, druga za vazduh i treca za vodu. Ne moze da se poredi sa Brendiranim satorima ali mislim da vredi i mnogo vise od tih 1500din. Vreca je od istog proizvocaca i dosta je topla. Preporucena temperatura je 7 ctepeni pa navise do 21. Dusek na naduvavanje je pun pogodak, odlicno resenje i za udobnost i za hladnocu i za vlagu. ja sam taj shator sad uzeo namenski (u METRO-u) za 1199 dinara, i kupio sam dva dusheka od po 130 dinara( na naduvavanje). Jednoslojni shator. Ne znam shto je problem kondenzacija kad ima otvor gore na krovu kao kod Slayer-a. Moj je ceo zelen. Ja misim da je i isti model. Testirao sam ga na propustljivost tako shto sam skinuo onaj mali deo platna gore na krovu i SIPAO vodu u njega... Drzao je oko 0.33l vode oko 3-4 minuta + sam ja malo stiskao. Tako da pri kishici ce lepo da drzi valjda. A da nosim i dva cebeta za LA. Vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 5, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam pogledao u Louisu i nema vise onog modela koji smo uzeli,ali ovaj je skoro identican a isti je i proizvodjac 10002409 je broj artikla. Sada je cak i na popustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam sse vratio iz Lazarevca de je bila negde negde kishica. nije pustio nigde, mada sam parkirao shator ispod drveta. :-\ jeste losheg kvaliteta, toliko da vidim sunce kroz njega kad gledam spolja, al shta ocesh za 1199 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 9, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od predloga je i Lafuma .. Konkretno Campo 2 model uz pristupacnu cenu (oko 100e), koji smo koristili po zaista "teskim" wremenskim uslowima se pokazao fenomenalno i bez greske .. Pri tome jako jednostawan za montazu ( manje od 10 minuta) Jedan detalj, ja ne bih kategorisao satore za "jednu notj" ili ozbiljnije kampowanje, poshto i ta "jedna notj" moze jako lako da se pretwori u "preozbiljno kampowanje" a jedino je bitno ostati suw .. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od predloga je i Lafuma .. Konkretno Campo 2 model uz pristupacnu cenu, koji smo koristili po zaista "teskim" wremenskim uslowima se pokazao fenomenalno i bez greske .. Pri tome jako jednostawan za montazu ( manje od 10 minuta) Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 9, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Sorry .. editowao sam post naknadno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A dimenzije zapakovanog satora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod satora uskoro ce biti neka rasprodaja u GORI, evo i detalja. od srede 17. juna pocinje akcijska prodaja Ferrino SYNCRO 2 i 3 satora. Ferrino SYNCRO 2 stara cena 23.513,00 nova cena 15.549,00 dinara http://www.ferrino.it/en/homepage/products/TENTS/4_seasons_115/SYNCRO_2_1781 Ferrino SYNCRO 3 stara cena 25.603,00 nova cena 16.931,00 dinara http://www.ferrino.it/en/homepage/products/TENTS/4_seasons_115/STARDUST_SYNCRO_3_1063 Prodaja ce trajati dok se ne rasprodaju narucene kolicine (ukupno 15 kom). Pozdrav GORA d.o.o. Radnicka 48/Lok K Beograd, Srbija tel/fax +381 11 2520189 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio McKinley Oregon 3 i za mene ima sasvim dovoljno mesta. Kupio sam ga u Intersportu i cena je bila 5.500 dinara, po meni cena je za ovaj šator veše nego korektna. Dvoslojni šator, gornji deo je 2.000mm, a donji 10.000mm vlage. Spakovan je dimenzija 60 x 19 i ima 5.4 kg. Postavljen je 200 x 200 x 125 Slika i više detalja na : http://www.mckinley.de/products/oregon-3_100255.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 9, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte slike kako ko pakuje sator za dvoje, dve vrece za spavanje (letnje) i one podlogice za vrece za spavanje,..... sve u svemu da li ima neko slike, pa da mi ostali videmo kako to izgleda spakovano na motoru BEZ DA SMETA sa dvoje ljudi na istom.... i plus ranac sa mozda par majci, carapa, gaca ili sta vec....ono osnovno.... HVALA NA TRUDU!!! ;D p.s. ali ne na onim BMW za preko sveta nego na standardnim motorima.....Suzuki GS 500, ER-5, choperu nekom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je problem u obliku osnove, sa ovakvim satorim. Dakle kvadrat 2mx2m i visina korisnika od 190cm se ne slazu, jer ce vreca biti naslonjena na zid satora, sto znaci da ce biti mokra. Kada je toplo vreme sator ti ne treba.... Taj sator je odlican za te pare.... edit dodata slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 9, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Shator i podloshka idu na Top Case .. Wrece u Top case (jer shta god da se desilo one MORAJU da ostanu suwe) .. Ostaju bocni koferi i tank torba za ostatak (wishe nego dowoljno) .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte slike kako ko pakuje sator za dvoje, dve vrece za spavanje (letnje) i one podlogice za vrece za spavanje,..... sve u svemu da li ima neko slike, pa da mi ostali videmo kako to izgleda spakovano na motoru BEZ DA SMETA sa dvoje ljudi na istom.... i plus ranac sa mozda par majci, carapa, gaca ili sta vec....ono osnovno.... Malo ce ti pomoci ova tema: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=27185.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan evo i BMW-ejca natovarenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Koji je bolji od ova dva satora? Ista je cena, pa se dvoumim, a narucio bi ga sto pre. http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10002113 ili http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10002220 Nekako mi bolje izgleda ova drugi, Nordkap, ali ne znam ni sam. Da li imate iskustva sa ovim satorima. Dodao bih i ovaj, jeftin je, pa jel valja cemu? http://www.polo-motorrad.de/shop/Camping-Zelte-Polo-Zelt-5/group/1115/dmc_mb3_search_pi1.page/1/product/138578/L/0/Produktdetail.productdetails.0.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 12, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem i razmisljam se da kupim ovaj prvi! Ali sve je to............ Dok ga ne vidis uzivo! treba otici u neke specijalizovane radnje ili Metro ili Temo ili neki tako giga stor gde mozes da vidis kako ti izgleda i da li je dvojslojni!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto razmisljao da porucim taj drugi iz Louisa cim dodjem sad do nekog novca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se u Bg-u moze naci pristojna vreca za spavanje i po kojoj ceni (neka varijanta prolece/leto/jesen),da nije mnogo velika kad se spakuje?Shator imam,a uvek sam secao one gubave vojne vrece,nikako da kupim neku pristojnu,pa se konacno nakanih na to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 12, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedan predlog za one koji muce muku sa pakovanjem... Kupite jednu vodonepromocivu vrecu za pakovanje, od nekih 50l, kostaju od 10eura pa navise, i u nju staje kompletna kamp oprema za dvoje. Ako ste solo, vezete je na suvozacevo mesto, a ako ste u paru onda na top case i mozete gde hocete i po kisi, a sva oprema je suva. Kad stignete prva je na raspakivanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 12, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupite jednu vodonepromocivu vrecu za pakovanje, Brawo Doktore, taj momenat sam zaborawio, a skoro neizostawno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Bas na osnovu ove teme ,pazarih McKinley Oregon 3 danas i prva iskustva pisem cim isprobam ;D Mojoj sreci nema kraja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Posto su najjeftiniji McKinley satori? Jel ima neki link da se pogledaju cene i specifikacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...