Triva Rossi 8 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam otkud mi je ovo palo na pamet, ali ajde da vas pitam... Znaci koji vam se motor najvise svidja,po dizajnu, masini nije bitno... Znaci masina koja vas je dosad najvise impresionirala... Znam da je ovo malo presirok pojam ali... mislim da cete shvatiti sta sam hteo da pitam!!! :wink: :wink: Znam da su ukusi razliciti pa bas da vas cujem... Ako ova tema ne spada ovde molim moderatore da je prebace gde vec treba da stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 6, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Adventure: BMW R1200 Adventure SuperMoto: Aprilia SXV450 Sportbike: MV Agusta F4 Standard: Kawasaki ZRX1200 Scooter: Italjet Dragster 180 Motocross: Aprilia RXV450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Novembar 6, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Adventure: BMW R1200 AdventureSuperMoto: Aprilia SXV450 Sportbike: MV Agusta F4 Standard: Kawasaki ZRX1200 Scooter: Italjet Dragster 180 Motocross: Aprilia RXV450 Uh, zar nijedna Honda da se tu ugura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 6, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro glupo bi bilo da smo svi isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 6, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MV Agusta Brutale BMW 1200 Adventure BMW LT 1200 plus jos barem desetak modela koje bih rado probao / vozio / posedovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDM 900! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 6, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan meni se najvise svidja moj motor , jer samo na njega mogu da sednem kad god hocu i da odjezdim gde ja hocu... a ima dosta motora koji mi se svidjaju onako "platonski" ...kao na primer: H-D V-Rod , pa Yamaha MT-01 , pa BMW r1200c ... itd...itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki gsxr 750 Yamaha mt-01 Yamaha xtx 660 Benelli tnt bombardier 650(quad) i naravno moj omiljeni skut Yamaha Aerox itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo BMW K1200 R Yamaha V-Max (stara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Novembar 6, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan R1 2002 bas sam pozer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 6, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan v-max, mt-01, h-d fatboy a moze i bilo koji softail a i brutale mi se svidja bash... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 6, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan R1 2002 bas sam pozer To je najljepsa linija ikada napravljena, jeste da ga vozi svakakva susa ali je stvarno perfektan! Ima tu raznoraznih motora, ne mogu da izdvajam, svaki je meni dobar na svoj nacin. Po performansama i koncepciji, u zadnje vrijeme me mnogo privlace: Sport - MV Agusta 1000 F4 Naked - Aprilia Tuono 1000R Factory Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 6, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zaista tesko pitanje. Kod nove 600RR mi se svidja sto maksimalnu snagu od 118ks ima pri 7000 obrtaja dok ostale 6-ice na 13-14-15000. Po izgledu je tesko odluciti, mnogo je lepih motora ali verovatno bi kupio 1000RR. Ipak, Honda za mene predstavja kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 7, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 1. BMW GS 1200 Adventurer pa jedno 20 mjesta prazno,onda Suzuki V-Strom 1000 Sorry ljudi pa Honda Africa Twin,ustvari oni djele drugo mjesto a poslije GS 650 Dacar Honda Transalp Yamaha Fazer Suzuki SV S verzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 7, 2006 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan meni se najvise svidja moj motor ' date=' jer samo na njega mogu da sednem kad god hocu i da odjezdim gde ja hocu... [/quote'] Bravo majstore !!! I meni moj jadni, skrhani i izlomljen TTR ali i BMW GS 1200 Adventurer !!! tata i mama svih motora ! ne zamerite R-ovi i F-ovi ali motor koji ne moze da sidje sa asfalta i nije nesto ! Sorry ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 7, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Moram da navedem nekoliko motora: GSXR('88-'91), ZXR('91-'95), ZZR, ZX9(>'99),VFR750f('91-'94), VFR800('02>),HORNET, Agusta Brutale...Zao mi je ,ali ne mogu da izdvojim nijednog posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 7, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan BMW HP2 ))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan 1. BMW R1200GS 2. KTM 990 Adventure 3. KTM 950 Supermoto 4. BMW R1150R 5. KLR 650 (da, da...KLR je usao na listu preko veze :wink: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Novembar 7, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1.Honda Africa 2.BMW R90/6 3.Honda CB900F Boldor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 7, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Po izgledu... Tuono R, Ducati S4R, 999, GSX1400... ...vozio bih... 1100XX, VFR800, BMW-R(bilokoji)GS, R1150-R; Kawa-ZRX1100/1200(R,S) i TDM900 naravno...!!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 7, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja sve sto ima dva tocka (ne mislim na bicikle,nije ptica sve sto leti) al izdvojio bih Hondu VFR800 bez obzira na godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 7, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaista tesko pitanje.Kod nove 600RR mi se svidja sto maksimalnu snagu od 118ks ima pri 7000 obrtaja dok ostale 6-ice na 13-14-15000. Otkud ti ta glupost da ima tu snagu na 7K obrtaja?! Cisto sumnjam da tu ima vise od 60 konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Novembar 7, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno najvise paznju privlaci kawasaki zx 10 r 2004.god Moze tu da se ugura i z 750!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 7, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan samo da nije R i da je custom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Novembar 7, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan KTM 990 SuperDuke!!!! Benelli Tornado nekad a TNT sad..... I OVA LEPOTICA >>>> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...