Mikka 431 Napisano Maj 4, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taman se vratili sa Minine Adv ture i eto opet par slobodnih dana ! ;D pa da iskoristimo... Komandant Cure je brzo skockao turu i krecemo Cure, Riki i ja a sutradan nam se prikljucuje Sale ... Naravno, polazak iz fraccia ! Krenuli preko Divcibara pa ka Goliji ostatci snega na Goliji Pauza, malo fotkanja i idemo dalje... Posle Golije krecemo ka Sijenici (na jagnjetinu) ;D Pester se polako otvara ! stizemo u mesto Poljane ! Rece nam seljak usput da je tu najbolja jagnjetina !!! Ja nisam bolju jagnjetinu jeo !!! ubili smo dve kile ! ;D ;D ;D Peglamo dalje po Pesteru... Ja sam se toliko uzdrzavao da fotkam a i nije bilo vremena, svakih par minuta mi stane dah od pejsaza !!! Nasoj sreci nigde kraja !!! ;D ;D ;D Iza jednog brda puce pogled ! pejsaz kao iz bajke, raskosna dolina u podnozju Komova ! Tada sam zazalio sto nisam poneo veliki aparat ! Posle nekog vremena izbili na neku magistralu i stajemo na raskrsnici pored policijskog punkta, ja otisao do pumpe da kupim vodu i iznenadim se kad mi je lik rekao da ne prima dinare vec samo evre !!! ??? i tad skapiram da smo u Crnoj Gori ! Vracam se do Cureta i Rikija a oni vriste od smeha, pitali policajca koliko jos do granice a on im rece pa vi ste 120km vec u CG sokoli !!! ;D ;D ;D kakva ilegala !!! ;D ;D ;D pada mrak i trazimo prenociste i nalazimo skroz pristojan hotel u Andrijevici Vecera, kukuruznica (proja), sir i jelenizacija ! ;D Jedva nasli mesto u sali ! ;D Nastavak sledi vrlo brzo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Mikko, 'ajde cekamo nastavak. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano Maj 4, 2009 Ne silazi, 5589 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pester je skriven od pogleda, a takvo blago krije!!! PS. jel ste jaguara klopali u Dugoj Poljani kod Sućra Ljajića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2251 Napisano Maj 4, 2009 Skuteras, 3731 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ste se javili kroz Ivanjicu kad ste prolazili. Mogli ste videti jos koje sta po Goliji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 4, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Novi dan, kisa... hebiga mora da se pegla, ma razvedrice se ! Curetove nove gilje ! ;D ;D ;D Krenuli, kisa pojacava !!! i pretvara se u susnezicu, nemamo krampone i lance ;D idemo dalje pa sta bude ! Da li ce nas naci ako nas zaveje ;D Sneg pojacava... i jedva se popeli do prevoja, sneg kao da prestaje, ali treba i sici dole !!! Drug na drumu ! Nemac pocepao gumu pa mu Cure pomaze ! Rakica da se zagrejemo... malo poziranja pa nastavljamo ! Spustili se sa prevoja, nema vise snega. Nastavljamo ka Kolasinu, tamo na cicvaru i kacamak i da sacekamo Saleta ! Sale stize na vreme ! kakav tajming ! ;D ni sneg nas nije usporio !!! ;D ;D ;D Hranaaaa !!! ;D nastavljamo ka Podgorici, kafaaaaaa... Peglamo po magistrali i u neko doba se mimoidjemo sa poznatim motorima... Veci crnogorac i space dir ;D Sabili kafu u PG i krenuli ka Petrovcu... Moraca... i moreeee ekipa ;D Budva U Budvi nas docekao Balsa, kafica pa na spavanje ! Nastavak sledi vrlo brzo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 4, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Treci dan. Nasli se sa Balsom, idemo na adu Bojanu... Raskopani putevi i guzva... Novi vid marketinga ! ;D Ada... Ok, pauza za rucak i blejanje ! ;D Predjelo i corba. pa malo blejanja dok ne stigne riba... Commandante Cure ;D malo sam se izuo ;D ;D ;D i stize riba ;D ;D ;D ok treba sve te kalorije potrositi... idu deca da se igraju u pesku ! ;D jos nam nisu izrasli kramponi pa nesto i neide ;D ;D ;D Ribari. Posle dobrog rucka treba nesto slatko i krenuli u Ulcinj na sladoled, kolace i bozu. Sale sumrak u Ulcinju Povratak u Budvu... Kafa u Prznu ! vratili se u Budvu na maskare i koje pivo... a tamo poznat lik kome su izrasle sise ;D ! Wulfy ! Nastavak sledi vrlo brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 4, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cetvrti dan. Plan: kafa u Trebinju i cevapi u Sarajevu ! Polazak. Granica, Sale ! ;D Boooosnaaaaaaa !!! poznat pejsaz od pre neki dan !! ;D Kafaaaaa !!! Cafe underground ! al bez Mixe !!! nastavljamo, opet sumanuto lepi pejsazi, za malo da isparavim krivinu zbog blejanja !!! Tjentiste, stajemo i neko dovikuje Mikooo !!! :o okrecem se a ono Majstor kvarisa ! ;D Prilazimo Sarajevu. Stizemo na Bas carsiju a tamo GS sav izlepljen i prljav, zagledamo ga i pojavljuje se lik, Rakela iz Splita, svetski putnik, verovatno se secate kad je krenuo oko sveta pa ga u Sibiru neki magarac isekao i slupao se ! Bas carsija Dok mi tamanimo cevape, pojavljuju se trojica blatnjavih KTM-emdzija... ;D Stranci koji rade u Sarajevu pa im je ocigledno malo dosadno i ljudi idu malo da oru... ;D ;D ;D Happy meal !!! ;D Rakelin ADV presao na njemu za 3g 140000km ! Orangina crew ! ;D ;D ;D Krenuli kuci, pocinje kisa i pada mrak a ima da se vozi... ok Red bull daje ti... ;D ;D ;D negde... ;D ;D ;D i stigli ! Commandante vidi poznatu licnost na billboard-u i odlucuje da napravimo foto seansu !!! ;D ;D ;D Bilo leeeeeeeeeeeeeepooooooo al' kratkooooo ! hebiga !!! bice valjda jos !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flipsy 0 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Miko majstore!!! Tako dobro, mocno, snazno, Molim Vas pozovite me ponekad sa Vama Cure, tip sa bilborda je zgodniji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 4, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh ! /\ ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picoda 242 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Trogir - Dalmacija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura. Prekrasne slike. Jako lipo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2870 Napisano Maj 4, 2009 Braveheart, 712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi prelepa tura i hvala na extra slikama ! Samo da dodam vidjeni ste na bas carsiji taj dan sam i ja bio u Sarajevu stajao i zagledao motore i kad videh Bg tablice,i samo ;D Onu tablu sam i ja video u povrtaku: " Tesko Bogu sa nama kakvi smo " Umro sam od smeha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 4, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pester je skriven od pogleda, a takvo blago krije!!! PS. jel ste jaguara klopali u Dugoj Poljani kod Sućra Ljajića? Mislim da jesmo ??? Dobro ste se javili kroz Ivanjicu kad ste prolazili. Mogli ste videti jos koje sta po Goliji Ma znam... ali malo vremena ! Miko majstore!!! Tako dobro, mocno, snazno, Molim Vas pozovite me ponekad sa Vama Cure, tip sa bilborda je zgodniji ;D Kako da te vodimo kad uvek kasnis jedan dan na turu ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Radite nešto neka vi zajebancija , 4 godišnja doba , 4 države , sankanje , plivanje - VI baš neumijete- kako se ko rodi a mi ostali radni narod da balavi tastature poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Maj 5, 2009 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Drugari , svaka cast . Ulepsali ste mi dan pricom i fotkama , kao da sam vozio sa vama . Danas cu pokazati Tajskim bajkerima temu da vide sta je Srbija . Sada imam ogroman razlog da se sto pre vratim kuci i odvozam nesto tako . Drago mi je da vidim Rikija i da je on ponovo u sedlu . Veliki pozdrav za sve ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 5, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan otprilike ovde negde smo se mimoishli bravo za turu, i svaka chast za snezhnu deonicu! mi smo imali par sati jake kishe pa smo mislili da ne mozhe gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanozibandit 22 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun, Srbija Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, samo tako ne gubite vreme, leto je pred nama, iskoristimo ga do maksimuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1127 Napisano Maj 5, 2009 Ne silazi, 5526 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Divno, lijepo, krasno. I Mikko to nije Boooosnaaaa, to je Heeeercegovinaaaaa, zar ti Mina nije objasnila. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan "Blago onom ko dovijeka zivi, imao se rasta i roditi..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MIKULANAC@ Poitaj za vikend najavili lepo vreme ;D ;D FLIPSY@ Pa zato je na bilbordu MIKKA@,RIKI@ Utorak je pravo vreme za pocetak pakovanja....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano Maj 5, 2009 Ne silazi, 5589 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan e vala bas ste resili da postavite standarde... ;D neka, neka, samo tako!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, najzad prava tura, avantura! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ADVantura! Šta reći sem blago vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Loodaci ste nema sta, uzivao sam dok sam citao i gledao! SVAKA CAST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 422 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne pravi ludje ture od vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooo fenseriii. Lepota, Priroda na jugu je ludnica. Ima jos terena gde treba da vas odvedem ali dosta za ovaj mesec ;D ;D ;D Bravo momci!!! PS:Mikko, ima jedna vezba za jacanje podlaktice, javi se da ti pokazem pa da vezbas i ne kukas posle ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...