Jump to content

Moto Zajednica

2. MOTO ŽURKA - MK "NO LIMITS" KIKINDA

Recommended Posts

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R
Stoji moglo je i bolje.Ali sa obzirom da su nam prvobitni planovi i mesto odrzavanja i glavni sponzor

otkazali pre pocetka nedelju dana.Tad su devetoro iz kluba dosli na ideju da kupe vikendicu i da tu organizujemo zurku. verujte mi, mi smo prezadovoljni sta smo sve odradili za nedelju dana i to sve o nasem trosku.Sponzora ni od korova.Nadamo se i planiramo dogodine skup na isto mesto.

Nisam znao da su vam sponzori otkazali,ako ste uspeli da za nedelju dana kupite prostor i da na istom organizujete zurku i to jos o vasem trosku a pritom jos niste naplacivali ulaz... Nemam reci,svaka cast na vasim postupcima.

Pozdrav za MK "NO LIMITS"  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 17 postova

Planirao sam da dodjem, ali sam bio sprecen i pored najbolje volje. Izvinjavam se prijateljima sto nisam uvecao ovakav skup, ali nadam se sledeci put se vidimo. Veliki pozdrav i sve cestitke na ovakvom poduhvatu.

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svim bajkerima koji su bili a naravno i onima koji iz nekog razloga nisu bili na moto žurci MK NO LIMITS iz Kikinde.Sobzirom da smo zbog neozbiljnosti i otkazivanja sponzora bili prinudjeni da za nedelju dana nadjemo lokaciju u blizini,kupimo je iz svog džepa nas devetorica članova kluba a onda svi zajedno krenuli u sredjivanje iste i organizovanju moto žurke opet iz svog džepa ja kao predsednik sa svom svojom braćom  iz kluba smo prezadovoljni kako je sve prošlo.lepo je čuti reči hvale za trud koji smo uložili u sve ovo.Naravno prihvatićemo i poneku kritiku ako je bude jer uvek može bolje.Sad smo se dali u nabavku materijala da našim drugarima koji nam dodju i naravno ovuda prodju pružimo što bolje uslove i dobru zabavu.Zidamo veliki šank,pokrivamo prostor oko same vikendice sa tri strane,i na spratu ćemo imati 8 do 10 kreveta.Kad završimo sa ovim radovima gledaćemo da napravimo još jednu žurku ove godine.Naš moto je BAJKERU JE ULAZ SLOBODAN.Pozdrav svima od predsednjka kluba NO LIMITS.MIRKO ZX12R.Tel.0638017190

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Pozdrav svim bajkerima koji su bili a naravno i onima koji iz nekog razloga nisu bili na moto žurci MK NO LIMITS iz Kikinde.Sobzirom da smo zbog neozbiljnosti i otkazivanja sponzora bili prinudjeni da za nedelju dana nadjemo lokaciju u blizini,kupimo je iz svog džepa nas devetorica članova kluba a onda svi zajedno krenuli u sredjivanje iste i organizovanju moto žurke opet iz svog džepa ja kao predsednik sa svom svojom braćom  iz kluba smo prezadovoljni kako je sve prošlo.lepo je čuti reči hvale za trud koji smo uložili u sve ovo.Naravno prihvatićemo i poneku kritiku ako je bude jer uvek može bolje.Sad smo se dali u nabavku materijala da našim drugarima koji nam dodju i naravno ovuda prodju pružimo što bolje uslove i dobru zabavu.Zidamo veliki šank,pokrivamo prostor oko same vikendice sa tri strane,i na spratu ćemo imati 8 do 10 kreveta.Kad završimo sa ovim radovima gledaćemo da napravimo još jednu žurku ove godine.Naš moto je BAJKERU JE ULAZ SLOBODAN.Pozdrav svima od predsednjka kluba NO LIMITS.MIRKO ZX12R.Tel.0638017190

CAREVI-svaka vam čast :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja