trifun3 0 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan HVALA SVIMA KOJI SU BILI,A POZDRAV ZA ONE KOJI NISU... ZIVELI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne uradiste neku najavu skupa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale organizatoru skup gde je bilo dosta ljudi ,i dobrog druzenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan bilo dosta dobro dosta ljudi samo mesto za kamp ubitacno nisam dve noci oka skolopio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ljudi motora dovoljan broj sankova nestade pasulja bas mi zao nisu vjerovatno ocekivali ovoliki broj posjetilaca ma skup je bijo dosta posecen zbog otkazanog skupa u S.Mitrovici sve u svemu dobro je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup ,pohvale organizatorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 4, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan pridruzujem se cestitkama...veliki pozdrav Velji...sve je bilo kako si obecao...svaka cast...mnogo motora iz inostranstva...jos vise klubova... svaka cast... Dejan Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast organizatorima skup je bio odlican bar sto se subote tice a za svirku nemam reci... Odlicno Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio odlican, puno puno motora... Nisam nazalost mogao da ostanem preko noci, ali bilo je dobro iako sam morao da se vratim kuci oko 23h... Takodje primetio sam da je recimo do defilea bio maximum motora na skupu, a recimo vec oko 22h broj motora se sveo na 1/4 od ukupnog broja koji je bio tamo recimo oko 16h... Mozda zato sto je bilo hladno? Eh da, samo kad se setim. "x" ispod oznacava pojedince koji stoje u redu! Ovde je pasulj! Ovde je srneci gulas! xxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx x xxxxxxxxxxxxxxxxxx Hahaha, bilo je zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 4, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam svega par puta u životu prisustvovao boljoj svirci! Nešto se desilo, neka energija, ni očajan tonac nije mogao da naruši više nego izvanrednu svirku! Lokacija nije baš za 900 motora, al' ajd sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Da tacno bend je stvarno extra iako ne slusam rock,odusevio sam se,svirali su poznate stvari i to je zvucalo kao da slusas sa cd-a a ne uzivo... Inace sve pohvale za organizaciju i sam skup, bilo je mnogo vise motora nego prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa... Motori... Koncert grupe KERBER... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se skoro ovako proveo!Pozdrav za Orlove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jun 12, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima, istina je da je bilo par propusta ( nedostatak hrane, bilo je 4 kazana,teren za kamp je bio tvrd)... Nismo ocekivali toliko motora pa se nismo ni pripremili ali bit se jos bolje... Hvala na poseti i razumevanju za propuste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...