Djeneral 1453 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan "London, April 29 (Reuters) - Italijanski MotoGP svetski prvak Valentino Rossi će voziti na zvaničnoj paradi na opasnoj Isle Of Man TT stazi po prvi put u svojoj karijeri u junu ove godine, objavljeno je u sredu. Šestostruki svetski prvak u najjačoj klasi će voziti zajedno sa legendom sporta Giacomo Agostini na stazi dugoj 61,1 km i takođe će posmatrati jednu od superbike trka koja se vozi tokom tog vikenda. 30-to godišnji Rossi je rekao da mu se napokon ukazala prilika da posmatra trku pošto je datum održavanja TT-a malo pomeren pa se sada nalazi u pauzi između motoGP trka na stazama Mugello i Catalunia." Nije baš da će da se trka (verovatno nije baš toliko lud ) ali će malo da pomogne popularnosti ove neverovatne trke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 3, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U počasnom krugu Rossi će voziti R1, naravno, a doveo ga je Lino Dainese, jedan od sponzora ove trke i Rossijev prijatelj i sponzor. Da vas podsetim, ovaj gospodin je vlasnik firmi Dainese i AGV, a Rossi je počasni direktor AGV-a. Guy Martin Giacomo Agostini Lino Dainese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Na Isle Of Man-u se poznaju junaci!Za Engleze je to jedino merodavno!Imam dvd 10 zadnjih trka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Na Isle Of Man-u se poznaju junaci!Za Engleze je to jedino merodavno!Imam dvd 10 zadnjih trka! Ja imam 2006, 2007 i 2008. Je l' si mislio na poslednjih 10 sezona ili trka? Nikako ne mogu da nadjem starije trke od 2005 godine, naj vise me interesuju sezone dok su vozili Joey Dunlop i David Jefferies. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan U počasnom krugu Rossi će voziti R1, naravno, a doveo ga je Lino Dainese, jedan od sponzora ove trke i Rossijev prijatelj i sponzor. Da vas podsetim, ovaj gospodin je vlasnik firmi Dainese i AGV, a Rossi je počasni direktor AGV-a. Guy Martin Isti Hitman jbt ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kaze se da ne postojis u moto svetu ako se ne upises u OSTRVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kaze se da ne postojis u moto svetu ako se ne upises u OSTRVO! Po onim snimcima koje sam gledao ono ostrvo je raj za motocikliste ;D. Dok ne odem ne mogu ni da zamislim kako je uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Maj 4, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prisustvo Rossija sigurno nece da odmogne,ali mislim da ovom dogadjaju nije potrebna nikakva reklama.Cinjenica da je prva trka odrzana pre vise od 100 godina,znaci STO GODINA i da se odrzava i danas dovoljno govori o znacaju. Posto je ovaj dogadjaj na zalost poznat i po velikom broju zrtava,prisustvo ova dva velikana motociklizma sluzi ce,na prvom mestu kao reklama firmama koje ih sponzorisu,ali i kao deo kampanje za bezbednost motociklista,ciji su prakticno tvorci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Na Isle Of Man-u se poznaju junaci!Za Engleze je to jedino merodavno!Imam dvd 10 zadnjih trka! Ja imam 2006, 2007 i 2008. Je l' si mislio na poslednjih 10 sezona ili trka? Nikako ne mogu da nadjem starije trke od 2005 godine, naj vise me interesuju sezone dok su vozili Joey Dunlop i David Jefferies. Ja imam 2005 ali nemam 2006. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, ove godine bi trebalo na istoj trci da se pojave Lorenzo i Nieto (dvojica Španaca), ponovo ispred Dainesea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...