Jump to content

Moto Zajednica

Rossi na cuvenoj Isle Of Man TT

Recommended Posts

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

"London, April 29 (Reuters) - Italijanski MotoGP svetski prvak Valentino Rossi će voziti na zvaničnoj paradi na opasnoj Isle Of Man TT stazi po prvi put u svojoj karijeri u junu ove godine, objavljeno je u sredu. Šestostruki svetski prvak u najjačoj klasi će voziti zajedno sa legendom sporta Giacomo Agostini na stazi dugoj 61,1 km i takođe će posmatrati jednu od superbike trka koja se vozi tokom tog vikenda. 30-to godišnji Rossi je rekao da mu se napokon ukazala prilika da posmatra trku pošto je datum održavanja TT-a malo pomeren pa se sada nalazi u pauzi između motoGP trka na stazama Mugello i Catalunia."

Nije baš da će da se trka (verovatno nije baš toliko lud  :D ) ali će malo da pomogne popularnosti ove neverovatne trke...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

U počasnom krugu Rossi će voziti R1, naravno, a doveo ga je Lino Dainese, jedan od sponzora ove trke i Rossijev prijatelj i sponzor. Da vas podsetim, ovaj gospodin je vlasnik firmi Dainese i AGV, a Rossi je počasni direktor AGV-a.

Guy Martin

Valentino-&-Guy-Martin.jpg

Giacomo Agostini

0459_P13_Dainese_ambience.jpg

Lino Dainese

6.JPG

big_dainesett200801.jpg

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Na Isle Of Man-u se poznaju junaci!Za Engleze je to jedino merodavno!Imam dvd 10 zadnjih trka!

• Drug član, 1372 postova

Na Isle Of Man-u se poznaju junaci!Za Engleze je to jedino merodavno!Imam dvd 10 zadnjih trka!

Ja imam 2006, 2007 i 2008. Je l' si mislio na poslednjih 10 sezona ili trka? Nikako ne mogu da nadjem starije trke od 2005 godine, naj vise me interesuju sezone dok su vozili Joey Dunlop i David Jefferies.

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

U počasnom krugu Rossi će voziti R1, naravno, a doveo ga je Lino Dainese, jedan od sponzora ove trke i Rossijev prijatelj i sponzor. Da vas podsetim, ovaj gospodin je vlasnik firmi Dainese i AGV, a Rossi je počasni direktor AGV-a.

Guy Martin

Isti Hitman jbt  ;D

• Drug član, 1372 postova

Kaze se da ne postojis u moto svetu ako se ne upises u OSTRVO!

Po onim snimcima koje sam gledao ono ostrvo je raj za motocikliste  ;D. Dok ne odem ne mogu ni da zamislim kako je uzivo.

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Prisustvo Rossija sigurno nece da odmogne,ali mislim da ovom dogadjaju nije potrebna nikakva reklama.Cinjenica da je prva trka odrzana pre vise od 100 godina,znaci STO GODINA i da se odrzava i danas dovoljno govori o znacaju.

Posto je ovaj dogadjaj na zalost poznat i po velikom broju zrtava,prisustvo ova dva velikana motociklizma sluzi ce,na prvom mestu kao reklama firmama koje ih sponzorisu,ali i kao deo kampanje za bezbednost motociklista,ciji su prakticno tvorci.

• U prolazu, 84 postova

Ja imam 2006, 2007 i 2008. Je l' si mislio na poslednjih 10 sezona ili trka? Nikako ne mogu da nadjem starije trke od 2005 godine, naj vise me interesuju sezone dok su vozili Joey Dunlop i David Jefferies.

Ja imam 2005 ali nemam 2006.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Da ne otvaram novu temu, ove godine bi trebalo na istoj trci da se pojave Lorenzo i Nieto (dvojica Španaca), ponovo ispred Dainesea.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja