Milan R6 0 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio Hondu cbr 600f 1991 god,presla je nekih 68000 km pa bih hteo da joj promenim ulje i sta bi jos trebalo ako moze neko da mi kaze i naravno koje ulje je naj za nju.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ide 3,5 l sa filterom a viskozitet polusinteticko10w40 neki poznatiji proizvodjac ulja castrol ,motul itd.... svecice NGK CR9EH-9 ili CHAMPION G59C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22695 Napisano Maj 4, 2009 Integrisan, 9716 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Detaljna provera kocionog sistema pa sve resto...posto nije bas "mlad" prekontrolisi i stanje lezajeva(tockovi,vrat vila),raskaci sve dzekove pa iste naprskaj WD-om,zameni rashladnu tecnost u razmeri 50:50,ako nemas moment kljuc proveri svaki sraf gedorom,nezno cisto da se uveris da nema odvijenih. Uradi sve ono sto ce doprineti sigurnijoj i udobnijoj voznji. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan R6 0 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Jer zna neko dobrog majstora gde bih ja mogao da odem i on to lepo sve da pregleda ali negde blizu Smedereva???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Pa imaš postove u odeljku servisi, pa vidi sam. Nemaš nikoga u Smederevu, Požarevcu i okolini za preporuku. Imaš servise u Kg i Bg pa vidi kako ćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Oteraj motor kod majstora da ti sve to zameni-pregleda. Jeste da je problem jer nemas (dobrog) majstora u okolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...