anton 0 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan bice glasa a bogami i slika samo da se slegne.ja sam otisao ranije a ekipa je otisla da istrazi jos neka jezera po FG pa ce valjda da pisu kada se vrate.inace ko je poneo sprej za podmazivanje lanca imao je rostilj gratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto stigli i mi kuci,Zile ce verovatno da dobije malo po usima sto je zakasnio kuci al sta da se radi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajte molim vas pa niste bili u Kini, dajte slike da bar gledamo kada nismo mogli da idemo! Vec sam se zabrinuo za vas, da ne zanocite, nije dobro za 00! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Octobar 25, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim, stigao zdrav i citav Najvise slika ima na Wlladinom aparatu, s toga, cekamo Samo cu da kazem da je bilo i blata i off-road-a i KTM-ova nekih i MZ-a i Yamaha i neke Honde cak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja zapljunem da sam stigao. Ah videcu da okacim neke slike veceras cisto da zagolicam mastu. Nisam ih ni ja pogledao. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 25, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pujjj i za mene. Uh bilo mlogo dobro, i baš svega. Najbitnije suvog puta ( ne baš u startu ali posle...) , malo roštilja, ofrouda , bajkera, zezanja...... Slike polako. Džoks oćeš[glow=red,2,300] kobasica[/glow] brzom poštom ;D P.S. Vlado i Lorde jbg izgubismo se u onoj gužvi na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam stigao.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Octobar 25, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja sad odoK polako sa drugaricama u Tramvaj, na The Gigolo i zahtevam da vidim neke slike ovde, kad se vratim nocas ;D Alexa, opusteno, jbg visa sila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 25, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto malo slika. Hvala vam na lepom provodu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 25, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi zadnje slike:Da bi dan bio potpun,morali smo ga "zaokruziti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 25, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja zapljunem da sam stigao kući VELIKO HVALA kineskoj ekipi na sjajnom druženju! Pravi ste, moraćemo ovo ponoviti. Sledeći put ja nosim mesinu, a sprej za lanac neko drugi Inače je bilo interesantno probati narandžastu "oralicu" Čudo jedno kako TO IDE! Jedino me uništila magla na povratku kući..... em se vizir dibidus zamaglio, em nosim naočare, pa još i one musave bile.... joooj.. GROZNO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 25, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo "hronološki" poređanih fotkica..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 25, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam ekipi na malo mutnim slikama ali neznam kojim čudom je foto režim ostao u makro modu :-[ :-[ :-[ što se vidi po zadnjoj slici :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ovako to rade Kinezi! Voleo bih da vidim stastitiku na kraju sezone ako je za nas uopste ima. Koliko smo zajednickih voznji odvozali ove godine. Racunajuci sve preko sam! pozdrav za naj ekipu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kineskoj bandi! Vidim lepo vam je bilo Ja zamalo da vam se pridruzim ali na kraju ispalo da ne mogu... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Slike definitivno sutra. Ima bas mnogo pa treba probrati! Alexa za onu poslednju sliku imas pivo koje god 'oces! Jednom NAJ ekipa, uvek NAJ ekipa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna voznja, fenomenalno druzenje, i naravno fenomenalna klopa. Jos jedna sa spiska "al bi se zaebo da nisam bio". ;D Zanimljivo, citave sezone nas je pratila kisa, a u jesen ostadosmo suvi. Sto neko rece, al cemo se navozati u Decembru. VELIKO HVALA kineskoj ekipi na sjajnom druženju! Pravi ste, moraćemo ovo ponoviti. Hvala vama sto ste svratili, i naravno da cemo da ponovimo. Jedino me uništila magla na povratku kući..... em se vizir dibidus zamaglio, em nosim naočare, pa još i one musave bile.... joooj.. GROZNO... Najbitnije je da se dobro stiglo. Nama je put bio OK, nije bilo magle ka Staroj Pazovi, a verovatno ni ka Beogradu. Jedino smo imali malu "diverziju", na izlasku iz Golubinaca na svega 6-7 km od Pazove nam se preprecila rampa zbog nekih radova, pa smo neplanirano odvozili jos dvadesetak kilometara preko Ljukova i Indjije. Sledeći put ja nosim mesinua sprej za lanac neko drugi . Mislim da si ovom izjavom uskocio sebi u stomak (a tek nama sto ces da uskocis). Takve reci se tesko zaboravljaju. Koji sprej za lanac, ne znamo mi nista o tome. ;D P.S. blackbite@gmail.com Saljite slike koje posedujete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja zapljunem da sam stigao kući VELIKO HVALA kineskoj ekipi na sjajnom druženju! Pravi ste, moraćemo ovo ponoviti. Sledeći put ja nosim mesinu, a sprej za lanac neko drugi Inače je bilo interesantno probati narandžastu "oralicu" Čudo jedno kako TO IDE! Jedino me uništila magla na povratku kući..... em se vizir dibidus zamaglio, em nosim naočare, pa još i one musave bile.... joooj.. GROZNO... Ponecu ja sprej nije frka,al bice to onaj sto si mi reko da bacim. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nisam ja dobio po usima od ukucana, nego od zene bre, to je muka... zapela da je vodim idemo na neku proslavu, pa to ti je... e ljudi, bilo je extra... i samo da naglasim veoma bitnu stvar, koju svi izbegavaju, a to je da su po oranju kroz koje je prosao blackov traktor, a zatim i TA, afrika i bmw, prosli (bez problema) i kineski kruzeri... e neka mi sad neko kaze da kinez ne moze negde da prodje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 26, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si ovom izjavom uskocio sebi u stomak (a tek nama sto ces da uskocis). Takve reci se tesko zaboravljaju. Eh, kao da je to sad neki problem? ;D Samo da se organizujemo, a i da nas vreme posluži Koji sprej za lanac, ne znamo mi nista o tome. ;D Meso? Ko je rekao ono da će doneti meso? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 26, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu ja sprej nije frka,al bice to onaj sto si mi reko da bacim. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Može i taj, pa kome bude trebao... ja svoj nosim, zlu ne trebalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da vam je bilo "mlogo lose".Sad sam u stadijumu ne seci vene ali jbg kad se moze,moze se a kad ne ...onda se gledaju slike.Samo da potraje ovo vreme pa o5 da jezdimo.Sto se tice prohodnosti cruizera to je vec dokazano u Temerinu po onoj prasincini a bogami i na terasi ::)Mogu oni mnogo samo zavisi od volje vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vam je bilo vrh, nego kako bre rostilj koji gori na drvenom stolu . I palacinke ja mnogo volim palacinke . Bleki jesil ono ti na pola brda prevrnut ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 26, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vam je bilo vrh, nego kako bre rostilj koji gori na drvenom stolu . I palacinke ja mnogo volim palacinke . Bleki jesil ono ti na pola brda prevrnut ? [glow=red,2,300]HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH[/glow] jok njegov dvojnik ;D I mi volimo palačinke pogotovo s' osmesi ali ih nismo jeli jerbo nekrenusmo preko Novog Sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 26, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Slike definitivno sutra. Ima bas mnogo pa treba probrati! Alexa za onu poslednju sliku imas pivo koje god 'oces! Jednom NAJ ekipa, uvek NAJ ekipa! Pošto nisam pivopija jbg ima ono neko sa limunom da li je Tuborg ili tako nešto, eto kad već pivo nudiš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...