Otash 2 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, malo kasnim sa mojim komentarom, ali imao sam nekih problema sa internetom i kod kuce, a bogami i na poslu! U svakom slucaju izlet je bio perfektan, ja sam morao ranije da vas napustim, ali bez obzira sve je bilo super i sve cestitke organizatorima Fotke su extra! Sve pohvale, i naravno vidimo se sledecii put na nekoj voznji:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovaj CF ne da je bio hit nego PUN POGODAK, od sada bez njega nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 25, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ovaj CF ne da je bio hit nego PUN POGODAK, od sada bez njega nigde Pa nek posle kazu da sa kinezima nema zabave :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim, stigo sam ziv i zdrav, mozete da obustavite potragu. Bilo je super, prvi dan (rostilj ) je bio super, Dzoks je bio na nivou Drugi dan (voznja) za koji je bio zaduzen Anton ) nije ispunio ocekivanja, totalno nije iskontrolisao vremenske prilike i pustio je kisu na nas, mislim stvarno. Zbog toga ja mislim da Dzoks i Anton treba ovo da ponove i da odrade kako treba. :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan A mislili ste da vas kuliram! Iscureo mi net pa sam morao skupljati finansije tako da se tek danas javljam! Izvinjavam se na zakasnjenju! Moram da budem skroman i da kazem da je bilo EXTRA! Ekipa nikad bolja, bleja vrhunska, voznja izuzetna, rostilj vrhunski! Nego aj da ne pametujem nego da vidite kako je bilo! Nakon što smo se okupili kod Arena, krenusmo ka Pazovi. S' obzirom da nikoga ko je išao nisam lično poznavao nisam znao šta da očekujem! Naravno odmah se pokazalo da su ljudi koji voze kineze veoma normalni i extra likovi! I tako smo se vozali kroz Bataju i zastali malo od aerodoma da odmorimo zadnjice i zapalimo po koju (ja ne ;D) Vrlo brzo smo stigli u Pazovu gde nam je drugi deo ekipe poželeo dobrodošlicu. I tako kad smo se skupili napravili smo prilično lepu kolonu i kranuli ka Iriškom vengde su nas sačekali Džoks i Anton! Kad se Džaks ispozdravljao sa svima živima koje je tamo video ;D krenuli smo do mesta za roštiljanje! Mora se priznati da je divan prizor videti 13 parkiranih motora! Naravno čim smo se malo izduvali krenula je inspekcija motora. Čini mi se da "organizator" vodio glavnu reč. A dalje je priča standardna. Otišli smo po 6 kg mesa i sve to ispekli! Onda je došao i Ivan8. Koji je to car od čoveka! A boga mi i krkalo se fino! Onda nas je "organizator odveo na mesto gde smo napravili kamp. Bleja uz vatricu i priču! Odmor čoveče! A onda je došlo jutro i vreme da se na žalost kreće. Čak sam usput stao da uhvatim lepu fotku. Mislim da će te skapirati da ste i vi stali na isto to mesto kasnije tog dana. I naravno da slikam Crvenka moga! Evo i linka ka celom albumu http://s267.photobucket.com/albums/ii303/wllada/Shangulica2/ Eto to bi bio moj skroman doprinos! Ovo će se sigurno ponoviti. Samo je pitanje dana kad! Jedva čekam da ponovo vozimo! Pozdrav za naj ekipu sa ovog foruma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan wllada Slike su ti odlicne! Vozicemo se opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i hvala na lepim recima upucenim Organizatoru ;D ;D ;D Samo da vam zagolicam mastu da je sledece Okupljanje - Voznja vec u idejnom razvoju i da se zna lokacija, mada na kraju ce sve zavisiti koliko ce se prijaviti ljudi.... Veliki pozdrav i nadam se da ce nam biti jos bolje i lepse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Wllada Naravno da se opet okupljamo,sto se mene tice mogli bi opet u FG samo na drugu lokaciju. Pozz za celu ekipu! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i hvala na lepim recima upucenim Organizatoru ;D ;D ;D Samo da vam zagolicam mastu da je sledece Okupljanje - Voznja vec u idejnom razvoju i da se zna lokacija, mada na kraju ce sve zavisiti koliko ce se prijaviti ljudi.... Veliki pozdrav i nadam se da ce nam biti jos bolje i lepse... Posto vec imas iskustva verujem da ce biti jos bolje,a i sad smo se vec kolko tolko upoznali tako da mora biti bolje.Samo ovaj put da se malo ranije dogovorimo za datum i utvrdimo sta i kako i da nebude menjanja zadnji dan. Pozz organizatoru! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan posto je Dzoks juce polozio za A sada ce da nas okupi negde na moru.osecam tako nesto.posto su Violeta i on svratili juce u BP na putu kuci iz Kule postoji mogucnost da ce smisliti i neku voznju severnim delovima Vojvodine,nesto tipa puta do SU ili cak do granice sa Madjarskom.a to su veoma lepi krajevi i dosta dobri putevi. mozda ja gresim.cekamo da se OPERATOR ZA VATRU oglasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ljudi pa kako cu ja iz unutrasnjosti da dodjem do gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ljudi pa kako cu ja iz unutrasnjosti da dodjem do gore Ko kaze da ce biti gore ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi pa kako cu ja iz unutrasnjosti da dodjem do gore Ko kaze da ce biti gore ?! Valjalo bi malo juznije, ne mora mnogo, verujem da bi nas onda bilo mnogo vise. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hm, moze nesto duza tura, a na koju stranu to cemo vec da se dogovorimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi pa kako cu ja iz unutrasnjosti da dodjem do gore Ko kaze da ce biti gore ?! Valjalo bi malo juznije, ne mora mnogo, verujem da bi nas onda bilo mnogo vise. ;D Slazem se, moz malo i juznije . Ako se uskoro podnovim sa novom masinom ocekujte i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da moram malo ubrzati nabavku kamp opreme Valjalo bi da se znaju bar otprilike neke destinacije/rute pa da se pocne polako pripremati. Svako putovanje duze od 400km mi savrseno odgovara a ukoliko tu ima jos i nekih brda i planina ili eventualno mora onda je to san snova za mene ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da moram malo ubrzati nabavku kamp opreme Valjalo bi da se znaju bar otprilike neke destinacije/rute pa da se pocne polako pripremati. Svako putovanje duze od 400km mi savrseno odgovara a ukoliko tu ima jos i nekih brda i planina ili eventualno mora onda je to san snova za mene ;D ;D Ti imas zuti karton od proslog puta i ne javljaj se ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da moram malo ubrzati nabavku kamp opreme Valjalo bi da se znaju bar otprilike neke destinacije/rute pa da se pocne polako pripremati. Svako putovanje duze od 400km mi savrseno odgovara a ukoliko tu ima jos i nekih brda i planina ili eventualno mora onda je to san snova za mene ;D ;D Ti imas zuti karton od proslog puta i ne javljaj se ;D ;D ;D Jel posle drugog zutog ide crveni i ispadanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da moram malo ubrzati nabavku kamp opreme Valjalo bi da se znaju bar otprilike neke destinacije/rute pa da se pocne polako pripremati. Svako putovanje duze od 400km mi savrseno odgovara a ukoliko tu ima jos i nekih brda i planina ili eventualno mora onda je to san snova za mene ;D ;D Ti imas zuti karton od proslog puta i ne javljaj se ;D ;D ;D Jel posle drugog zutog ide crveni i ispadanje? Ne znam ja nista pitaj imperatora, i meni je dao zuti ;D ;D ;D Ispadas sa asvalta i vozis pored puta ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan rekao sam ja da ce biti sankcionisanih ucesnika okupljanja na FG.samo da imperator sabere utiske.i da nam malo vremena da se primirimo.da se opustimo i zaboravimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Moram bilo sta da napisem,jer ovde cim se covek ne pojavi dva dana,odmah sledi UTOVAR ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moram bilo sta da napisem,jer ovde cim se covek ne pojavi dva dana,odmah sledi UTOVAR ;D ;D ;D sAMO SE TI NE JAVLJAJ I TEBE CE DA TREFI ZUTI KARTON, A TI JOS I NE VOZIS...izvinjavam se za velika slova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Moram bilo sta da napisem,jer ovde cim se covek ne pojavi dva dana,odmah sledi UTOVAR ;D ;D ;D Nema sad da se zalis, ti kao jedini medisko predstavljeni organizator mangulica morao si biti sa ostalim rukovodstvom, falio nam je kvorum u vise navrata, narocito kad se olajavao zli administrator Damir :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...