wllada 2 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram da banem negde oko 13h recimo tako da gledanje stoji! Obućiću majicu MC-a da se znade koji sam! ;D Thanx to Dzoks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Vlado dogovarajte se ti i Oblivion pa mozete zajedno. Ja sad odoh tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 25, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da nije kinroad onaj coper od 50ccm? : : Trebala je, ali na zalost, nece doci. Trebao je i jedan deo ekipe iz Malog Prnjavora, ali mi se ne javise veceras :-\ @ wllada - okreni me na 0/6=4(1*8@2/3%6/4+1 posle 11h pa da se dogovaramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam Skolsa veceras na kratko, tek kad je krenuo kuci, ne nadjoh ga u masi, a bilo i obaveza. Za sutra sam nam rezervisao smenu na ulazu, te vas docekujem sa Slayer-om i Wolflord-om, naravno uz Gromovachu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 25, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ziveli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo za po' sata... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 25, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan SRecan put i vidimo se tamo,ja upravo krecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 25, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako stignem,docu ranije..imam neku guzvu na poslu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 25, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se sad probudio Znaci, krecem za sat vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jao kakav maler! Puklo ??beno crevo u kupatilu! Joj koji sam baksuz! Danas ne stizem sigurno! Ako ce biti drustva docicu sutra! Bas sam se smorio! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sutra je skup citav dan, malo tvrdja muzika i malo vise bendova. Ocekujemo vas na popravnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji nisu bili pogledajte sta ste propustili, moram reci vise sam vas ocekivao. Markodjurovicu sta bi sa tobom? Ne rece li da dolazis? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36205.40 Ovako je izgledala nalepnica (ne znam ciji je retrovizor ) Malo se i krckalo Bilo je i kupanja A i Gromovi su se malo do'vatili instrumenata & mikrofona, ukljucujuci Wolflorda & mene. Iako nije sasvim zasluzio jer je u subotu pobegao kuci , ipak je dobio zahvalnicu za Mangulice, ali je zato Lord_oblivion-a nismo pustali do ponedeljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 29, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eto, vidim da je zezanje bilo svetsko. Nisam doso jer mi je motorche kod majstora koji ga sredjuje od proslog majstora . To ti je marfijev zakon uvek propustish najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4476 Napisano Jul 29, 2009 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari samo da vas pozdravim. Evo upravo krecem za Sarajevo Javljam se kada se vratim da ne brinete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Jul 29, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i sretan put. Ja sam juce napravio jednu malu turu kroz Bosnu (~400km) i odusevio se. Backa Palanka - Bijeljina - Majevica - Tuzla - Modracko jezero - Zvornik - Bijeljina - Backa Palanka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 29, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i sretan put. Ja sam juce napravio jednu malu turu kroz Bosnu (~400km) i odusevio se. Backa Palanka - Bijeljina - Majevica - Tuzla - Modracko jezero - Zvornik - Bijeljina - Backa Palanka Ala si ga ti odlepio.... mala tura.... svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Kao bivsi vlasnik kineza osecam se duznim da Vas pozovem http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39028.0 Sastanak sutra u 06:30, polazak u 7, brzina krstarenja 80kmph, idealno za keeway superlight 150 (ah nostalgija :'( ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kao bivsi vlasnik kineza osecam se duznim da Vas pozovem http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39028.0 Sastanak sutra u 06:30, polazak u 7, brzina krstarenja 80kmph, idealno za keeway superlight 150 (ah nostalgija :'( ) Mahom smo isplanirali ovaj vikend, pa ne znam da li ce neko poci sa vama, ali u svakom slucaju uzivajte u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 31, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bice ovo interesantan vikend ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 31, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bice ovo interesantan vikend ;D ;D od malopre,na dijeti zvanicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Znaciiiii, KASNIJE, bice. Odo na Adu da poradim na temi i suncanju, i da se naspavam ko cho'ek. Ludnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaciiiii, KASNIJE, bice. Odo na Adu da poradim na temi i suncanju, i da se naspavam ko cho'ek. Ludnica. Pa zar nisi sinoc spavala ??? ??? ??? ??? Sta li st vi radili ??? ??? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan A šta ti misliš??? :-* :-* :-* ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A šta ti misliš??? :-* :-* :-* ;D Ako su radili ono sto ja mislim stvarno su bezobrazni i mastoviti ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan A šta ti misliš??? :-* :-* :-* ;D Ako su radili ono sto ja mislim stvarno su bezobrazni i mastoviti ;D ;D ;D ;D ;D ;D Pa,prali sudove,bre!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...