RS 132 Napisano April 22, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako me je par drugara nagovorilo, prodajem Madisona. Kupuje se naked. Ako ima nesto pametno za zamenu, moze. Ostalo kes. 065/3313-004 Zeljko Madison je kupljen 12.2004. Presao je 18.000 km. 250cc 20KS Sivi mat - Titanium Rider Sve je odlicno, nema greske !!! Novi zadnji amotrizeri, kais, rolnice, zadnja guma, akumulator. Dodatna oprema: - Upaljac - Biksenoni na oba fara - Sportski izduv 3oval - karbon - Alarm, daljinsko paljenje, blokada motora - Disk lock - Cirada ( posebno sivena za njega ) - LED migavci - Original Madison kofer 45L sa naslonom CENA 2800Eur SLIKE : * sa koferom * bez kofera, sa dodatnom opremem VIDEO: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan Motor je pucka... Ko ga kupi, sigurno se nece pokajati- taj motor sam video uzivo, extra ocuvan, pazen-mazen ... znaci sve je na njemu besprekorno, a za zvuk da ne pricam...Vredi svaki evro...pogledajte samo koliko dodatne opreme ima- vidi se koliko je gazda vodio racuna o njemu... Sretno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Kacarevic 0 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao CASA !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Motor je perfektan u svakom pogledau.Kao da je juce izaso iz salona...A tek sto ide to je cudo jedno.Preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 22, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Aj to sto ide, nego sto se i cuje... vidim skuter a mislim se sad kad izleti neka zver... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan To nije sqter, to je azdaja!!!! Srecno sa prodajom! Sad zovem Bajatog da mu kazem da prodajes. Mozda ce da se otvori... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno fenomenalan,jer je gazda picajzla! ;D Prava makina za hedoniste Znaci ubedise te mangupi da predjes na nesto jace?Srecna prodaja druze! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da sam ja pican za motor ali ima i ludjih od mene ;Dko zna rs a sigurno zna koliko je ovo ocuvan malaguti novi kupac ce sigurno biti prezadovoljan .....aaaa i vala bilo je krajnje vreme da se predje na nesto jache ipak su nashe ture duuuuuuugackeeeee zar ne!!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan Drzao bih ga u kuhinji pored frizidera. Dve lepe svari na jednom mestu. Uh... Daleko je Sunce. :( :( Jbg. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 23, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja kazem koju o Malagutiju, mada su kolege vec dosta toga rekle. Scooter je ziva vatra, ide kao mlaznjak, cuje se kao nevreme, lep je kao Angelina Jolie i pazen je kao Tito! Oni koji poznaju vlasnika, znaju koliko je truda i vremena potrosio na sredjivanje and lickanje. O novcanicama ulozenim da scoot izgleda i bude ovakav, necemo ni da pricamo. Na slikama je lep, ali je potpuno drugi dozivljaj kada ga vidite, probate, a tek da ga CUJETE... :o :o :o Poznajem vlasnika i mnogi ce misliti da sam pristrasan, ali verujte mi na rec, scooter je EXTRA! U svakom slucaju, onaj ko ga kupi, nece se pokajati. Ovo je pravi primerak, sipaj i vozi. P.S. Zeljko izvini na off-u, bilo jace od mene. Zelim da ga sto pre prodas i pridruzis se sekti NUDISTA! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copears 3 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam uzeo Beverly 250 uzeo bi ovo cudo!Vrh sve pohvale retko je naci masinu kao ovu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 23, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam uzeo Beverly 250 uzeo bi ovo cudo!Vrh sve pohvale retko je naci masinu kao ovu! Steta, ovo ti je bolje od Beverly-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 24, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala na svim pohvalama. Iskreno mnogo mi znaci, jer sam dosta snage i ljubavi (kesa naravno jer to mora) ulozio u ovaj sqt. Zena mi je ljuta jer ga prodajem. Ko ga kupi moci ce da napise i komentare posle x000 kilometara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ga uzme nece se pokajati jer ga je Zeljko pazio i mazio, timario i pojio za primer kako se brine o ljubimcima-mezimcima Ovo je pravi jack pot za buduceg vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam jednom drugaru tvoj broj telefona da te nazove za skuter. Da li te zvao? P.S. Rekao mi je da mu fali malo kesa ali je jako zainteresovan za tvoje magarence. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam jednom drugaru tvoj broj telefona da te nazove za skuter. Da li te zvao? P.S. Rekao mi je da mu fali malo kesa ali je jako zainteresovan za tvoje magarence. Nekoliko ljudi je zvalo juce, iskreno caletu je bio 60ti rodjendan pa sam bio u malo vecoj guzvi. Opet dogovorio sam se sa svima da cemo se cuti danas. Hvala na preporuci, kao sto i sam znas nema lazi, sqt je u top stanju, takvog ga i prodajem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan NISAM BIO TU PAR DANA I VEC GA PRODAJES??? JOS MI SAMO RECI DA SE ZENIS! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 29, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan NISAM BIO TU PAR DANA I VEC GA PRODAJES??? JOS MI SAMO RECI DA SE ZENIS! Jeste zenim se... E ovako, za vreme prvomajskih praznika, a zakljucno sa 6im majem (Djurdjevdan, moja krsna slava) SPECIJALAN POPUST ZAINTERESOVNIMA !!! Ponuda ce bidi iznesena ljudima koji dodju da vide skuter i naravno kojima se dopadne !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo reci da ce to biti ponuda koju nece moci da odbiju, pa da bude nekoliko razloga za veselje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan konacno da kupis pravi motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 8, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Srbija zemlja ZAMENA. [glow=red,2,300]NOVA CENA 3000 Eur fix...[/glow] nema razloga ici ispod. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 13, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za auto... dobar auto. Opel, Toyota... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da ne obnavljam oglas nigde ali i nema pametnih za kupovinu. Nema narod para.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Maj 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema narod para.... Kada je to u Srbiji bilo para?! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...