aca-pn 6421 Napisano Maj 14, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Oces da se menjamo glavu za glavu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ne razmenjujem glave... a sto se tice razmene motora jer hoces ti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Maj 14, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde motor da menjam, ja mislio samo glave ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan moja glava na motoru je odlicna.... ;D ;D veliki pozdrav znaci ne menjam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Za moju ST morao bi dobro da doplatis, dve glave ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan jbg neske necu tvoju ST...ne svidja mi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Maj 16, 2009 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 'Oćeš moojega Chesterfielda? Znam da ti se svidja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi se baš složio da je izbor Endura ??? vidi ovo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=7062&catid=14&Itemid=62 Zamena ne, a cena bi mogla malo dole... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A što bi registrovao još jedan motor? Uzmi neki cross takmičarac, a ostavi ovaj, mnogo je lep i upotrebljiv na putu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan @ Laki TC koliko bi cena isla dole...? ova cena je malo jaka za ovaj motor, mislim malo :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi moji dragi ja sam prodao moje konjce , otislo je u bolje ruke da ga maze i paze ..pozdrav kupcu i zelim mu sve najbolje a ja sada imam odresene ruke sa KES lovom sta da pazarim .... samo su dobre ponude u opticaju.sada moze i siri krug kupovine , ne samo XTZ ili XT ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...