doesen1 13 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan posle nekoliko minuta razmisljanja odlucim da krenem sa Djokicem, Nesa KLE, i BigMuzzy do obliznje planine . Tupiznica se nalazi u istocnoj srbiji, na po 20-tak km vazdusne linije od Zajecara, Knjazevca i Boljevca, nekako dodje u centru trougla na 1040mnv .. Planirali smo obilazak terena za 1. maj .Svake godine tamo se okupi oko 2500-3000 ljudi. Organizuje se turnir u malom fudbalu i po jos koji travneni sport. Ljudi iz sela Bucje u podnozju su veoma gostoljubivi i moze im se potraziti bilo kakva pomoc . Ove godine bice organizovano i neko jagnje ili prase. (nadam se ) ;D Posle ove voznje definitivno razmisljam o kupovini nekog endura jer ipak smo mi iz nasih krajeva okruzeni planinama , rupama i raznim zivotinjama na putu , kada imas enduro gazis sve pred sobom ''Mala reklama za endurase'' BigMuzzy put idealan za enduro na kome sam morao da se ustezem po gasu :'( lep i blag uspon narednih 10-ak km hm...lepo se uklapa Djokicev Off Motorcic u ove puteve moracu da mu stavim enduro gume I naravno vrh i kontrola masine hmm...pa ovo lepo špila , udoban je ovaj motor, kao da je pravljen za ovakve puteve idemo polako nazad da obidjemo Grlisko jezero koje nam je usput pa da svedemo razmaisljanja koje je jagnje sladje da li sa Tupiznice ili iz sela Grlista , koja je trava manje radioaktivna a ovcice mirnije ( jos nemamo konacni odgovor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4980 Napisano April 19, 2009 Ne silazi, 5596 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepi predeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 19, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @doesen1 posle nekoliko minuta razmisljanja... Pa svaka ti cast, care :D :D :D vidi se sta je pravi duh za akcije. Odavde deluje da ste se bas lepo proveli. Cestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano April 19, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam u svakoj slici i svakoj reci iz putopisa! Na spisku mesta koje moram da posetim, pored naziva Tupiznica, stoji stiklirani kvadratic. Hvala Doesen1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da trebate da obidjete nase krajeve...zato sam i postavio oglas menjam XJ za enduro jer za ove predele najbolje se uklapa neko enduro konjce ;D pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko izvoli kod nas sa ekipom, samo ne ih voleo da vas razocaram ako ne mogu svuda da vas pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ostao sam bez reci i daha,stvarno predivan putopis a za prirodu cista desetka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ,vidim da se vracas na pravi put ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano April 20, 2009 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan @Smith - Bukvalno:pogledaj oglase ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima visak Super Teneru...mozemo da se dogovorimo... ;D odlicno ide i XJ ali moram pazljivije birati put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano April 20, 2009 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Samo je steta sto nismo bili kompletni,a vidim da je i Smith napravio turu - mogli smo da se udruzimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 20, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,ali bas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa smith nas izbegava...kaze ne mozemo mi sa njim jer imamo motore za dame ;D ;D ili se plasi Zajecaraca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan More za nekoliko dana se vracam ja, pa cu vam stavim moju kobilu na crtu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg stvarno propustas najbolje..sada se bere med ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Jun 16, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li na Grliskom jezeru neko mesto gde je moguce kupanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Jun 16, 2009 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Neko nepisano pravilo glasi:Grlisko jezero je za pecarose,a Rgotsko jezero za kupace.Mislim da na Grliskom nema uredjene plaze,ali je priroda mnogo lepsa za kampovanje.Ima i uslova za off road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Jun 16, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Batali kampovanje pored jezera, bez kupanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Jun 16, 2009 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se raspitao:ima kupaca i na Grliskom jezeru,ali u mnogo manjem broju nego na Rgotskom jezeru. Sto moze biti i prednost,prilicno je mirnije. Ako dolazis javi se neki dan unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa nesto ovako moze sto se tice kampovanja ali neko kamp naselje ne postoji na grliskom jezeru... dobrodosli u nase krajeve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da se raspitas ima li tu sarana i radi li sada pa da se pakujemo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Jun 17, 2009 Ol' dirty bastard, 659 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ali nikako bez dozvole(za pecanje)! Mene 'teli da fataju prose godine,ali bio sam brzi.Sad kad se setim bas je bilo smesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ne mo se zezate bez dozvole...ubijaju na mesto i bacaju u jezero da prehrane ribu jer je Zajecar, jbg siromasan.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...