InkaBar 8 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ako odeš sutra u Boleč ,prenesi nam iskustvo molim te jer i mene čeka da nosim pumpu i klešta sa drugarovog Intrudera no frx! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa da si narucio gumice taj dan kad si otvorio temu do sad bi se vozio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Petak: Hidraulika i Bolech Subota: Bubanj potok (Sigurnost) Ako ni tada ne nadjem nishta onda lepo prebrishem stare gumice, ako je potrebno prepravljam na meru i vracam i kljeshta. U subotu su mi kochnice moraju biti na motoru. pa da si narucio gumice taj dan kad si otvorio temu do sad bi se vozio ;D mislim da ne bi bilo bash tako, nas dvojica smo u istom s*anju sa SF-ima, osim ako nisi prijavio da si zavrshio bike?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan gumice narastu od at ulja tako da su stare vece u svakom slucaju ,po meni najbolje naruci original a skarabudji nesto dok nestignu samo da koci i obaveznio zameni svo at ulje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan gumice narastu od at ulja tako da su stare vece u svakom slucaju ,po meni najbolje naruci original a skarabudji nesto dok nestignu samo da koci i obaveznio zameni svo at ulje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne to je na pijaci u bubnju imaju tezgu subotom kad je pijaca ,pa su stalno na istom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde je to u BG-u?Posto slabo ga poznajem.Znaci trebao bih poneti gumice iz klesta pa uporediti da su iste... auto pijaca u bubanj potoku subotom delovi , na izlazu iz bgd kod rampe u bubanj potoku auto put za nis sa desne strane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan otvori svoju temi u garazi slikaj i premeri sublerom precnike pa ce se vec naci neko resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da si narucio gumice taj dan kad si otvorio temu do sad bi se vozio ;D mislim da ne bi bilo bash tako, nas dvojica smo u istom s*anju sa SF-ima, osim ako nisi prijavio da si zavrshio bike?! Ima li informacija o radnji u Boleču ;D ,Jesu li uspeli da oprave šta ? Sve se moze napraviti, samo je pitanje kako funkcionise i koliko traje. ??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan a ne, ne. moj KOCHI! ;D ;D ;D Makina je u voznom stanju ali nije gotova. ove godine mrka kapa sto se tice voznje ali jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao danas da odem do Bolecha, ishao na paraglajding, nisam mogao da se obuzdam na ovako lep dan danas ;D (sa hebenim juzhnim vetrom ) Pomera se sve za sutra, obilazak bubanj potoka, Hidraulike i servisa u Bolechu. Tada javljam sve shto budem saznao.... pozz a ne, ne. moj KOCHI! ;D ;D ;D Makina je u voznom stanju ali nije gotova. ove godine mrka kapa sto se tice voznje ali jbg. Pa kochi kada stoji u mestu ;D Daj bre 'opravi' to pa da ljudi shvate shta je true-SF! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan E ovako... Bolech: na putu za Smederevo, na samom pochetku naselja sa leve strane, crveni kompleks lokala, pored je neka PVC stolarija i auto-perionica. Ljudi koji rade tamo mi deluju ljubazno (manje bitno), a gazda vozi Suzanu K5! ;D Servis je specijalizovan za popravku kochionih sistema i nosi naziv "Voja-Vlada". Kada sam otishao tamo sa sve starim gumicama, cheljustima i klipovima skontali su shta sam ih pitao preko telefona a to je da meni ne trebaju kompresione gumice vec, kako su ih oni nazvali - brisachi, a njih naravno nemaju. Imaju samo kompresione gume, koje dihtuju klip, bla bla bla.. tako da ako nekome treba za to neka ih zovne ili potrazhi kod njih, to mozhe da se nadje. Brojevi tel: 011/8062-313, 011/8064-799, 063/33-44-44 i 063/299-157 Hidraulika: se ustvari zove HIDRAULIK 2S i imaju sajt www.hidraulik2.com. Sa njega mozhete videti adresu (ukratko- kod Ljermontove). Tamo nema gumica, ali imaju dobar izbor kochionih creva pa kome trebaju... P.S.tamo radi tip koji se zove Dragan 064/1707-208 koji radi armirana (teflonska?!) creva za motore, cena je 2000din po metru Sigurnost (Bubanj potok): tamo nisam uspeo da stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Mi cemo se bas nazezati izgleda Pa pazi ovako, ako tebi curka ulje onda ti i trebaju te kompresione, a ako ti trebaju i 'brisachi' evo da te oraspolozhim: majstori iz servisa u Bolchu su mi rekli da mogu da stavim bilo koje gumice kao brisache jer one ni ne dolaze u dodir sa uljem a vecinu termichkih opterecenja trpe kompresione! Chak su mi i rekli da stavim one iz frizhidera, samo ako mogu da stanu! Tako da je cela ova moja potraga manje/vishe ispala nepotrebna. :-\ Znachi - GRUNFOVANJEEEEE!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Imash par postova iznad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, to su njihovi brojevi (Voja i Vlada, pa koga ubodesh ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano April 26, 2009 Drug član, 2877 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurnost iz ZR radi i u NS na najlonu nedeljom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako da narucim deo preko ovog sajta http://shop.wemoto.com/ ? Kolike su provizije, postarine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi odgovori, hitno mi je dosta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako da narucim deo preko ovog sajta http://shop.wemoto.com/ ? Kolike su provizije, postarine? Chucu se ja sutra sa tipom koji je naruchivao sa tog sajta pa cu ti (ako to on ne uradi pre mene) napisati shta i kako. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Jesi se cuo sa njim, sta kaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga pitao za naruchivanje, dogovarao sam neshto drugo i zaboravio. :-\ Tip ima nick "zogu", nadji ga na spisku chlanova i poshalji mu pp! Uostalom mozhesh i da ga nadjesh u ovoj temi, on je i pisao za taj sajt! Koliko je meni poznato nema nikakve provizije jer ti shalju direktno na tvoju adresu bez posrednika tako da placash samo poshtarinu a za to je ipak najbolje da kontaktirash ljude sa sajta i sa njima vidish kako/shta, sve je to u zavisnosti od tezhine i gabarita poshiljke. Ako uvozish neke delove proveri nashe carinske zakone, mislim da tu postoje neke cake, chisto da te ne nagaze za neke gluposti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...