draza 548 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem masku za streetfight i upravljac sa nosacima tj.drzacima upravljaca . 065 54 56 544 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 18, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti ove delove , da li je moguce sta god ja potrazim na ovom forumu da kupijem niko nista ne nudi . Nije valjda da to sto ja trazim ne postoji ovde . Ajte ljudi to je najbolji forum mora da ima nesto i za mene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koji je precnik stapova za koji ti treba nosac i upravljac imam mozda nesto za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...