davidoff 27 Napisano April 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle treba mi neko da zivi/radi u BGD-u ili jos bolje na levoj obali Dunava (borca,ovca,kotez,idt.) da mi sredi ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se razume u ove vrste radova i da nije skup,znam da ovo zvuci neverovatno ali sigurno da postoji neko takav! Znaci trebalo bi otopiti plastiku oko stop svetla da bi plactike repa legle na mesto! Evo jos jedne slike gde se bolje vidi problem: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedene slike i malo objasnjenje: stop svetlo je od honde hornet (posto originalno nismo mogli da nadjemo) i Brka iz Mladenovca ga je odlicno uklopio ali u to vreme plastike repa su bile na farbanju a ne kod njega i eto kako je doslo do problema! Znam da bi Brka ovo odradio ko od sale ali nemam vremena daodem do njega izgubicu ceo dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 13, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Izgubi ceo dan. Najbolje. Idi do Brke i izgubi dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzmi lemilicu pa sam to otopi malo da legne ako je u tom problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 13, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislim da jeste ali bih ipak voleo da neko od iskustva i zanata to pogleda da ne s...bem nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali si ucrneo sliku , ne vidi se problematični komad ispod štopaljke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Slikacu danas malo lepse pa cu okaciti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan makni nosac tablice i taj donji ido repa ,stavi led diode ,a tablicu zakaci kao na r-ove sto stavljaju ispod repa ,i bice ti super. a led diode ima na pijaci i kostaju neka sica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=34218.msg498320#msg498320 date=1239704480] makni nosac tablice i taj donji ido repa ,stavi led diode ,a tablicu zakaci kao na r-ove sto stavljaju ispod repa ,i bice ti super. a led diode ima na pijaci i kostaju neka sica Novim ZOB je zabranjeno imati tablicu ispod repa tj.tablica mora biti na vidnom mestu i propisno osvetljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan I ne bih stavljao tablicu ispod repa svakako ovako je lepse i propisnije! Jos neko sa konkretnim predlogom tipa: "Ja mogu ovo da sredim"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Moze-kod prvog majstora koji krpi branike i ostale plastike na kolima,ako te mrzi da sam to radish sa lemilicom...ali generalno imam savet da se shto pre oslobodish tog motora,(da ne gnjavim kako i zashto,mislim ako si ikako u prilici..bez ljutnje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan zasto meni je bas gotivan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Moze-kod prvog majstora koji krpi branike i ostale plastike na kolima,ako te mrzi da sam to radish sa lemilicom...ali generalno imam savet da se shto pre oslobodish tog motora,(da ne gnjavim kako i zashto,mislim ako si ikako u prilici..bez ljutnje) Pazi ja cu motor da stavim u oglase ovih dana ali ne zato sto je los vec zato sto sam u losoj finansiskoj situaciji! Sto se motora tice imam samo pozitivna iskustva za sada,no da nebi isli u off stacu ovde! Vracamo se temi dakle majstor gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slazem sa Scubom! Kad budes mogao odvoji jedan dan, nadji nekog za voznju u drustvu i pravac kod Brke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ja odoh ujutro do Brke da sredim moj motor ... Odvojicu dan tako je i brze a i jeftinije 100% kada se sve sabere ako ti neko napravi s***e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja odoh ujutro do Brke da sredim moj motor ... Odvojicu dan tako je i brze a i jeftinije 100% kada se sve sabere ako ti neko napravi s***e! Izgleda da ce tako i biti posto nema druge ocigledno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan najpametnije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Igor je jedan od najjacih majstor za plastike i lakiranje u BG-u, radi samo motore. Nalazi se kod skutercentra u borci. Evo ti telefon: 0642709396. Ovo tvoje je smesno, video sam skutere kojima pola oklopa fali kako ih radi. I jeftin je, meni je za pravljenje neke plastike od koje sam imao 20% sacuvano, sve ostalo je morao da izmisli i napravi + farbanje uzeo 3500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za takve zezalice nemas boljeg od majstor Marka sa Karaburme. Imas sve detalje o njemu u podforumu servisi (mrzi me da sad trazim). Licno sam gledao kako sklapa nemoguce stvari a i vrlo je povoljan i korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 16, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Igor je jedan od najjacih majstor za plastike i lakiranje u BG-u, radi samo motore. Nalazi se kod skutercentra u borci. Evo ti telefon: 0642709396. Ovo tvoje je smesno, video sam skutere kojima pola oklopa fali kako ih radi. I jeftin je, meni je za pravljenje neke plastike od koje sam imao 20% sacuvano, sve ostalo je morao da izmisli i napravi + farbanje uzeo 3500 din. Hvala puno ZOGU danas sam kontaktirao decka i bio kod njega pa u utorak posle praznika teram motor! Jako korektan decko moram da kazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 1, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala zogu na pomoci i moram da pohvalim majstora Igora koji je sjajno odradio posao! Posto je motor stigao kuci zavrsen reko da okacim slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je kostalo ovo zadovoljstvo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan 3000 din i 7 dana je motor bio kod njega! Malo je spor ali super radi i ima mnogo posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh post, nema na cemu, a ja sam ostavio deo pre tebe i danas mi je zavrsio. Moze i brze kada ti je hitno, ja ga nisam pozurivao. Super je lik, i dalje ima moje preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...