Serbia MC 3 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Cena 20 eura + postexpress Univerzalna velicina,podesavanje na ramenima i struku sa pertlama 2 ista modela Muski (veci) i zenski (manji) 065 8 123 144 Marko Moguca i izrada vise komada sa amblenima za moto klubove,vez ili stampa.Cena po dogovoru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 14, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ja leti nosim gladijatora pa bi mi dobro dosao ovakav prsluk preko, da bas ne prepadam narod u oklopu jel imas neku fotku tog muskog modela ili je on isti kao ovaj na slici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 14, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan da li radis vez i na koznim prslucima? sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan auuu ode oglas samo da te spaze ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan ja leti nosim gladijatora pa bi mi dobro dosao ovakav prsluk preko, da bas ne prepadam narod u oklopu jel imas neku fotku tog muskog modela ili je on isti kao ovaj na slici? Potpuno je isti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan da li radis vez i na koznim prslucima? sorry za off Ne radim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo jos aktuelno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan ja leti nosim gladijatora pa bi mi dobro dosao ovakav prsluk preko, da bas ne prepadam narod u oklopu jel imas neku fotku tog muskog modela ili je on isti kao ovaj na slici? Kupi windstop majcu u pegazu,ali to mozes da nosis samo kad je malo hladnije,od 20 do27 stepeni(odprilike).Inace je odlicna kombinacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo jos aktuelno? JESTE... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jel i cena jos uvek ista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li ta muska varijanta za moj gabarit--- visina 192 i tezina 105!!! Uzeo bih jedan ako bih se mogao uvuci u njega!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li za 180 cm i 90kg. preko pune opreme? Može li koja slika tog velikog za dečake? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mogla bi slika, cena i mozda cena za vise komada?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...