Kavke 302 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mu pricao za tebe i da baratas sa strujom, ali to bese mart-april.. Izvini ako sam te unesrecio sa njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 18, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma u redu je Nego nikako na zelenu granu sa tim Bugijem...ali doakaću mu ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 18, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Arakis da taj Burgman nije iz Nove Pazove? Posto i ovde ima jedan sa istim problemima. Čiji je? Markov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Novembar 19, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan pozz..i ja kupih burgija 400 2000..pa rekoh da se prijavim i pozdravim sve na forumu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Novembar 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio - dobrodošao Daj koju fotku i napiši odakleN si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Markov na svu srecu Od Radeta frizera iz Zeleznicke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 19, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh zabice , original za bugija , u Nemackoj, stigle uredno, problem resen http://postmyimage.com/img2/640_image.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para, ako nije tajna? jel se isplati narucivati ili juriti ovuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zvono stiglo sa obrade i sija se kao sunce I dok cekamo da stignu ostali delovi, bacili smo se malo na plastiku Krenuo sam da deljem vizir pa cemo videti ishod 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 20, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para, ako nije tajna? jel se isplati narucivati ili juriti ovuda? 5,5 evra 10 komada, dostava za nemacku je 3,5 evra. Ja imam drugara tamo pa mi tako ispadne najbolje. Kad stignu do njega on mi posalje za Srbiju i plati jos 3.5 evra. Tako da te posiljke do pola kile mene izadju 7 evra , i stignu mozda nedelju dana od porudzbine.. Generalno nije skupo , al naravno ne isplati se kupovati 10 komada pa da ti salju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info Djox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 20, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Novembar 22, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima vremena- zamolio bi za par odgovora u vezi burgmana 400-2000g: -kolika je dimenzija i težina rolnica (26X12,8X21g)? -kolika je dimenzija kaiša (23,8X933)? prodavac mi nudi Mallosi 23X947-95 eura -na prednjim amortizerima sam mijenjao ulje i na pritisak u mjestu oni normalno špiluju ali kada sam u vožnji-ramena mi registruju svaku neravninu na putu -ima li tome pomoći ili su svi burgmani tako tvrdi naprijed.. molio bi za pomoć jer je u cg teško doći do pravih djelova a sada je već vrijeme za nabavku jer sve mora da se čeka po mjesec-dva.. unaprijed hvala na vašem trudu i vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Novembar 22, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio - dobrodošao Daj koju fotku i napiši odakleN si hvala,zdravo bio..ja sam malo južnije od vas-sunčani tivat Priloženi thumbnails Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako Drive Belt 22.7-30-944 V-Belt for Suzuki AN400 AN 400 Burgman 1999-04 rolnice 26x12,8 21 ili18gr opruga prednjeg amort. koja je dobra mora biti min. 328mm e sada moze biti da si sipao gusce ulje pa je zato tvrd.ulje koje ide je fabricki FRONT FORK OIL Use fork oil #10w or an equivalent fork oil. E da bre dobrodosao ti na ove nase stranice pa se vidimo na nekoj voznji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci Djuri dobio sam dihtunge u paketu sa gumicama ventila, gumicom filtera ulja. Gumice ventila prosledjene Pizonu a Bugi i ja uz Culetovu pomoc cemo uskoro krenuti na napadamo plastike, dok se cekaju svi potrebni delovi za sastavljanje Panti je obezbedjen smestaj i all inclisive 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Decembar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I sve to bez kluba kako bre? Srećan vam rad i da ga što pre osposobite za drum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Decembar 2, 2014 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan e ovako Drive Belt 22.7-30-944 V-Belt for Suzuki AN400 AN 400 Burgman 1999-04 rolnice 26x12,8 21 ili18gr opruga prednjeg amort. koja je dobra mora biti min. 328mm e sada moze biti da si sipao gusce ulje pa je zato tvrd.ulje koje ide je fabricki FRONT FORK OIL Use fork oil #10w or an equivalent fork oil. E da bre dobrodosao ti na ove nase stranice pa se vidimo na nekoj voznji. hvala panto,bolje vas našao..ujle sam sipao 7w ali nisam mjerio opruge..zimus mu se radi servis od glave do pete,pa ću sve natenane..našao sam drive belt DAYCO 23,8 X 933 za 52 eura (odgovara suzuki burgman 400AN400 K415 98-02) na sajtu Rasing Planet.de-imaju skoro sve za skoro sve skutere (20 eura pošt. za cg i srb do 30 kg paket.) a sitnica ima za 200 eura da naručim ::tako da mi se isplati poštarina..do sada mi je bio pomenuti DAYCO kaiš i trenutna mu je debljina 21,5-(znaš li koja je donja granica)..i da,ako dođeš u cg na more-obavezno se javi pa da pijemo neko Promenio Decembar 2, 2014 član solemio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Decembar 2, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan e ovako Drive Belt 22.7-30-944 V-Belt for Suzuki AN400 AN 400 Burgman 1999-04 rolnice 26x12,8 21 ili18gr opruga prednjeg amort. koja je dobra mora biti min. 328mm e sada moze biti da si sipao gusce ulje pa je zato tvrd.ulje koje ide je fabricki FRONT FORK OIL Use fork oil #10w or an equivalent fork oil. E da bre dobrodosao ti na ove nase stranice pa se vidimo na nekoj voznji. hvala panto,bolje vas našao..ujle sam sipao 7w ali nisam mjerio opruge..zimus mu se radi servis od glave do pete,pa ću sve natenane..našao sam drive belt DAYCO 23,8 X 933 za 52 eura (odgovara suzuki burgman 400AN400 K415 98-02) na sajtu Rasing Planet.de-imaju skoro sve za skoro sve skutere (20 eura pošt. za cg i srb do 30 kg paket.) a sitnica ima za 200 eura da naručim ::tako da mi se isplati poštarina..do sada mi je bio pomenuti DAYCO kaiš i trenutna mu je debljina 21,5-(znaš li koja je donja granica)..i da,ako dođeš u cg na more-obavezno se javi pa da pijemo neko Idi na DAYCO, odlicna je marka, a i odlicne su dimenzije. A sto se tice donje granice nekog kaisa, tehnicki je i nema, motor ce uvek terati (ako ne pukne kais), samo sto ce malo po malo gubiti na krajnjoj brzini, i sve ce vise ici u vece obrtaje pri manjem gasu, jer je manji optor, samim tim i potrosnja moze da se poveca, ali ubrzanje manje vise ostaje isto Ali bilo sta preko 1mm istrosenosti se oseti na skuteru A kod tebe je vec 2mm, tako da ce mu puno znaciti nov kais Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako Drive Belt 22.7-30-944 V-Belt for Suzuki AN400 AN 400 Burgman 1999-04 rolnice 26x12,8 21 ili18gr opruga prednjeg amort. koja je dobra mora biti min. 328mm e sada moze biti da si sipao gusce ulje pa je zato tvrd.ulje koje ide je fabricki FRONT FORK OIL Use fork oil #10w or an equivalent fork oil. E da bre dobrodosao ti na ove nase stranice pa se vidimo na nekoj voznji. hvala panto,bolje vas našao..ujle sam sipao 7w ali nisam mjerio opruge..zimus mu se radi servis od glave do pete,pa ću sve natenane..našao sam drive belt DAYCO 23,8 X 933 za 52 eura (odgovara suzuki burgman 400AN400 K415 98-02) na sajtu Rasing Planet.de-imaju skoro sve za skoro sve skutere (20 eura pošt. za cg i srb do 30 kg paket.) a sitnica ima za 200 eura da naručim ::tako da mi se isplati poštarina..do sada mi je bio pomenuti DAYCO kaiš i trenutna mu je debljina 21,5-(znaš li koja je donja granica)..i da,ako dođeš u cg na more-obavezno se javi pa da pijemo neko opet je to 70tak evrova,za 100e dobijes iz greece oridjidji kais i ne mislis.nisam ljubitelj zamenskih jer znaju biti pretvrdi pa ukopaju varijator za kratko vreme. bio u CG sa zenom u avgustu,ali bice opet dana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Decembar 2, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan e ovako Drive Belt 22.7-30-944 V-Belt for Suzuki AN400 AN 400 Burgman 1999-04 rolnice 26x12,8 21 ili18gr opruga prednjeg amort. koja je dobra mora biti min. 328mm e sada moze biti da si sipao gusce ulje pa je zato tvrd.ulje koje ide je fabricki FRONT FORK OIL Use fork oil #10w or an equivalent fork oil. E da bre dobrodosao ti na ove nase stranice pa se vidimo na nekoj voznji. hvala panto,bolje vas našao..ujle sam sipao 7w ali nisam mjerio opruge..zimus mu se radi servis od glave do pete,pa ću sve natenane..našao sam drive belt DAYCO 23,8 X 933 za 52 eura (odgovara suzuki burgman 400AN400 K415 98-02) na sajtu Rasing Planet.de-imaju skoro sve za skoro sve skutere (20 eura pošt. za cg i srb do 30 kg paket.) a sitnica ima za 200 eura da naručim ::tako da mi se isplati poštarina..do sada mi je bio pomenuti DAYCO kaiš i trenutna mu je debljina 21,5-(znaš li koja je donja granica)..i da,ako dođeš u cg na more-obavezno se javi pa da pijemo neko Idi na DAYCO, odlicna je marka, a i odlicne su dimenzije. A sto se tice donje granice nekog kaisa, tehnicki je i nema, motor ce uvek terati (ako ne pukne kais), samo sto ce malo po malo gubiti na krajnjoj brzini, i sve ce vise ici u vece obrtaje pri manjem gasu, jer je manji optor, samim tim i potrosnja moze da se poveca, ali ubrzanje manje vise ostaje isto Ali bilo sta preko 1mm istrosenosti se oseti na skuteru A kod tebe je vec 2mm, tako da ce mu puno znaciti nov kais Хвала гаги на савјету и могу ти рећи и са 21,5мм иде 155кмх а када је супруга са мном-145кмх,тако да сам презадовољан са њим.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Decembar 2, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan e ovako Drive Belt 22.7-30-944 V-Belt for Suzuki AN400 AN 400 Burgman 1999-04 rolnice 26x12,8 21 ili18gr opruga prednjeg amort. koja je dobra mora biti min. 328mm e sada moze biti da si sipao gusce ulje pa je zato tvrd.ulje koje ide je fabricki FRONT FORK OIL Use fork oil #10w or an equivalent fork oil. E da bre dobrodosao ti na ove nase stranice pa se vidimo na nekoj voznji. hvala panto,bolje vas našao..ujle sam sipao 7w ali nisam mjerio opruge..zimus mu se radi servis od glave do pete,pa ću sve natenane..našao sam drive belt DAYCO 23,8 X 933 za 52 eura (odgovara suzuki burgman 400AN400 K415 98-02) na sajtu Rasing Planet.de-imaju skoro sve za skoro sve skutere (20 eura pošt. za cg i srb do 30 kg paket.) a sitnica ima za 200 eura da naručim ::tako da mi se isplati poštarina..do sada mi je bio pomenuti DAYCO kaiš i trenutna mu je debljina 21,5-(znaš li koja je donja granica)..i da,ako dođeš u cg na more-obavezno se javi pa da pijemo neko opet je to 70tak evrova,za 100e dobijes iz greece oridjidji kais i ne mislis.nisam ljubitelj zamenskih jer znaju biti pretvrdi pa ukopaju varijator za kratko vreme. bio u CG sa zenom u avgustu,ali bice opet dana... У сваком случају имам три мјесеца за одлуку па ћу видјети..већи су ми проблем предњи амортизери.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto jos uvek cekamo neke delove da nam stignu a plastike na Burmanu cekaju, odlucili smo danas da kupimo duvaljku i sami da pocnemo da vezbamo i da polako sredjujemo ABS elektrode mada smo se zeznuli pa nismo kupili i PP elektrode Ova faca je samouverena i zna sta radi Ovo je samo pocetak varenja i mogu vam reci da je bas bas dobro ispalo Radove cemo nastaviti koliko sutra a samim tim bice i zabelezeno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Decembar 8, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan e ovako Drive Belt 22.7-30-944 V-Belt for Suzuki AN400 AN 400 Burgman 1999-04 rolnice 26x12,8 21 ili18gr opruga prednjeg amort. koja je dobra mora biti min. 328mm e sada moze biti da si sipao gusce ulje pa je zato tvrd.ulje koje ide je fabricki FRONT FORK OIL Use fork oil #10w or an equivalent fork oil. E da bre dobrodosao ti na ove nase stranice pa se vidimo na nekoj voznji. hvala panto,bolje vas našao..ujle sam sipao 7w ali nisam mjerio opruge..zimus mu se radi servis od glave do pete,pa ću sve natenane..našao sam drive belt DAYCO 23,8 X 933 za 52 eura (odgovara suzuki burgman 400AN400 K415 98-02) na sajtu Rasing Planet.de-imaju skoro sve za skoro sve skutere (20 eura pošt. za cg i srb do 30 kg paket.) a sitnica ima za 200 eura da naručim ::tako da mi se isplati poštarina..do sada mi je bio pomenuti DAYCO kaiš i trenutna mu je debljina 21,5-(znaš li koja je donja granica)..i da,ako dođeš u cg na more-obavezno se javi pa da pijemo neko Idi na DAYCO, odlicna je marka, a i odlicne su dimenzije. A sto se tice donje granice nekog kaisa, tehnicki je i nema, motor ce uvek terati (ako ne pukne kais), samo sto ce malo po malo gubiti na krajnjoj brzini, i sve ce vise ici u vece obrtaje pri manjem gasu, jer je manji optor, samim tim i potrosnja moze da se poveca, ali ubrzanje manje vise ostaje isto Ali bilo sta preko 1mm istrosenosti se oseti na skuteru A kod tebe je vec 2mm, tako da ce mu puno znaciti nov kais Хвала гаги на савјету и могу ти рећи и са 21,5мм иде 155кмх а када је супруга са мном-145кмх,тако да сам презадовољан са њим.. Ne plasi suprugu! Najlepsa voznja je 90-100 u paru, a snagu cuvaj za preticanje. E sad, samo Panta na pivo, a mi ostali iz MSC-a nista a? dobro, dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solemio 6 Napisano Decembar 8, 2014 (promenjeno) U prolazu, 14 postova Lokacija: tivat Motocikl: suzuki burgman 400.."00 g. Prijavi odgovor kao problematičan pa panta ga je zaradio prvi-ko je tebi kriv što se nijesi javio prije ,a panta pametan čovjek-zna znanje ,a piva ima dok bude jelena i nk ..kog god došo-dobrodošo.. Promenio Decembar 8, 2014 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...