panta_kg 687 Napisano Septembar 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao... Ako sam te dobro razumeo, Steluje se visina odnosno tvrdoca centralnog amortizera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Septembar 10, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Od nedavno sam i ja vlasnik solidnog Burgmana 400 2001.g pa me zanima da li moze na ovaj model da se stavi guma 150/70/13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlatkoNS 19 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Burgmandzije, prvo da se pohvalim da mi se ostvarila velika zelja da postanem vlasnik 400-stotke ( 2008 ) , a pisem vam jer me zanima sta se steluje okretanjem onog djavola ( ne znam ni kako bih ga nazvao ) sto se nalazi ispod motora sakriven plastikom ? Dva sata trazim na yubtu i u servis manualu ali ni traga od informacije... hvala ..pozzz Pozdrav druže. Što se tiče podešavanja tvrdoće zadnje suspenzije, pogledaj na you-tube: 07+ Suzuki Burgman 400 Rear Shock Adjustment Mislim da će ti biti sve jasno. Trebalo bi da imaš ključ za podešavanje u priručnom alatu ispod sedišta. Lep pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Octobar 18, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo i ja da se javim. Ja sam taj sto je kupio (oteo ) od markulje njegovog bugija inace sam iz Veternika, odma pored NS-a . I da, umalo da zaboravim, mnogo vam je dobar forum ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ti bilo,dobrodosao na ove strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 7, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kod bugija je ako sam dobro skontao , bar ovaj model koji ja imam k429 , fabricki variomat i kvacilo Athena, e sad interesuje me u cemu je fora staviti malossi ili polini kvacilo koje je 150 e , a athena kosta 60, za variomat su cene tu negde , athena oko 150 , a ova dva oko 160 pa to jos i ajde.. Ako sam nesto pogresio ispravite me. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Malosi je najpoznatija i najkvalitetnija kuca koja radi zamenske i tuning delove za skutere. Tako da je daleko kvalitetniji od athene... Tek sada videh, nije fabricka varijanta za bugija athena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Novembar 8, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji nesto sto je najkvalitetnije. Polini i Malosi su po kvalitetu identicni. Od modela do modela skutera zavisi koji od dva bi se pokazao bolje. A Athena parira bez problema Malosiju i Poliniju. Malosi i Polini su BMW i Mercedes. A Athena je Opel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Novembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bismo mi bez Gagija radili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bismo mi bez Gagija radili... Kolektivno samoubistvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I da pocnemo. Poznavali ste Medu a poznajete i Bugija, Meda je otisao kod onog koji ce Vam uvek preporuciti najskuplje pice za sankom, nas Braca tj kod njegovog kuma a Burgman je zauzeo njegovo mesto ciji je predhodni vlasnik opet svima nama dobro poznati Krusevljanin Djoric. Unapred se zahvaljujem svim moji drugarima koji ce mi pomoci na sredjivanju, remontovanju i svemu sto sledi, pocev od Culleta, Djorica, Pizona, Pante i svih onih koji ce makar praviti smetnju u garazi i onih koje cu smarati telefonom. Da ne tupim previse, na Burgmanu radimo generalnu i menjamo sve sto treba da se menja, plastike se skidaju, pinovi na J Costi se menjaju, karike, skida se glava i cilindar, nosi se na proveru i obradu, ventili, hilzna . . . i sve sto je srce agregata. kako se sta bude radilo tako cu i slike postavljati. ono sto smo uradili u protekla dva dana je da smo razbucali motor sto se moze videti na slikama. Parkiranje Ostaje ram Plastike propisno odlozene i cekaju na sredjivanje I napadamo agregat Tu je i service manual kao putokaz Ventili s polja I bas smo se zezali dok nismo skinuli granu auspuha jer se zapekao a da Culleta nije bilo i da nije skocio do svog rodnog MML-a po alat, samo bi ga gledali Ventili iznutra Zaboravio sam da slikam klip napolju Dobar deo agregata je napolju, pralo se oko agregata gde se skupljalo blato i ulje, sve sto je skinuto je odneseno na obrade , provere, zamene . . . sledi kupovina dihtunga glave i cilindra a u medju vremenu se prelazi na ostale delove motora. Skidanje i remont varijatora i kvacila, pranje unutrasnjosti dekle, zamena ulja u prenosniku Varijator J Costa Za sada je to to, danas remont kvacila pa cu i to da dokumentujem. Ostatak sledi uskoro 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Novembar 10, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, kako se snalazite sa ovim plasticnim zabicama kojim se pricvrscuju plastike i jos mnogo stosta na bugiju, i koje cesto gube one zubice i pucaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sa zabicama sve samo ne na silu,pritisnes srednji deo ,on upadne i uhvatis za glavu zabice i celu je izvuces.u slucaju da nece tako gurnes srednji deo dok ne ispadne iz spoljnog dela i opet polako izvuces spoljni deo. Sta je jos stosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim na to da gde god okrenes a ono zabice , zato kazem stosta. A pitanje je bilo vise za situaciju sta ciniti kad su vec izlomljene zabice Hvala Panto na brzim odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aha,samo nezno i polako i neces imati problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se zabica tice, kupili smo nove, 20 dinara komad a stare su u kanti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bre za 20 dinara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se zabica tice, kupili smo nove, 20 dinara komad a stare su u kanti stvarno bre,gde???? ja sam ih placao 100din kom i to u sivoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se zabica tice, kupili smo nove, 20 dinara komad a stare su u kanti stvarno bre,gde???? ja sam ih placao 100din kom i to u sivoj boji. Au 100 je bas deranje, to kod nasih nekih plasticara na porudzbinu ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne,nagazio ih slucajno u gradu u jednoj prodavnici autodelova...jesu skupe ali je kvalitet isti kao i original.meni je falilo 3kom tako da 300din i resen problem na duze vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ono varijanta "drze" ili su bas identicnih dimenzija kao i originalne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan brate original iste samo sto su sive boje. cek da potrazim sliku,imao sam je negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WladaLa 8 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 , Kawasaki ZR 7s , Aprilia Caponord ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se zabica tice, kupili smo nove, 20 dinara komad a stare su u kanti I mene interesuje , gde ??? Uzeo bih bar 20 kom , nece da se bace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...