Darko SB 391 Napisano Octobar 12, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pooozz!!!! Eee a jel zna neko gde ima da se kupe beli migavci prednji, lepsi nekako sa belim.. Valjda je 2005 god sa fabrickim belim... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha trazio ja,samo preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.no. 4 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: KG Motocikl: Burgman 400 2001. Prijavi odgovor kao problematičan Evo par sličica. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 13, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Uu lep, izleda bas ocuvano ovako na slikama... U zdravlje da te sluzi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.no. 4 Napisano Octobar 14, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: KG Motocikl: Burgman 400 2001. Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da je i iz nutra kao spolja, ali to će se tek proveriti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branco987 0 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: Suzuki Burgman AN250 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Burgman 250, 2004, proverio sam antifriz, ne vidim ni gram unutra, mada nisam imao nikakve probleme s pregrevanjem i tako to. Sad hocu da sipam, ali ne znam koji antifriz, da li razblazen ili nerazblazen, ma nista... Molim za savet, i pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan imas motul-ov antifriz u mass-u,ili sipaj g12+ (febi,wurth isl)za alu hladnjake. kupis flasu 100%antifrizai razblazis sa destilisanom vodom u promeru 1/1 sipas i ostane ti za dolivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 29, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je g11 zeleni, predpostavljam da treba g12... Kod mene se vidi kad otvoris posudu da ima.... Malo sam testirao skut koliko sam imao vremena, ptrosnja u gradu 5.1, na otvorenom 4 ravno, normalna voznja neka... Posle 650-700km sam prvi put dosipao ulje, oko 170-180grama... Sto kazu troska si hehehe E, jedino sto tesko pali kad je hladno napolju, jutrom po 3-4 puta verglam dok upali, kad je bas hladno i vise, preko dana kad je oko 20 stepeni iz prve uvek. Pa me zanima jel ima mozda ovaj model elektronski sauh? Sta bi moglo da bude sta mislite? Ne pali mi u voznji lampicu za diznu i lepo vuce, mada se desava ponekad da trzne na manjem obrtaju, mozda je dizna prljava.. Jel cistio neko diznu? Koristim sad ovo lepo vreme pa necu kod majstora, a planiram da ga garaziram jos malo pa bih na tenane sam cackao maloo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sa puno zakasnjenja i da ponovo ozivimo temu... ovaj model ima sauh i trebalo bi da kada upali drzi obrtaje oko 2000,kako se greje trebalo bi da se spuste na oko 14oo+-100(po service manualu) mislim da ti trosi puno (meni nikada nije prelazio 4,5l),trebalo bi ocistiti klapnu gasa,srediti sauh i ocistiti filter vazduha i svecicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Decembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A da očisti i diznu kad već čisti klapnu gasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala alaksa,zaboravih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Decembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se toliko načistio toga, pa u pola noći da me pitaš sve znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Decembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se toliko načistio toga, pa u pola noći da me pitaš sve znam. A koja сијалица иде у фар од Атлантика Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ej breeejjj ne offujte mi temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Decembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se toliko načistio toga, pa u pola noći da me pitaš sve znam. A koja сијалица иде у фар од Атлантика TRAKTORSKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Decembar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan ej breeejjj ne offujte mi temu Извинте колега нећу више Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Januar 16, 2014 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan E jel zna neko koliko kosta prenos za Bugija 2004 400cc?? I jel zna neko, reg mi je do aprila, jel mogu recimo sada u januaru da idem da ga odjavim i da platim prenos i onda u aprilu samo odem da registrujem??? I negde sam citao ne mogu da se setim gde bese, hteo bih da zamenim lezajeve u prednjem tocku pa me interesuje dimenzija i gde da trazim?? Cuju se pomalo kad se nagnem pa bih na vreme da zamenim sve me strah nesto da ne zablokiraju u voznji ko zna.. Sad cu i svecicu da porucim ali to cu da trazim u uputstvu koja ide.. E da, i hteo sam da zamenim ulje u stapovima, nemam neki problem ali eto cisto bi zamenio, pa sad sta mislite jel da diram to posto nemam neke potrebe?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 16, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ако си из ВГ контактирај нашег Дарета ник му је Satelis,и све ће да буде сређено!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Januar 16, 2014 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Iz Sokobanje sam druze pa mi Bg bas daleeeko.... Srecom imamo vrlo dobrog majstora za skutere ovde u Sokobanji i imam puno poverenje u coveka tako da mi to nije problem, samo rekoh malo da se raspitam kako sta ide i oko cena... Trenutno me najvise interesuje ovo oko prenosa jer planiram sledece nedelje da idem da zavrsim to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan u bre,lezajevi bese 6202 x2 ...proveravam pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Januar 16, 2014 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Daklem na red za zamenu su stigle kočione pločice, ulje sa filterom i ležajevi u prednjem točku Redom: ulje sam uzeo Motul 5100, 10-40 1220 din/lit u mass-u, pločice Ferodo ST i filter ulja preko našeg dobrog Peđe iz Labosa oko 6000 i ležajevi su Koyo dim 15x35x11 ili ti 6202 2Rs (ako se ne varam) kupljeni u Astrid-u za 800 kinti par. Kolezi Drandigu, setih se...nadjoh komada 2 i pazi na semeringe prilikom skidanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 16, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 'сам ти рек'о да ће Даре све да реши!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Januar 17, 2014 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dare!! Sad cu da porucujem polako sta mi treba sve da pripremim polako.... 403 dinara komad sad sam bas zvao Astrid... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Januar 22, 2014 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Eee bio sam danas da prenesem skuter, izaslo me 3500 din u poresko, odjava tablica se vise ne placa, bas sam fino prosao, mislio sam da ce biti dosta vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele70 5 Napisano Januar 31, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki burgman 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za forumase!!!Novi sam na ovom forumu,odnedavnoi sam postao vlasnik Suzuki burgman An 400cm,2007gp,pa me interesuje Dimenzija Remena variomata,marka istog i gdje se moze pronaci,inace ja sam Zoka iz Banja Luke.pozzz!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...