piter 0 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: sombor Prijavi odgovor kao problematičan ljep putopis mi smo to prosli prije par dana tako da cemo ovih dana postaviti slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan bravo mladci, cisto uzivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,zaista lepo putovanje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan E deko, deko.... mnogi li bi se momci mijenjali s tobom. Prelijepo i pozdrav u VZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bglusica 11 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan ljep putopis mi smo to prosli prije par dana tako da cemo ovih dana postaviti slike... jedva čekam slike! pozdrav iz VŽ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEMILI 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Chicago, Illinois Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi putopisi pokazuju sustinu uzivanaj na motorima, ali i sustinu zivota uopste. Sta moze covek vise da pozeli nego da sa dragom osobom uziva u putovanju, hrani, picu (kada ne vozi) i razmeni iskustava sa zanimljivim ljudima koje upoznaje usput! Svaka cast jos jednom i zelim vam jos puno puno lepih predela, i bezbedno predjenih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bglusica 11 Napisano Jul 1, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podršci i lijepim željama, a ja svima vama želim još mnogo tisuća sretnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Jul 8, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci nego prelepo putovanje. Moja velika zelja Portugal! Puno pozdrava iz Lajkovca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega........ Super tura, vidim da ste uzivali..............super. Moja supruga i ja smo odradili nesto slicno u maju/09. Poceo sam da postavljam putopis na adresi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37900.0 pa pogledajte, bili smo u nekoliko gradova gde i vi..............super je bilo.............mogli bi odmah OPET ..... Veliki drugarski pozdrav supruzi Ireni i vama kolega.................iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bglusica 11 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan S popriličnim zakašnjenjem hvala kolega Marokanac, tvoj putopis pročitao sam sa zadovoljstvom a naravno da mi je želja da se jednom sretnemo barem na piću. Tvojoj ljepšoj polovici i tebi srdačan pozdrav iz Varaždina. Branac. Ovim putem ujedno bih želio pozdraviti doktora dareta i branislava(legendu) koje sam imao čast upoznati na druženju v-stromovaca na čiovu, kao i sve članove BJB foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Novembar 18, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Branac, pozdrav i tebi! Spremicu i ja neku specijalnu za probu, ako ne pre onda za Slavoniju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo omladino... Čitao sam vaš putopis u nekim bajkerskim novinama i sa zadovoljstvom sa ga opet prelistao. Želim vam još puno ovako lepih i dugih vožnji. Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Novembar 22, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Sa zadovoljstvom je bilo pogledati fotke i citati tekst putopisa, zamisljati... Jedino znas sta je smesno, to sto si sa tom sahovnicom na majici otisao na kraj sveta i naravno nisi imao problema kao sto ne bi ni mi sa srpskom trobojkom nigde imali problema (nemaju pojma ljudi ni koji smo), ovde bi te neko mozda bar pitao jel bas moras, a nas mozda i pokusao i da prebije kada bi sa srpskom zastavom na majici paradirali slikajuci se na Splitskoj rivi ili gde vec. Ali valjda cemo se i od toga svi izleciti i moci isto ovako na motorima slobodno, bez razmisljanja voziti i obilaziti jedni druge jer je ovo nase gluplje i od razloga zasto niste mogli iz Izraela u Siriju! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo generacijo.Itinerer poznat iz perspektive jednog od onih kamiondzija koji jure preko 120 kmh.Bumo se videli u Operi ili kod Hajpia na kavici prek puta Narodnog kazalisca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bglusica 11 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Bravo generacijo.Itinerer poznat iz perspektive jednog od onih kamiondzija koji jure preko 120 kmh.Bumo se videli u Operi ili kod Hajpia na kavici prek puta Narodnog kazalisca. Hvala, gene, što se tiče Opere ona već godinama ne postoji, na njenom je mjestu Gradska kavana, Halili je još živ, a u Vž postoji mnogo lijepih mjesta na kojima možemo popiti kavu, biti će mi zadovoljstvo. Btw.odakle ovako dobro poznavanje VŽ-a iz 70-ih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim SAVRSENO!Svaka cast na hrabrosti,znanju i umecu!!!Puno srecnih kilometara nek je pred vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, zbog ovakvih putopisa dodje mi da predjem sa R na udobnije motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Sanjam ovakav put.... Svaka cast!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ostali su vec sve rekli....BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od prvih putopisa koje sam pročitao i to u nekim novinama i ZARAZIO se neizlečivim virusom putovanja motorom. Lep putopis, prava avantura koja se samo poželeti može. Želim vam još puno ovako lepih i dugih putovanja. Pozz... A ti Čaruga reče da ćeš zvati kad budeš dolazio u Ša... Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...