AC/DCstefan 3 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja nashao uputstvo za odrzavanje princa moze nekom da koristi na engleskom je i ima dosta slika http://pnoc.co.uk/filestorage/J-11manual.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AC/DCstefan 3 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan isto interesantno za pregledati sa delovima motora i tako to za Hyosung shto je slichno sprintu http://www.alpha-sports.com/hyosung_parts.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovicakocane 0 Napisano Novembar 19, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: kocane Motocikl: yamasaki enduro 50 Prijavi odgovor kao problematičan neka neko postavi specifikacije za yamasaki enduro 50 ako moze pdf fajl .hvala. AKO IMA NEKO ORIGINAL IZ PRODAVNICE BILO BI SUPER DA GA ISKOPIRA I POSTAVI DA MOGU DA PREUZMEM NEOPHODNO MI JE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Novembar 19, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Za skuter - SPRINT MAXX 125cc/4T ako šta ima okačite,što više to bolje.imam ono što sam dobio kad sam ga kupio ali to je skoro ništa.Nešto malo tehničkih podataka,servisni intervali i neke osnovne stvari oko održavanja što zna i svaki početnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za yamasaki enduro 50: http://scootergrisen.dk/scooterhjemmeside/download/yamasaki_ym50gys_brugermanual.pdf Ima tu jos par .pdf ali ne mogu veceras da ti ih iskopam cu probam sutra ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovicakocane 0 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: kocane Motocikl: yamasaki enduro 50 Prijavi odgovor kao problematičan stefane3595 ovom sajtu se ne moze pristupiti ipak hvala za trud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Isprobaj preko Firefox browser, hoce da zeza ako koristis Chrome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ни са Лијом не ради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Novembar 21, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad probao i meni je otvorio sa firefoxom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Ево га Јамасаки пдф Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Novembar 21, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno nemate novu verziju flash player-a ili neki drugi plug-in Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam vec par dana da nadjem uputstvo,service manual za Sprint F vision 125 ali ne ide pa ako ko ima ,bio bih mu zahvalan da stavi ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 9, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan http://www.sprintscooters.com/dokumenta/Uputstvo%20-%20Sprint%20Grizzy%20125.pdf http://www.sprintscooters.com/dokumenta/Uputstvo%20-%20Sprint%20Maxx%20125.pdf Evo ti link nije od F-vision ali treba da ti posluži .U principu mašina je ista samo oklop malo drugačiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam kako da postavim pa da samo na to kliknete pa da otvori ali evo ukucaj pa ces videti sta sve ima tu. Trazio sam da vidim svecicu za moj qm i nadjem sve na jednom mestu, i lepo pise da je svecica za njega CR6SHA. Other asian manuals - Classic Cycle motorcycle tehnical... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Fala kolezi zidaru. Konačno nešto i za quma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne znam strani jezik voleo bih da ovo imam u prevodu ali KAKO!?!POMAGAJTE.!. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo direktni linkovi za skidanje uputstava za QM: https://www.dropbox....ce%20Manual.pdf http://i.minus.com/1...am%20Manual.pdf Sto se prevoda tice imas 3 opcije: - da platis prevodioca oko 2-2.5 EUR po strani - da naucis engleski - da nadjes nekog prijatelja/ rodjaka/ devojku koji ce ti po potrebi tumaciti ono sto pise Ne vidim da bi se neko prihvatio da prevodi celo uputstvo za dzabe posto uopste nije mali posao. Zahteva i poznavanje materije jer mnoge stvari ne mogu bukvalno da se prevedu ili cak dobiju pogresno znacenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
civonomis 0 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da isceprka za kymco agility 2007 dosite neki dobar manual? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan пдф... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 28, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi servis manual za Sprint Grizy 125 ako negde ima. Ili neki drugi sa istom masinom. Ako neko ima ovaj skuter, treba mi koliko ulja staje u menjac i kada se menja i koje ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije klasicno uputstvo, ali bice svakako od pomoci - Keeway Superlight 200 Keeway 200 Superlight Motorcycle Parts List Diagram Manual http://speedy.sh/Knd...gram-Manual.pdf Keeway Superlight 125/150 - Uputstvo na engleskom http://speedy.sh/eHcha/15123512-Keeway-Superlight-Manual-en-Ingles.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drug Stefča 0 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uputstvo za Sprint Track gotovo da nema korisne informacije. Sptint Track se u Engleskoj prodaje kao Zontes, pa sam nasao uputstvo za njih. Motor za koji je uputstvo nije isti kao Track, ali ima indeticnu masinu i ostalu mehaniku. Meni je dosta pomoglo, pa se nadam da ce jos nekome. Ovde ga mozete skinuti: Zontes Manual P.S. Uputstvo je na Engleskom i Kineskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jer ima neko servisno uputstvo za kinroad 150ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Jul 15, 2014 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan http://www.sprintscooters.com/dokumenta/Uputstvo%20-%20Sprint%20Grizzy%20125.pdf Treba mi servis manual za Sprint Grizy 125 ako negde ima. Ili neki drugi sa istom masinom. Ako neko ima ovaj skuter, treba mi koliko ulja staje u menjac i kada se menja i koje ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jer ima neko servisno uputstvo za kinroad 150ccm? Ovi dana sam trazio po internet i nasao da je ovaj motor je kopija na Honda cg125, nasao sam i uputstvo za nego pa evo kacim ga ako nekome treba Honda-CG-125-1976-1991.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...