Darkman 65 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E neka si mu ti rekla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan nisam ukljucena u ovu konkretnu akciju, ali odmah ti mogu reci da tvojih 125 ccm, nije problem niti ce ikada kubikaza predstavljati kljucni faktor za ucesce u humanitarnim akcijama organizovanim ovde to je trebala da bude sala.ali nema veze.svakako dolazimk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano April 15, 2009 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan nisam ukljucena u ovu konkretnu akciju, ali odmah ti mogu reci da tvojih 125 ccm, nije problem niti ce ikada kubikaza predstavljati kljucni faktor za ucesce u humanitarnim akcijama organizovanim ovde to je trebala da bude sala.ali nema veze.svakako dolazimk. Ja sam sa Keewayom 150 isao na palic i nije bilo problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa tebi nije bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ju, ju al se zaj.... :D navuce me ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 15, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo zvali su malopre iz doma za decu poremecenu u razvoju na N Naselju... samo nekoliko njihove dece ce biti za praznike ovde pa su nas zamolili da umesto na N Naselje odemo da posetimo drugo njihovo odeljenje na Detelinari u Nikole Mirkova 16 gde ima 10oro dece.. Znaci plan se neznatno menja t.j. samo lokacija druge posete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć je postignut dogovor da ipak svako od kuće ponese po 10 ofarbanih jaja i dali smo po 100din da se kupe korpe u kojima ćemo nositi jaja.Okupljanje će po svemu sudeći biti u Fashionu pošto od berze neće biti ništa.Napominjem,to još uvek nije konačan dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ko ce Duki da ofarba jaja... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Izvinte na off-u, hvala na informaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 15, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć je postignut dogovor da ipak svako od kuće ponese po 10 ofarbanih jaja i dali smo po 100din da se kupe korpe u kojima ćemo nositi jaja.Okupljanje će po svemu sudeći biti u Fashionu pošto od berze neće biti ništa.Napominjem,to još uvek nije konačan dogovor. Cek, polako s berzom... Skupljaju se informacije s terena pa ce Vrhovni stozer G.S.A. doneti jednoglasnu odluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekoh da to nije konačno.Konačno je da jaja donosimo od kuće ofarbana a ne farbamo ih zajedno.Sve ostalo podleže promenama u skladu sa dogovorom.Naravno da bi svi voleli da se moto-berza održi,ali ako nema prodavaca ili bude samo Mišika čemu onda berza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sobzirom da ovo sa berzom nikako da se reši a već je petak moram da napravim malu izmenu. Okupljanje će biti u Kafe Fashion-u. Dakle zbor u crkvi pa odatle idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 17, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sobzirom da ovo sa berzom nikako da se reši a već je petak moram da napravim malu izmenu. Okupljanje će biti u Kafe Fashion-u. Dakle zbor u crkvi pa odatle idemo dalje. Satnica okupljanja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ticma 34 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ6 - BMW R1200GS - Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da 9 odgovara, znaci okuplanje do 9, ko bude kasnio pravac u Kamenicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan jel i jaja nosimo u crkvu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan jel i jaja nosimo u crkvu? Kako bi drugacije?Tamo ih trpamo u korpe koje ce Makins doneti i onda u Johanov gepek pa pravac Kamenica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ticma 34 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ6 - BMW R1200GS - Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim da je dogovoren polazak u 9,30 iz Fashiona deca nas cekaju u 10 u Decijem selu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jaja ofarbana i spremna za nedelju.Naravno ofarbana su u moto-stilu. Da razjasnim,na fotki na kojoj su mi zavijeni prsti nije u pitanju hir niti modni detalj.Crtao sam voskom po vrelim jajima pa sam morao da napravim nekakvu izolaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, je li Cicak, Ti to malo da postidis nas ostale ovakvim trudom? Salim se, odlicno izgledaju, svaka cast za trud i ideju. Narode, sto vise fotki i utisaka u zasebnoj temi, da uzivamo sto preglednije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan znaci skup u crkvi do 9.sigurno dolazim mada sam imao nekih problema sa kvacilom pa cu danas da proverim da li je sve ok pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Jajca su spremljena. ;D Vidimo se ižjutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abby 21 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Subotica Motocikl: šerpa plav, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas dvoje sutra na jutarnju misu. Jajca ofarbana i spremna za tucanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan LJUUUUUUUDIIIIIIIII....... KAKO JE SVE BILO LEEEEEEEEEEPOOOOOOOOOO! Ekipica uigrana, organizacija sjajna, deca presrećna, osmesi su sevali na sve strane! Bili smo dočekani još na putu pred Dečijim selom....nestrpljivo su nam mahali.... Da li zbog toga što su se obradovali gostima ili zbog toga što nisu mogli da dočekaju da budu provozani svoj krug na motoru ;D Malo smo i bitke vodili......ratovalo se jajima.....ali su u i pobednici i pobeđeni bili radosni! Ovo je sad samo ovako....na brzaka....morala sam prve utiske podeliti sa vama....ostatak....kad mi se sve malo slegne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fantastično, jedva čekam da vidim slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fantasticno, jedva cekam da vidim slike. I JA! I JA! I JA! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fantasticno, jedva cekam da vidim slike. I JA! I JA! I JA! :D I JA ! I JA ! I JA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...