raps 1402 Napisano Avgust 4, 2018 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan danas bio kod kedija, zavrsio montazu i balansiranje za 15-ak minuta. majstori su ok, pazljivi su, pogotovo kada su videli da su tockovi skoro ofarbani. nije problem da skinu tockove, ali cini mi se da im je laknulo kada sam rekao da sam doneo tockove. inace, montaza gume je 300 a balansiranje 500rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod Kedija zamenio gume al i skidao točkove kod njih, majstor Djordje. Zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 4, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3.9.2018. at 16:57, gox je napisao: Danas kod Kedija zamenio gume al i skidao točkove kod njih, majstor Djordje. Zadovoljan kolko para po točku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan 2600 din sve ukupno. Skidanje oba točka, montiranje novih guma, balansiranje i vraćanje nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 21, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja bio pre neki dan kod kedija da se raspitam i kažu sveukupna usluga skidanje ,vraćanje točka ,gume i balansiranje po točku 1000 dinara.Izgleda da su pojeftinili.Gazda mi kaže da nemaju prednji štender što je sramota ,nije on 1000 evra nego kače kanap na volan..Kedi postoji već preko 25 godina ,radi jako dobro pa bi mogao da kupi i štender. Kaže ostaviš motor pa kat te pozovemo dodješ.Ja sam kod njih dosta godina još od devedesetih radio auto,gume optiku i bili su korektni doksve ide kako treba.Kad nešto zapne-čitaj neurade dobro onda krene ono klasično majstorsko ,nisam ja a ko je ,nezna se.To me je nateralo da odem kod drugog . Majstori koji imaju desetak zaposlenih kao kedi ,koji rmbače non stop hoće da brljave jer kad vide kolki je red baš ih zabole. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 25, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisu pojeftinili.Sa obzirom da moraš biti oprezan ko u ratnom stanju ni tri moja dolaska nisu bila dovoljna.Prvi put u načelu sam pitao za cenu pre mesec dana.Cena 1000 sveukupno po točku.Pre neki dan sve isto,info od radnika ,danas kad sam došao da montiram pitam gazdaricu koja radi pre podne do dva sata -sve isto,Dok su završili počela druga smena došao gazda i cena je prilikom plaćanja 1300 po točku.Trebao sam odbiti da platim više od onog što su mi rekli pa nek ne dovodi u zabludu mušterije.Nije bilo nikakvih dodatnih radova osim što su mi montirali naopačke prednju gumu a na moju opasku da provere rekli su da je sigurno dobro.Kad je sve montirano na motor proveravo sam ja pa utvrdio grešku pa su morali da skidaju sve ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Jun 25, 2019 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan E,stvarno sramota,nisi trebao platiti preko cene ali ajde sad,jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo da osvezim temu i prenesem jucerasnje iskustvo sa Kedi Novi sad.Dosao ujutru da pitam za zamenu guma, jel treba da skidam tockove, kazu majstor koji radi motore dolazi danas posle dva i ne mora nista da se skida. Tako je i bilo, dosao, ostavio motor i momci uradili sve pazljivo, pitali me cak kakvi mi se balans tegovi svidjaju, sivi, beli itd. Decko koji je radio, kad god nesto nije bio siguran zvao je starijeg kolegu koji ocigledno ima vise iskustva. Cena 3100 oba tocka sa zamenom ventila i balansom.Sto se mene tice preporuka za servis i radnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2526 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Takodje bio kod njih, preporuka ja zadovoljan.Drugar pre par dana montirao obe gume nove I balansirao kod Srdanova, kaze ekstra sve. S tim da je nosio tockove samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 7, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Borkosan je napisao: Evo da osvezim temu i prenesem jucerasnje iskustvo sa Kedi Novi sad. Dosao ujutru da pitam za zamenu guma, jel treba da skidam tockove, kazu majstor koji radi motore dolazi danas posle dva i ne mora nista da se skida. Tako je i bilo, dosao, ostavio motor i momci uradili sve pazljivo, pitali me cak kakvi mi se balans tegovi svidjaju, sivi, beli itd. Decko koji je radio, kad god nesto nije bio siguran zvao je starijeg kolegu koji ocigledno ima vise iskustva. Cena 3100 oba tocka sa zamenom ventila i balansom. Sto se mene tice preporuka za servis i radnike. skočio standard pa skočile i cene pa pao standard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ns rider 0 Napisano Novembar 23, 2020 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2009. at 22:40, motoras je napisao: u ulici cara dusana je ovorena nova vulkanizerska radnja,vulkanizer koji skida tockove sa motora je pre svega motorista odnosno vozac suzuki bandita pa onda vulkanizer.U prodavnici pored skidanja tockova,demontaze i montaze,balansiranja guma i to sve sa masinama i alatima specijalno namenjenim za motocikle mozete kupiti i pete,sprejeve za lepljenje guma na terenu i miselin gume za motocikle.Svaka preporuka za ovaj vulkanizerski servis. Kako se zove taj u Cara Dusana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ns rider 0 Napisano Novembar 23, 2020 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko tacnu adresu od Steva vulkanizera u Temerinskoj ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 23, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Ns rider je napisao: Kako se zove taj u Cara Dusana? kedi Pre 4 sati, Ns rider je napisao: Da li zna neko tacnu adresu od Steva vulkanizera u Temerinskoj ulici firma se zove vulkanizer žare i odma posle mosta sa desne strane posle temerinskog mosta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstorm 1 Napisano Novembar 12, 2021 U prolazu, 5 postova Lokacija: NS Motocikl: wr250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio za zamenu gume, ventila i balansiranje, poneo sve sa sobom u kolima. Prvo da napišem gde ne treba ići - Vianor u Temerinskoj. To mi je bilo usput pa reko sa svratim tu.. Planirao sam im ostaviti da zamene gume dok ja obavim sve što imam danas pa da ih u povratku pokupim. Vrlo neljubazni, rekli su mi drsko ovim rečima MI TO NE RADIMO i bukvalno me izbacili napolje. Vidim imaju posla, menjaju se zimske gume na kolima, mislim se nećete me videti ni za kola a ni za motor u životu više... Sledeća stanica Kedi. Takođe imaju posla ali skroz druga atmosfera. Rekoh šta trebam, da mi nije hitno i da ću se vratiti po gume kad obavim posao ali mi rekoše da sačekam, navodno brzo će biti gotovo. Tako je i bilo. Sve urađeno brzo i pedantno, od mene samo preporuka za njih, videćemo se sigurno opet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 23, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para uzeli u Kediju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Maj 10, 2022 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko skoro u Kediju ili kod Žareta (Steve)? Zamena, balans, ventili.....kakva je cena, usluga, jel se zakazuje? Jel imaju one ventile "pod uglom"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1202 Napisano Maj 11, 2022 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 2-3 meseca bio menjao gume u Subex-u (Telep, iza Shell-ove pumpe). Uslugom sam zadovoljan, odradili su pedantno sve. Treba dan - 2 ranije da zakazes. Demontaza/montaza, balansiranje, novi ventili (obicni) je izaslo ukupno oko 3000 din. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 11, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad je 1700 nemaju prednji štender,dižu na krokodilku koju naslone ispod motora ,kedi 1600 takođe nema prednji štender diđe na lanac koji kači ispd volana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Kedi 1850, zamena ventila, njihova montaža, demontaža, balansiranje Ako im ti doneseš mislim da je rekla 1300 Prijatni ljudi Imao sam jedan kiks sa njima Prošle godine, guma mi se izduvala i ja preparkiram auto sa parkinga do njih, i sad ja kažem jednom od radnika da mi naduva gumu, i hvatam se ja za novčanik, kad meni novčanik ostao u stanu, i ja pitam njega je l problem da ostavim auto i da odem po novčanik Kaže ne možeš da napustiš radnju dok ne platiš Ja njemu objašnjavam da ostavljam auto Posle 5 minuta kaže on meni idi kod sekretarice Ja odem tamo Žena u čudu, kaže pa ne naplaćujemo duvanje guma Ja se zahvalio, okrenuo, a meni auto na dizalici, krenuli da skidaju gume Ali sem toga sve super, preko njih mogu i gume da se naruče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokins 42 Napisano Februar 20, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: V-STROM DL1000, VFR 800X Crossrunner, BMW R1200 GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Odradio u subotu zamenu guma kod Kedija, lepo je sto rade i kasnije (do 20h) ali uglavnom kazu da se dodje sa motorom do 17h. Sve ukupno 3700din, ja sam dovezao motor i za dvadeset minuta je bilo gotovo. Zamerka jedino sto nemaju prednji stender pa se majstori snalaze kako moraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ampir 2 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Malaguti Spidermax 500 GT Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežim temu, treba mi balansiranje prednjeg točka za skuter Malaguti spidermax, zvao Srdanova, kaže ne skidamo točak i ne znam da li imamo odgovarajuću osovinu. Zvao Stevu, Temerinska, kaže ne radimo skutere. Zvao Motostars-Đole, Čenej, kaže dođi uradićemo.Cena 2000 din. Čekam da prestane kiša pa palim na Čenej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Mart 27, 2023 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Kedija, ja sve motore radim kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6067 Napisano Mart 28, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2023. at 8:52, ampir je napisao: Cena 2000 din. Cena je za skidanje tocka,balansiranje i vracanje tocka na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ampir 2 Napisano April 11, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Malaguti Spidermax 500 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2023. at 18:05, ivica744 je napisao: Cena je za skidanje tocka,balansiranje i vracanje tocka na motor? Da 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 466 Napisano April 11, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine takodje vozio motor u Kedi po preporuci kolega s foruma i odradili su korektan posao. Mislim da je tada jos 1700rsd bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...