Zema 214 Napisano Jul 14, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan 1.Vlada Afrika 2. Djomla 3. Milovan Hornet 4. Ios 5. Aky 6. Dexy +1 7. Boban (jobefett) +1 8. Negro + Negrita 9. Veve + Lela (nocenje) 10. Zema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza nesto ne obecava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Smor, stvarno pise da je samo u subotu kisa, pljusak... Nista videcemo, umeju oni veoma lako da promase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa sada je vreme tako da nema sanse da daju preciznu prognozu za manje regione... Uglavnom se kumulusi malo iskumuliraju u manje kumulonimbuse sto dovodi do kratkotrajnih pljuskova koji ne pogadjaju velike povrsine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan idemo pa makar sekire padale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Moj widget za prognozu kaže 40 u subotu, tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Uglavnom se kumulusi malo iskumuliraju" Ja mislim da kumulusi shvataju ozbiljnost situacije i da ce nas isku(mu)lirati ;D ;D ;D ;D ;D ! ! ! Castor , alal ti widget ;D Sto kazhe Aky idem pa sve sekire da padaju... Pozzz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti i screenshot, ako ne vjeruješ... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Iz Panceva ides za Kovin, iz Kovina za Belu Crkvu....i prvo sledece mesto je Gaj,.....u centru desno (ima tabla),i nakon 5 km si stigao, ''Plaza Raj''..... Meni nije jasno gde mi idemo i gde se kupamo. Gaj je pre Bele Crkve, drugo ima i Vracevgajsko jezero na ulazu u Belu Crkvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto ,Castor je reshio sve nedoumice ..... ;D ;D ;D Barem oko vremena hahah..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 16, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno gde mi idemo i gde se kupamo. Gaj je pre Bele Crkve, drugo ima i Vracevgajsko jezero na ulazu u Belu Crkvu. e profesore ne pratiš na času, dakle na Plažu Raj kod Gaja (bez vračeva - ako ne računamo ove što baju da nam ne bude lepo vreme) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno gde mi idemo i gde se kupamo. Gaj je pre Bele Crkve, drugo ima i Vracevgajsko jezero na ulazu u Belu Crkvu. Uh, uh, nista ne pratis na casu. Procitaj moj opis puta do Gaja, a vracevgajsko jezero je izmedju mesta Vracev Gaj i Bela Crkva sto je nekih 30km dalje. Do tamo ima od Gaja jos Sumarak, Dubovac, pa Vracev Gaj i tu je jezero, jedno od 15-ak koliko ih ima u Beloj Crkvi. Rezime: idemo na nekoliko km od Kovina u mesto Gaj u cijem centru skreces desno kod table "plaza Raj"!!! I od skretanja jos 5km, koliko kazu iskusni indijanski vodici. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne radim subotom ali ova mi je vanredno radna. A bas bih vam se pridruzio. Zelim vam lepo vreme i zabava je zagarantovana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vam se prikljucim ali mogu da vam dam svesrdnu moralnu podrsku ! ;D ;D ;D Sto se tice vremena ne panicite bez razloga , bila je polemika i proslog vikenda da li da idemo na Mackov Kamen ili ne (zbog kise), neki su cak i odustali , a na kraju smo se ipak fenomenalno proveli . Glavu gore,put pod noge a kisa nek radi sta joj je volja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usput , zar se tema i ne zove "Prvo BJB Kupanje!!!!!" ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Manda 13 Napisano Jul 16, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Vec danima pratim ovu temu paralelno sa vremenskom prognozom na naslovi.net/vremenska-prognoza i resio sam da se prikljucim, sto kaze aky "i ako sekire padaju" Sa sobom vodim i drugara a on kao suvozaca suprugu, stoga: 1.Vlada Afrika 2. Djomla 3. Milovan Hornet 4. Ios 5. Aky 6. Dexy +1 7. Boban (jobefett) +1 8. Negro + Negrita 9. Veve + Lela (nocenje) 10. Zema 11. Manda 12. Bosko + Jelena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko fudbal da ponese, i loptu za odbojku? Ako nema, da skoknem sutra do ''kineza''..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da cu moci da izbunarim loptu za obdojku (ovako se pravilno kaze, zar ne ) samo da mi je znati gde cu da je stavim jer mi jadni smo potpuno naked, ni koferce nemamo, ali snaci cu se za toliko. :o Javljam sutra za loptu za obdojku, a niko ne javi jel se nalazimo u Kovinu u neko doba ili se nadjemo u Raju? Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Javljam sutra za loptu za obdojku, a niko ne javi jel se nalazimo u Kovinu u neko doba ili se nadjemo u Raju? Pozz. Ako krenemo u deset, mi smo u Kovinu za nesto vise od pola sata. Cekaj nas tamo....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17476 Napisano Jul 17, 2009 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste na plazi Raj i popodne, negde oko 15-16h? Ja sam sa zenom na voznji oko Srebrnog jezera, skela Ram, pa kroz Deliblatsku pescaru i nakon toga bih veoma rado svratio na klopu i da vas vidim. A mozda, ako raspolozenje jos traje, i na partiju fudbala;)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 99,9% jesmo...))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan idemo ja i drugarica smizla!! (bez nocenja) jel ostaje polazak u 10 s Elpove pumpe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Jul 17, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da vas rachynamo za fudbal ;) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se javim... mene malo brine taj losh put od par kilometara koji je neko pomenuo! koliko je to losh put i pitam se da li cu ja moci tuda bez frke s iskustvom kojim imam! ( ne bash veliko) :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 17, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se utefterim na spisak za sutra, ako se probudim na vreme, a ako ne onda vas jurim negde usput ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...