Zivko 299 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ima li mane r1 , zasta se odluciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan ??? jel ti dobar naslov, r1 '04 vs r6 '00.? pa mislim da je VISE nego logicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan bolje biti prvi(1) nego sesti(6). a,mislim da na R6 ne ugradjuju pedale fabricki.A,trebaju mu,veruj mi. kupi motor ne bicikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je ovo pitanje? da li novi mercedes ili stari opel pitanje je sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan bolje biti prvi(1) nego sesti(6). a,mislim da na R6 ne ugradjuju pedale fabricki.A,trebaju mu,veruj mi. kupi motor ne bicikl A vi ste svi majstori pa znate i možete da iskoristite tih 1000ccm i 180ks.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A ti si majstor pa bi uzeo 4 godine stariji motor?? Svasta, prvi si od koga tako nesto cujem. Ako nece 1000ccm, moze da uzme 2005 r6 za te pare... a ne 2000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si majstor pa bi uzeo 4 godine stariji motor?? Svasta, prvi si od koga tako nesto cujem. Ako nece 1000ccm, moze da uzme 2005 r6 za te pare... a ne 2000. Imamo isto misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan A ti si majstor pa bi uzeo 4 godine stariji motor?? Svasta, prvi si od koga tako nesto cujem. Ako nece 1000ccm, moze da uzme 2005 r6 za te pare... a ne 2000. Bolje da uzme motor koji zna da vozi i sa kojim će se zabaviti nego da uzme motor na kom će da drhti. A tebe majstore RS125 pamtim i tvoje pismo moto magazinu čuvam u sefu. ''jel može svih 6 brzina na rs 125 da se išalta na zadnjem točku'' i slika nekog deteta sa minđušicom (cirkončićem) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan A ti si majstor pa bi uzeo 4 godine stariji motor?? Svasta, prvi si od koga tako nesto cujem. Ako nece 1000ccm, moze da uzme 2005 r6 za te pare... a ne 2000. Bolje da uzme motor koji zna da vozi i sa kojim će se zabaviti nego da uzme motor na kom će da drhti. A tebe majstore RS125 pamtim i tvoje pismo moto magazinu čuvam u sefu. ''jel može svih 6 brzina na rs 125 da se išalta na zadnjem točku'' i slika nekog deteta sa minđušicom (cirkončićem) ;D hahahahahahahaha, ti si jedna zla osoba ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da gledas da li je motor mladji i bolji a ne da li ima 600 ili 1000 kubika..Ako nemas nekog velikog iskustva na motorima orjentisi se ka R6... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan A ti si majstor pa bi uzeo 4 godine stariji motor?? Svasta, prvi si od koga tako nesto cujem. Ako nece 1000ccm, moze da uzme 2005 r6 za te pare... a ne 2000. Bolje da uzme motor koji zna da vozi i sa kojim će se zabaviti nego da uzme motor na kom će da drhti. A tebe majstore RS125 pamtim i tvoje pismo moto magazinu čuvam u sefu. ''jel može svih 6 brzina na rs 125 da se išalta na zadnjem točku'' i slika nekog deteta sa minđušicom (cirkončićem) ;D Da si iole malo razvijenijeg mozga, shvatio bi to kao zajebanciju kao sto su svi normalni ljudi shvatili i kao sto jeste bila. Motore vozim od 12te godine, a taj sam kupio sa 16, tako da za te 4 godine sam mnogo naucio i sigurno nisam bio ozbiljan i postavio to pitanje da bih dobio odgovor koji me zanima. Da je tako bilo, stvarno bi bilo glupo, elem cilj tog pisma je bilo da dam ovima iz MMa neku ideju, a ako jos imaju para da naprave emisiju il odkud znam posto im je casopis veoma trashy naspram Hrvatskog MotoPulsa. Sto se tice teme, mnogo si vidim pametan. R6 iz 2000 godine ce znati da vozi. R6 iz 2005 nece. Aplauz od mene. Vidim imas iskustva na bacanje... 'si razmisljao o trkama mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ej bre momci, mir malo pa zaista, ovo nema logike. kako mogu isto kostati R1 '04 i R6 '00 ??? ali ako nema iskustva neka uzme R6 i ustedi pare za neku kacigu ili sta ja znam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam odgovorio na njegovu glupu opasku. Naravno da nema logike da kostaju isto. Zato kazem za r1 koje je 2004 god moze da kupi r6 2005 sigurno, a tim dobija kao prvo noviji motor i to za cak 5 godina, sigurniji, bolji itd. Glupo je uopste nabrajati sta dobija, zna se vec, a najvaznije je sto je sigurniji i sigurno manje exploatisan. Ako iskustva nema, a to se isto da zakljuciti bolje krenuti sa necim laganijim, 600 je ipak previse za pocetak. Bar ja tako mislim edit: kako nema neki smajli sa cirkoncicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan edit: kako nema neki smajli sa cirkoncicem e stvarno i meni fali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Nateracemo administraciju da sredi nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 20, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je, bre ovo tema? ??? Zivko care-Objasni?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bg 0 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan ej bre momci, mir malo pa zaista, ovo nema logike. kako mogu isto kostati R1 '04 i R6 '00 ??? ali ako nema iskustva neka uzme R6 i ustedi pare za neku kacigu ili sta ja znam ... Mala je razlika izmedju ta 2 motora,svega 3-4 hiljade evra ;D Kupi ti R6icu koje god da je godiste,nov motor mozes da kupis a glavu ne mozes nikako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...