Ivan_ZR 7 Napisano April 9, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, potrebni su mi neki fuzasteri. znaci oni za suvozaca. ne zelim da uzimam one iz louisa i polo-a jer em su mi ruzni, em kostaju jako mnogo. pa ako neko ima neke nek se javi na pp ili ovde, pa da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 17, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan i dalje mi trebaju ti fuzasteri za suvozaca... aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 40 eura zadnji fuzasteri od ZZR 600, trebalo bi da pašu... 063/888-97-18 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Avgust 1, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije bitan bas da bude original sto ne odes do kineza npr. Sprint Prince ceo fuzaster (dole hromiran gore guma) je 290din. komad! Pa ti vidi da li se isplati!? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Avgust 1, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan daj neki kontakt za te fuzastere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...