saxi 579 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god se trudili u životu neke stvari ne možemo preduprediti…..ali izvesnim potezima, nekima važnim koliko i sam život, možemo uticati na promenu svesti i „nacrtati” osmeh... Ovo je poziv da nacrtamo osmeh onima kojima je to potrebno, da priču o bezbednosti podelimo sa drugima, i generalna proba pred Tour Around Serbia 2009... Mesto okupljanja motorima je plato ispred Skupštine grada Beograda, dana 19. Aprila u 10 časova, odakle ćemo organizovano i u pratnji policije u 11 časova dostojanstveno krenuti u novu akciju druženja sa klincima iz doma u Sremčici. Oko 14 časova bi naše zajedničko „tucanje“ i druženje bilo gotovo Za sve učesnike biće obezbeđena već ofarbana jaja koja će biti ukrašena za ovu veselu prigodu, mada nije na odmet da i svako ponaosob ponese i nekoliko sljubavlju ukrašenih jaja od svoje kuće, a po već utvrđenom scenariju kao i za BJB Deda Mraz akciju okitićemo motocikle balonima...... dal da napominjem da je svako ukrašavanje balonima u sopstvenoj režiji više nego dobro došlo, kako bi što ukrašeniji i šareniji krenuli da se slivamo ka centru iz svih delova grada i na taj način privučemo sto veću medisjku pažnju nasih sugrađana. Usput ćemo da iskoristimo priliku da slučajnim prolaznicima podelimo flajere o bezbednosti i pokažemo koliko je srce bajkersko široko i veliko Potrebno je sam malo dobre volje i veliki osmeh....pa jeste li spremni da jos jednom kolektivno zablistamo i pokažemo svu našu plemenitost i humanost na delu Pošto je zadataka i ideja mnogo, a kako bi što bolje iskoristili vreme pred nama u dogovoru sa BJB timom prihvatio sam se odgovornosti za organizaciju ove vesele manifestacije, tako da Vam stojim na raspolaganju za sva pitanja i predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ukrasavanje motora balonima bismo mogli da organizovano obavimo prilikom okupljanja na platou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Idem. . Bravo Saxi, po ko zna koji put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano April 6, 2009 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, Aljosa! Evo jos jedne prilike za druzenje i zajednicku voznju, sve sa ciljem da obradujemo decu u Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju. Secate se kako su nam se obradovali kad smo dosli kao Deda Mrazovi? Saxiju je poveren zadatak da organizuje uskrsnju akciju zato sto se dokazao kao pravi prijatelj, drug na drumu i covek sposoban za velika dela. Eto prve konkretne prilike da dokaze i u organizaciji ovakvog dogadjaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 6, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Saxiju je poveren zadatak da organizuje uskrsnju akciju zato sto se dokazao kao pravi prijatelj, drug na drumu i covek sposoban za velika dela. Eto prve konkretne prilike da dokaze i u organizaciji ovakvog dogadjaja. ma ajde sve je to jer je kupio pravi mototr :D :D ;D ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 6, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Idem. . Bravo Saxi, po ko zna koji put. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Idem. . Bravo Saxi, po ko zna koji put. +1 +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Idem. . Bravo Saxi, po ko zna koji put. +1 +1 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pričaj saxi ... gde treba da se zapne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce se akciji odazvati sto vise ljud. Na zalost ja necu mocu posto sam na putu bas subota nedelja. :'( Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ako budem u BGu taj vikend onda +1 (verovatno +2) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Računajte na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno, ovo ce biti jedna od najboljih ako ne i najbolja BJB akcija, ne sto predhodni organizatori nisu bili dobri, naprotiv bili su sjajni - ali Saxi je prosto nenadmasan lik! Tu sam, Saxi, "Zovi, samo zovi, svi ce, bajkeroni...." i tako dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 7, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan +1 posto nisam "motorizovan" ja cu se prikljuciti s mecku, pa stim u vezi da me organizator ima u vidu ako treba nesto da se preveze.... naravno isao bi ili pre svih ili poslednji (da cuvam odstupnicu) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan +2 tj. moj motor i ja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Temu treba okaciti vidljivije na sajtu, jer mislim da nije primecena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Temu treba okaciti vidljivije na sajtu, jer mislim da nije primecena. Polako se narod budi, uredjivacki deo BJB tima je krenuo sa gomilom novih obavestenja, a i sunce je izmamilo veliki broj zaljubljenika na 2 tocka u voznju, a vesela druzina polako ko kvasac narasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Temu treba okaciti vidljivije na sajtu, jer mislim da nije primecena. Polako se narod budi, uredjivacki deo BJB tima je krenuo sa gomilom novih obavestenja, a i sunce je izmamilo veliki broj zaljubljenika na 2 tocka u voznju, a vesela druzina polako ko kvasac narasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan we'll be there... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan tu sam, +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene (ako ne otputujem negde za produženi vaskršnji vikend)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uskrs je praznik koji se provodi sa porodicom, kakva je mogucnost da supruge i deca dodju drugim prevozom do doma u Sremcici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Uskrs je praznik koji se provodi sa porodicom, kakva je mogucnost da supruge i deca dodju drugim prevozom do doma u Sremcici? Bice organizovan prevoz i za one koji bi da povedu svoje najmilije, samo da se prebrojimo ko sve ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan moj motor insistira da ide mada ne znam ko ce biti na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...