Toreador 692 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan On je član foruma,izlistaj po imenu i prezimenu pa mu posalji p.p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Decembar 29, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, potrebna mi je preporuka za majstora u BG za Triumph Daytona 600, drugar novopeceni vozac se zaleteo i kupio motor kojim nije zadovoljan pa bi da ga sredi. Kaze da se desava da motor stuca na malo obrtaja gori mu check engine i nekad na ler gasu podivlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 30, 2022 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Nolanka said: Kolege, potrebna mi je preporuka za majstora u BG za Triumph Daytona 600, drugar novopeceni vozac se zaleteo i kupio motor kojim nije zadovoljan pa bi da ga sredi. Kaze da se desava da motor stuca na malo obrtaja gori mu check engine i nekad na ler gasu podivlja... Moj majstor je u Vojvodini, ali ako mu bas treba u Beogradu, cuo sam da je Zare iz Marinkove Bare dosta radio Triumph motore. Promenio Decembar 30, 2022 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 30, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Inace u Beogradu, preporucujem Lazu iz Moto Auto Pirat servisa iz Beograda - Ledine. Decko radi sve, vredan je i ne plasi se posla i problema. Nije menjac delova, nego pravi majstor. Nas kolega bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Januar 9, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.12.2022. at 12:00, Pingvin37 je napisao: Moj majstor je u Vojvodini, ali ako mu bas treba u Beogradu, cuo sam da je Zare iz Marinkove Bare dosta radio Triumph motore. Kolega, moze li u inbox ili ovde kontakt majstora iz Marinkove Bare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 9, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Nolanka said: Kolega, moze li u inbox ili ovde kontakt majstora iz Marinkove Bare? Nemam ja njegov kontakt, ne servisiram kod njega od 2018. Al znan da je radio Triumph, tj da voli da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Januar 9, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nenad Zarić, 0641842511 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Januar 12, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2023. at 14:09, Pingvin37 je napisao: da voli da radi. Zare Vukodlak, sve stoji osim da voli da radi, bilo nekad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Mart 9, 2023 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2023. at 14:52, MOTOM je napisao: Nenad Zarić, 0641842511 Drugar se zahvaljuje i velika preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo, treba mi preporuka za majstora negde u ili oko Zemuna, valja mi obaviti godisnji-mali servis, a mozda i nesto dodatno. Hondu Shadow teram. Inace od jeseni sam sa ove strane reke, pa mi je stari majstor sad daleko i neprakticno mi je da idem do tamo Vidim da se pominju Bane i Peđa, no ne mogu nikako da izbunarim neki njihov kontakt, a ne znam ni da li rade Honde? Promenio Mart 11, 2023 član GromH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Mart 11, 2023 Andragog, 4959 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Olivers bike garage Novi Beograd 063 26 5050 https://www.instagram.com/olivers_bike_garage/ 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par nedelja kasnije, da se jos jednom zahvalim @srbac za kontakt - bio kod Olivera, vrlo fin i korektan covek, sasvim sam zadovoljan uradjenim, veliki servis odradjen, gume zamenjene, makina sad leti. Sve preporuke. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano April 26, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li ima neko preporuku za majstora koji moze i zna nastelovati ogibljenje za stazu? Promenio April 26, 2023 član milosducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano April 26, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mototek Dobrača 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 167 Napisano April 26, 2023 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala chicha, a ako ima neko iz Bga bilo bi jos bolje, mada nista nije daleko kad je razlog pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano April 27, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Afrikanca na Miljakovcu, vozio je trke a super je majstor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Maj 20, 2023 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li imam neko ili zna nekog ko ima dijagnostiku za Dukati Multistradu 950 2018god a da nije ovlašćeni servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 22, 2023 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan On 5/21/2023 at 12:02 AM, cirkezx said: Da li imam neko ili zna nekog ko ima dijagnostiku za Dukati Multistradu 950 2018god a da nije ovlašćeni servis Ima ...sta je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano Maj 22, 2023 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu da dobijem br mobilnog da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan A u Nisu neko za BMW motore- gledao neke 1100 i 1150 RT i RS, pa cisto da znam gde bi moglo to da se servisira, ukoliko udje u uzi izbor..?Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perduh 4 Napisano Avgust 14, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd / Bajina Bašta Motocikl: Zontes 350 GK Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Moze li neka preporuka za servis na Karaburmi ili Mirijevu, eventualno nesto u blizini U pitanju je BMW F650 GS, imalo bi malo vise posla s obzirom da je stajao preko godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Avgust 14, 2023 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Zika i Nikola +381 69 1145806 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko.jovanovic 122 Napisano Septembar 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav raja. Iscitao sam ovu temu (da ne bih odmah pitao) pa me zanima ko je sada provjeren majstor za BMW motore u Novom Sadu? Motor BMW R1200GS. Trebace mi za buduce servise. Kontaktirao sam @abarth_maniac pa cekam da mi se javi. Inace volio bih da budem i segrt dok se servisira motor, da i ja nesto naucim. Hvala unaprijed. Promenio Septembar 18, 2023 član marinko.jovanovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laterem 4 Napisano Octobar 1, 2023 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha xmax250 I maxster150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li nekoliko moze da preporuci majstora u NS za scooter yamaha maxter I x max 250 konkretno? Promenio Octobar 1, 2023 član laterem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
l.petrovic01 0 Napisano Februar 6 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da li neko ima preporuku za majstora za izradu roll barova i nosaca kofera, Seba mi traži više nego u radnji što košta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...