Jump to content

Moto Zajednica

laterem

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Yamaha xmax250 I maxster150

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

laterem's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav da li bi radio Yamaha maxster 150, plastike su trenutno skinute radi farbanja, ali ima dosta oko mehanike da se radi, hoću da se motor utegne jer mi se taj model oduvek sviđao i dovoljan mi je za po gradu, pošto vidim da radiš i farbanje možemo se i oko toga dogovoriti.
  2. Pozdrav, da li nekoliko moze da preporuci majstora u NS za scooter yamaha maxter I x max 250 konkretno?
  3. Bulldog mi je u glavi da bi mogao ponovo da bude kupovine. Sjajan motor, nema puno snage ali odlican cruiser
  4. Pozdrav svima, pre mesec dana kupio sam Yamaha maxster 150, loše stanje niska cena.... Skuter koji mi se oduvek svidjao pa sam rešio da ga kupim i da se igram sa njim, da to sve sredim i imam ga za sledeću sezonu za po gradu mislim da mi ne treba više. Dakle problemi koje sam uvideo koristeći ga mesec dana je gubi ulje izbacuje ga dosta na filteru za vazduh vrv karike, auspuh treba da se pricvrsti nosačima koji fale, tapaciranje sedišta, svetla moraju da budu bolja itd... plan je da se mehanički dotera u red, pa da ide na farbanje kompletno, nije prvi put da ovo radim sa motorom pa znam da ce da me košta, ali želim ovaj model da sredim i da ga imam pored drugog motora naravno. Potrebna mi je dobra preporuka za majstora u NS koji se bavi skuterima, jer nekoliko godina nisam bio u zemlji pa sam totalno ne informisan gde bih mogao da ga odrzavam. Plan mi je da ide naked korman pa ako neko moze malo da mi pojasni šta sve treba za taj poduhvat.
  5. Pozdrav svima, moje ime je Miodrag, zivim u Novom Sadu vozio sam nekoliko motora u proslosti kao mladji nekoliko skutera 50cc i Apriliju rs 125, zatim sam nekoliko godina proveo sa Yamahom BT 1100 i FZ1 usledila je pauza bez motora pa sam sada opet na skuterima xmax 250i i pre mesec dana sam kupio maxster 150 koji je trenutno bas okupila, omiljeni brend Yamaha i generalno Japan...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja