Disko Nindža 10505 Napisano April 6, 2009 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E da vam ispricam svoju zajebanciju sa motorom...uzeo sam ga prosle godine i sve je bilo OK do pre par dana kad sam posle voznje ukapirao da mi je leva patika SKROZ od ulja, i tu ja odma reagujem i skinem ja tu levu deknu i imam sta da vidim, SVE je od ulja, blata, prljavstine i nisam mogao da odredim koji semering je popustio, dali od osovine na kojoj je lancanik, dali je od menjaca, ili je od kvacila...i onda ja sve to lepo ocistim obrisem...i upalim motor da vidim koji "pisa" ,i ustanovim da je SEMERING na KVACILU propisao...i sad tragam... svaka pomoc je dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Skini ga,izmeri i kupi drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 7, 2009 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo, izmerio, ali nije standard, ovo je specilajno samo za Suzu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si vec izmerio daj dimenzije ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo, izmerio, ali nije standard, ovo je specilajno samo za Suzu... Napiši dim. pa ćemo da vidimo, 95% da imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi verovao kakvi sve semerinzi imaju da se nadju u sred Beograda. Cim se cujem sa kumom reci cu ti neki detalj vise. Jel to onaj gde ulazi osovinica za koju je zakacena sajla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 8, 2009 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Naso sam, vec stize! Povezao sam se sa jednim tipom koji dovlaci delove iz Madjarske, a tamo imaju sve zivo.. Da, to je taj kroz kojeg prolazi ta osovinica. Ipak hvala svima na entuzijazmu i pozitivnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...