Dejan P. 1 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Super voznja, savijanje u krivinama, daj gas, oduzmi gas...savrsena voznja. 120...140...160...180...ups 0. Ne, ne, nisam pao, jos uvek vozim ali mi kazaljka na kilometar satu pokazuje nulu. To moze da znaci jednu od dve stvari. Ili je pukla sajla ili nesto sa puzem gde je zakacena sajla. Sidjem s motora i pogledam sajlu, nista. Dakle PUZ. E sada, malo se informisem i kada saznam da iako Puz ne kosta mnogo, kada si zabacen u neki deo srbije kao ja u Zajecaru, onda si ostavljen na milost i nemilost (mnogo cesce) raznim majstorima i preprodavcima delova koji tu izolovanost jedva cekaju da iskoriste. Posto je ionako sezona skoro bila zavrsena, ajde da sacekam zimu kako bih sam nesto izmajmunisao. Kada sam skinuo tocak i otvorio Puz video sam da je semering pocepan pa je usla prasina i ko zna sta jos i verovatno iscurelo je sve sto je bilo masti i sam puz je zaribao. To je prouzrokovalo da se zakoci i izlomi aluminijumski kalup u koji on treba da udje (koji ga inace vrti). Dakle, ne samo da sam trebao menjati puza vec i tocak. Kuku, lele. I tada se setim genijalnog resenja. Napravicu sam deo koji fali. Neka slike kazu sve, da ne komentarisem ja, komentarisite vi. Posle svega ovoga sam sve lepo izbrusio iako nisam slikao na kraju...ccc. Ali sve izgleda super. Saljem vam ovo tek sada kada sam probao motor i sve radi. Iako se nije sve probalo dovoljno dugo ali par desetina kilometara pokazuje nesto, radi. Nadam se da ce i dalje. Sve je cvrsto i jako pa...neka ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 6, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem se, ali ukoliko ne utice na sigurnost voznje EXXXTRA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem se, ali ukoliko ne utice na sigurnost voznje EXXXTRA ;D ne utice na sigurnost jer taj deo koji je napravio samo pokrece plastiku koja dalje okrece puz pa dalje sajlu, a verujem da taj deo moze da se naruci posebno samo sto bi morao da rastavi ceo tocak da bi promenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 11, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim ti si napravio kalup i nalio tecni metal ? Da li je jos nekako ojacano ili se samo tecni metal drzi za povrsinu gde si ga nalio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Nicim nije ojacano, razmisljao sam da probusim tankom burgijom i da stavim ekser ili tako nsto ali je aluminijum tako tanak da bi rizikovao da napravim haos. Za sada je dobro jer se drzi ne samo na jednom nestu vec na citavoj povrsini. dakle cim je povrsina veca bolje drzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan E pa kolega da si ranije pitao mozhda ne bi morao da se cimash. Ja sam upravo razduzhio svog puzha sa sve kucishtem, idem u elektronske vode... a imamo motore koji imaju dosta zajednichkih delova pa mozhda je i moglo neshto da se skrpi?! Ovako... Sa srecom da te sluzhi, a ako zakazhe kukaj na pp! pozz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...