zakarus 18 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi je devojcica javila da je u Glavnoj ulici bio udes..Kaze da motociklista lezi u lokvi krvi, da je udario u banderu??? Da li je neko nesto cuo? Prekoputa robne kuce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ovo desava danas :o :o :oMolim boga da su svi dobro prosli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 4, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se ovo desava danas :o :o :oMolim boga da su svi dobro prosli Desilo se to da je 25 stepeni, da su svi isterali motore, da je totalni kolaps u gradu jer je zatvoren tunel a rade i Brankov most...a izgleda i da motoristi divljaju malo vishe...i eto...losh dan definitivno...previshe padova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan JOSH JEDAN PAD/UDARAC? Alo bre ima li koga gore!?!?!?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se cuh sa drugarom.. kaze da je plavi GSR.. isekao ga Punto.. Info je rekla kazala, tako da uzimajte sa rezervom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Sudar Skode Fabie i plavog belog Suzukija ®. Kada je vozac skode hteo da skrene na semaforu levo prema opstini. Na njega je iz suprotnog pravca naleteo motor koji je verovatno mislio da moze da se provuce iz desne trake koja je za skretanje u desno. Necu da pisem nista dok sam pod utiskom. Vec ce se neko oglasiti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je tu zabranjeno skretanje levo prema opstini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kod skretanja za opštinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 147 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam kolima pre sat vremena i video motor razbijen SKROZ od napred gsxr plavo beli, malo dalje nekom ceradom prekriveno nesto (pretpostavljam da je vozav motocikla poginuo). Bilo je puno bajkera parkirano pored verovatno ce neko detalje da iznese kasnije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja izašao od Doma vazduhoplovstva pored parka i vozač autobusa (na semaforu) mi kaže da su motociklistu pokrili čaršafom. Ajd' nek nije istina, daj Bože da me je slagao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Zlo i naopako ova zima bila duga .Zna li se sta je sa vozacom??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan to je od moje kuce 100 metara, kaze mi keva da je bas glasno puklo!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vracao sam se sa posla kada sam to video... STRASNO!!! i ja sam ubedjem da je tu skretanje zabranjeno. Gomila bajkera, pubova kolko hoces, telo je pokriveno... najezio sam se skroz, prvi put vidim oborenog bajkera, ma slosilo mi se... pa jbt vise kako je moguce izbeci to zlo!!! ne znam sta bih rekao ljudi... pamet u glavu, nosite kacigu i polako... :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 4, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je tu zabranjeno skretanje levo prema opstini Nije zabranjeno, samo sto ovi iz suprotnog smera imaju prednost... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je tu zabranjeno skretanje levo prema opstini Nije zabranjeno, samo sto ovi iz suprotnog smera imaju prednost... zar nema na kolovozu strelica za pravo bez dela za levo nesto mi u glavi da je tu strelica na kolovozu samo za pravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 4, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ima i za levo, samo retko ko skrece...Mozda i nema, mada znam da sam video da ljudi skrecu tu...Nije u krajnjem slucaju bitno, pretpostavljam sta se desilo, ali necu nagadjati,dok neko ne bude izneo tacne informacije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano April 4, 2009 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo je momak iz zemuna. zove se Igor. presecen mu je put,skretanje je dozvoljeno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 4, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dušu prosti. :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad dodjoh sa Usca, bili Shejtan, Mishko Kolo, Zlaja , Djomla, i ja - prema Radetovim rechima momak je 45 minuta pre nesrece otishao sa Usca... Saucesce porodici, EDIT: Evo jos par informacija o ovom tragicnom dogadjaju: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0/53885/%D0%A1%D0%B0%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%9B%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%B0+%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%9B%D0%B0+%D1%83+%D0%97%D0%B5%D0%BC%D1%83%D0%BD%D1%83.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Skretanje u levo je dozvoljeno, s time sto taj isti semafor ne otvara u isto vreme svim ucesnicima u sobracaju. Iz smera Robne Kuce otvori dva-tri sekunde ranije pa oni koji skrecu ulevo mogu lakse da se provuku. Fora je ta i sto vozaci autobusa koji se krecu iz smera Pinokija prema Robnoj kuci to znaju pa krecu pre nego sto njihov semafor otvori. A najveca fora je sto dosta vozaca i motora i automobila krece sa semafora NE kada semafor pokaze nego kada vozac do tebe krene. Nemam pojma sta se stvarno dogodilo ali sta da je sledeci scenario: Semafor otvorio dve sekunde ranije, skoda skrenula a u istom trenutku neki Autobus krece iz suprotnog smera ranije nego bi trebao, to vidi motorciklista koji vec juri i naravno od grdosije autobusa ne vidi skodu. I to je to. Mozda lupam gluposti ali mislim da je moguce... Tu raskrsnicu sam doktorirao, ziveo sam neko vreme iza opstine i znam koliko puta mi je bila frka i motorom i autom kada sam skretao u levo. Zao mi coveka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 4, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, mi po gasu, a vozaci nas ne vide Ja veceras zamalo da overim asfalt . Isece me covek, ja po gasu, levo desno i uspeh da se izvucem . Posle mi se izvinjava i naravno : "Nisam te video brate" :'( Pazite se, polako i :o na sve strane ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na RTS-u je išla vest u fazonu "ceo dan vozili na zadnjem točku kroz Glavnu", "motociklista vozio velikom brzinom", "nakon sudara njegovi drugari na motorima nisu ni stali već su pobegli" i sl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam momka licno,.Druzili smo se, voleli smo da se igramo Call Of Duty 2 na serverima i delili smo istu strast ka motorima.....on ka trkalicama ja ka choperima, ali je uvek bilo zanimljivih prica. Ime mu je Igor Hukić, a pre koji dan je napunio 24 godinu. Veceras su mi javili drugari da je poginuo. Tesko sam primio ovu vest.Neko od Igorovih blizih prijatelja ce reci nesto vishe ovo je sto ja znam. Evo je fotke sa leta 2008 koju sam slikao : Igor (u sredini) i jos neki nasi drugari. Moje iskreno sauchesce porodici... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...