doktor 4760 Napisano April 7, 2009 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moji predlozi uzevsi sve navedene parametre u obzir su TDM 900, VFR, FZS 1000 Fazer S tim sto bih ja prvo uzeo TDM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 7, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moji predlozi uzevsi sve navedene parametre u obzir su TDM 900, VFR, FZS 1000 Fazer S tim sto bih ja prvo uzeo TDM-a. Ja bih od ponudjenog VFR A kad bi mogao "iz sredine", ehhhh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan moj glas ide za VFR i to RC46 1999, evo jedna slika cisto kako to moze da se sredi. mmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...