pantah 41 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Jel otvarao neko auspuhe na Kawasakiju EN500C? Ne bih da mu smanjujem prigušenje al se jedna cev unutra razlabavila (ili odlomila) pa čangrlja pri nekom broju obrtaja. Red je da se popravi. Iskustva please. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ma slobodno ih otvori, ja sam moje otvorio posle dva dana, na 800A, al' necesh se pokajati...shta je chopper bez otvorenog... ;D <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 439 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel otvarao neko auspuhe na Kawasakiju EN500C? Ne bih da mu smanjujem prigušenje al se jedna cev unutra razlabavila (ili odlomila) pa čangrlja pri nekom broju obrtaja. Red je da se popravi. Iskustva please. Ukoliko budeš odlučio da ga otvaraš obavezno slikaj proces u fazama.Možda ću i ja to isto morati da radim, ali ću probati da to odložim za zimu. Fotke će sigurno mnogima pomoći. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Daklem, obišao sam jedno sedam auspuhdžija i niko neće da otvara topove. Skoro svi kažu da ako ga i rastavim nema šeme da se sastave bez ružnih tragova. S druge strane postoji jedno dva majstora koji mogu da naprave prigušivače. Za sada sam privremeno vratio topove nazad, i što je interesantno čangrljanje se smanjilo?? Valjda sam čukajući auspusima po betonu da vidim dal ispadaju delovi katalizatora (ne ispadaju) bar privremeneo nešto "premestio". Bar sam se danas lepo navozao oko Avale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...