armin1 35 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan jos da nam potrde rostilj danas, ugovarali smo po kile za 250 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 509 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite drugari da se Beogradska ekipa, tj ova sa ove strane, nadje na ELP-ovoj pumpi, prva pumpa posle Pancevackog mosta, u smeru ka Pancevu, u 10.00. Ako idemo prosecno 70 km/h,do tamo nam treba manje od sata. Jel ok? Usvojeno! Ako dolazim, a ne znam još definitivno zbog obaveza, tu sam u 10.00. Natočimo čorbu i pokreeeeeet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bando moja, da se prebrojimo, onaj brazilac i ja dolazimo,....10.00, ELP-ova pumpa... 1. Vlada Afrika 2. Zamba 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zapljunem +1verovatno dolazim ako budem lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 20, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem krecenje ovih dana, pa ako stignem da napravim pauzu dolazim i ja 1. Vlada Afrika 2. Zamba 3. VuleTigar (verovatno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada Afrika 2. Zamba 3. VuleTigar (verovatno) 4. dr.Bane a videću još nekog da ubedim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan danas je drugar naleto slucajno na nekoliko srndaca, pa da se ne baci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada Afrika 2. Zamba 3. VuleTigar (verovatno) 4. dr.Bane 5. Dzoniboss i verni suvozac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 22, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja se prijavljujem! ;D 1. Vlada Afrika 2. Zamba 3. VuleTigar (verovatno) 4. dr.Bane 5. Dzoniboss i verni suvozac 6. Dzambo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan @armin1 ako može okvirna satnica i lokacija hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano April 23, 2009 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prosli put u Padini je bilo odlicno.Pored klope i muzika je bila fenomenalna.Za sada dolazimo nas trojica...Pozdrav organizatorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ekipi, vidimo se naravno. evo ovako oko okvirne satnice pocetak svega je oko 9h izjutra, a iskreno se nadam da ce se sve to zavrsiti do 33h bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada Afrika 2. Zamba 3. VuleTigar (verovatno) 4. dr.Bane 5. Dzoniboss i verni suvozac 6. Dzambo 7. Ferty_ Ako bude lepo vreme i ne budem radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan prognoza je ekstra za taj dan, eventulno neki vetric, al se nadam da to nece biti neki problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vetric? U Vojvodini na ravnici?? Ma kakav je to problem za nas mocne? salim se U svakom slucaju jos cemo se cuti do nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan da znas kakv smo rostilj obezbedili, pa dosao bi i da moras sa posla da pobegnes. salu na stranu, uspeli smo da obezbedimo za 250 dinara pola kile mesa sa rostilja. mislim da ce ovo biti jedan od prelomnih momenata za sve moto skupove. dosta vise shvrckanja i ostalih zajebancija. ima da pripremaju ljudski....!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOLE ZR 1 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan VIDIMO SE!!! Pozdrav za organizatore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan da znas kakv smo rostilj obezbedili, pa dosao bi i da moras sa posla da pobegnes. salu na stranu, uspeli smo da obezbedimo za 250 dinara pola kile mesa sa rostilja. mislim da ce ovo biti jedan od prelomnih momenata za sve moto skupove. dosta vise shvrckanja i ostalih zajebancija. ima da pripremaju ljudski....!!!! Ne pominji vise taj rostilj.....navadice se svi, pa necete imati mesa za sve...... , a o pivu da i ne govorim, sudeci po prognozi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dezuram za vikend nista od mene ovog vikenda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada Afrika 2. Zamba 3. VuleTigar (verovatno) 4. dr.Bane 5. Dzoniboss i verni suvozac 6. Dzambo 7. Ferty_ 8. Djomla 9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 509 Napisano April 25, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Hej, pa ja se prijavio odaaaavno a nema me na spisku! To ne biva! ;D 1. Vlada Afrika 2. Zamba 3. VuleTigar (verovatno) 4. dr.Bane 5. Dzoniboss i verni suvozac 6. Dzambo 7. Ferty_ 8. Djomla 9. Floyd 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 25, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Zemunci jel ok da se nalazimo u 9.30 kod perionice Hotel YU? Djomla i ostali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano April 25, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Zemunci jel ok da se nalazimo u 9.30 kod perionice Hotel YU? Djomla i ostali? Ajde budite do 10 na onoj pumpi posle Pančevačkog mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15171 Napisano April 25, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja i goran (sportauto) dolazimo tek uvece. nadam se da ce biti nesto u to vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko kasni na pumpu, neka se javi da ga cekamo 062/817-4958 Dzoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...