cubra 27 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan upravo cuo od drugara da nasa policija uvodi Beverly motore za kontrolu gradske voznje???????? pa neka im je sa srecom!!!! pa videcemo ih ove sezone na ulicama Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan upravo cuo od drugara da nasa policija uvodi Beverly motore za kontrolu gradske voznje???????? pa neka im je sa srecom!!!! pa videcemo ih ove sezone na ulicama Beograda Pa ql. Samo ja se nadam da ce cimati vise one koji nemaju tablice ili kacige nego nas regularne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7250 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je da su prakticniji od BMW sa sve oklopima. A daleko od toga da su spori /za grad/. Samo je pitanje kako ce da ih "upotrebe". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,bice vec za gokinu dana jeftinih beverliya kad ih izlome majstori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vidjao jednog plavca sa beverlijem jos prosle godine... rotaciju su im ugradili na topcase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Mart 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo...kako će da im ugrade kreš-barove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan U Crnoj Gori policija odavno koristi Beverlije i super su se pokazali, prakticniji su i laksi od BMW-a, laksa je obuka i jeftinije odrzavanje. Koriste ih kao vozila u pratnji, patrolna vozila, za jurenje motociklista i skuterasa, mene su cak jednom presreli u gradu sa Beverlijem a ja sam bio u autu, puno se lakse snalaze po guzvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos pre dve ' tri godine video na Adi jednog policajca sa nekim malim skuterom neodredjene marke, a imao je molicisku tablicu . Samo tad i nikad vise. Ne znam dal to jos voze ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Taj skuter je bio neki piaggio. Smešan sa rotaljkom na guvernali i pozadi na nekakvom štapiću. Video sam ih par komada u Ljermontovljevoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 27, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan He, he, he...metro pdanduri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan He, he, he...metro pdanduri Ja sam nacuo da YO farba svoj i stavlja rotaciju ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 27, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine u Dubrovniku na moru video policiju na Beverly-u ful opremljenom za zaustavljanje sa sve STOP POLICIJA na koferu! Bice to super ako krenu i kod nas ovi bmw-ejci su mnogo glomazni njih neka ostave za parade i auto put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vidjao jednog plavca sa beverlijem jos prosle godine... rotaciju su im ugradili na topcase Vozili su ih prosle godine po adi i zaustavljali motoriste na Konjarniku, na okretnici 31 i 17, ove sto voze u papucama i bez kacige, ja stao i bas sam se fino ispricao sa covekom i odusevio me pricom kako su tu da zaustavljaju samo ove sto strce bez opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ovi novi BMW-ovi, ogromni i totalno trapavi za grad, kidaju kardane na oko 5000km. Pošto jedan kardan košta 1700 evra, jasno je da moraju naći jevtiniji i spretniji motor. Kad su se požalili švabama, ovi pošalju ekipu da vidi u čemu je problem sa kardanima i kad su čuli da naši to teraju po varoši, pali su u nesvest. To se u Nemačkoj tera samo po auto-banu a za grad ima manjih i spretnijih motora. Videćemo kako će im "čučnuti" Beverly. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Dajte koju fotku tog beverlija, da znamo o kojem motoru govorite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Mart 27, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Koliko im je to cudo kubicnih santima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Beverly moze da ima do 500cc, ali nebitno je. Uzak i brz je svaki. Evo kod brace amerikanaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Moje je mišljenje da sve više službenih lica na motorima može da donese samo dobrobit moto populaciji u Srbiji. Beverly? Odličan izbor. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moje je mišljenje da sve više službenih lica na motorima može da donese samo dobrobit moto populaciji u Srbiji. Beverly? Odličan izbor. najzli Slažem se, koliko god ih mi voleli ili nevoleli, bez njih bi bilo zlo. Samo kad bi im aršini bili isti za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a koga ce da stignu sa ovim igrackama? one sa manjim skuterima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pa oni ionako ne smeju nikog da jure.. mogu samo da se nadaju xexe.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 28, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan a koga ce da stignu sa ovim igrackama? one sa manjim skuterima? Uze mi rec sa tastature ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1173 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je samo za paradu, zastrasivanje i da daju turistima informacije! Ali su skuteri lepi i nisu agresivni trebalo bi da ih voze devojcice u plavom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 28, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan a koga ce da stignu sa ovim igrackama? one sa manjim skuterima? Uze mi rec sa tastature ;D Izgleda da ne kapirate poentu, slučajno ili namerno. Nisu oni tu na Beverly-ju da bi nekoga ''stizali'', već da regulišu saobraćaj. Odgovor na pitanje je: Mogu da stignu svaki automobil (ili bar 95% njih), koji vozi nasilnički i pravi dvocifren broj prekršaja u minuti, kao i veliku većinu scoot-ovaca u papučama, šorcu, bez kacige, tablice, ''A'' kategorije, itd itd... Što se ''onog'' stizanja tiče, kada dodje momenat, iliti volja ''s vrha'' da se ''stignu'' svi na koje misliš, sigurno ih neće juriti ulicama BG-a, već će ih stići kamere po gradu, prijave na kućnu adresu, sačekuše, ulasci na skupove i kafiće, da ne nabrajam, situacija je rešiva za mesec dana (najdalje jednu celu sezonu), al' se nema volje s vrha! Izvinjavam se autoru na digresiji, ne bih da tema ode u OFF zbog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Mart 28, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobijaju Beverly da dele bombone po gradu...veoma lep gest Policije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...