Jump to content

Moto Zajednica

Policija na Beverly motorima

Recommended Posts

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT

upravo cuo od drugara da nasa  policija uvodi Beverly motore za kontrolu gradske voznje????????

pa neka im je sa srecom!!!!

pa videcemo ih ove sezone na ulicama Beograda

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

upravo cuo od drugara da nasa  policija uvodi Beverly motore za kontrolu gradske voznje????????

pa neka im je sa srecom!!!!

pa videcemo ih ove sezone na ulicama Beograda

Pa ql.

Samo ja se nadam da ce cimati vise one koji nemaju tablice ili kacige nego nas regularne.

• Drug član, 3078 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Definitivno je da su prakticniji od BMW sa sve oklopima. A daleko od toga da su spori /za grad/. Samo je pitanje kako ce da ih "upotrebe".

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

U Crnoj Gori policija odavno koristi Beverlije i super su se pokazali, prakticniji su i laksi od BMW-a, laksa je obuka i jeftinije odrzavanje. Koriste ih kao vozila u pratnji, patrolna vozila, za jurenje motociklista i skuterasa, mene su cak jednom presreli u gradu sa Beverlijem a ja sam bio u autu, puno se lakse snalaze po guzvi

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ja sam jos pre dve ' tri godine video na Adi jednog policajca sa nekim malim skuterom neodredjene marke, a imao je molicisku tablicu .  Samo tad i nikad vise. Ne znam dal to jos voze ???

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Taj skuter je bio neki piaggio. Smešan sa rotaljkom na guvernali i pozadi na nekakvom štapiću. Video sam ih par komada u Ljermontovljevoj.

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Ja sam prosle godine u Dubrovniku na moru video policiju na Beverly-u ful opremljenom za zaustavljanje sa sve STOP POLICIJA na koferu! Bice to super ako krenu i kod nas ovi bmw-ejci su mnogo glomazni njih neka ostave za parade i auto put!

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ja sam vidjao jednog plavca sa beverlijem jos prosle godine... rotaciju su im ugradili na topcase :)

Vozili su ih prosle godine po adi i zaustavljali motoriste na Konjarniku, na okretnici 31 i 17, ove sto voze u papucama i bez kacige, ja stao i bas sam se fino ispricao sa covekom i odusevio me pricom kako su tu da zaustavljaju samo ove sto strce bez opreme  ;)

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Inače, ovi novi BMW-ovi, ogromni i totalno trapavi za grad, kidaju kardane na oko 5000km. Pošto jedan kardan košta 1700 evra, jasno je da moraju naći jevtiniji i spretniji motor. Kad su se požalili švabama, ovi pošalju ekipu da vidi u čemu je problem sa kardanima i kad su čuli da naši to teraju po varoši, pali su u nesvest. To se u Nemačkoj tera samo po auto-banu a za grad ima manjih i spretnijih motora. Videćemo kako će im "čučnuti" Beverly.

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Beverly moze da ima do 500cc, ali nebitno je. Uzak i brz je svaki.

Evo kod brace amerikanaca

post-4280-12879026303524_thumb.jpg

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Moje je mišljenje da sve više službenih lica na motorima može da donese samo dobrobit moto populaciji u Srbiji. Beverly? Odličan izbor.

najzli

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer

Moje je mišljenje da sve više službenih lica na motorima može da donese samo dobrobit moto populaciji u Srbiji. Beverly? Odličan izbor.

najzli

Slažem se, koliko god ih mi voleli ili nevoleli, bez njih bi bilo zlo. Samo kad bi im aršini bili isti za sve.

• Drug član, 1173 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Pa to je samo za paradu, zastrasivanje i da daju turistima informacije! Ali su skuteri lepi i nisu agresivni trebalo bi da ih voze devojcice u plavom!

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

a koga ce da stignu sa ovim igrackama?

one sa manjim skuterima?

Uze mi rec sa tastature  ;D

Izgleda da ne kapirate poentu, slučajno ili namerno.

Nisu oni tu na Beverly-ju da bi nekoga ''stizali'', već da regulišu saobraćaj. Odgovor na pitanje je: Mogu da stignu svaki automobil (ili bar 95% njih),  koji vozi nasilnički i pravi dvocifren broj prekršaja u minuti, kao i veliku većinu scoot-ovaca u papučama, šorcu, bez kacige, tablice, ''A'' kategorije, itd itd... Što se ''onog'' stizanja tiče, kada dodje momenat, iliti volja ''s vrha'' da se ''stignu'' svi na koje misliš, sigurno ih neće juriti ulicama BG-a, već će ih stići kamere po gradu, prijave na kućnu adresu, sačekuše, ulasci na skupove i kafiće, da ne nabrajam, situacija je rešiva za mesec dana (najdalje jednu celu sezonu), al' se nema volje s vrha!

Izvinjavam se autoru na digresiji, ne bih da tema ode u OFF zbog...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja