kymcosuper9 0 Napisano Avgust 31, 2005 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Juce se vozikali,skuteri,endurace,r-ovi.Prvo CK,onda kosutnjak,pa ada,limes…..Vratimo se negde oko 02:00 kod CK da malo blejimo.Oko 03:00 krenem ja sa ortakom polako kuci,znaci od CK sam krenuo u pravcu hajata.Stizem na raskrsnicu na kojoj je pumpa(Deytonka),meni zeleno,prolazim,pogledam levo i vidim mercedesa(staru C ili E klasu) srebrne boje kako ide pravo (KROZ CRVENO) ka zemunu i ide lik ne koci ja na njega sta cu (vozio sam bar 60-70km/h) na kocnicu kliza prednji,kliza zadnji i naravno prokliza zadnji i ja padnem.Ustajem,gledam gde je mercedes a on po gasu i bezi.Onako osamucen nisam uspeo ni da mu vidim reg.Posle minut dolaze ortaci koji su ostali kod CK,hteli da ga jure al nisam znao ni tablicu a ni boju(da l’ je bila bela ili srebrna).Murije naravno nigde... Sto se tice svega je*es skuter,ocesao sam mu sada i levu stranu.Nista nije puklo?!?!?!?!?!?! Ja sam se malo ugruvao,standardno saka (idem sutra da kupim rukavice) i levo stopalo,ali sve je preko noci proslo. Sutra slike! Veceras u 21:00 kod CK ko hoce neka dodje da se vozimo,ima tu svakakvih motora,cak sa nama idu i R6,kawa zzr600,gsx-r 750….Dodjite!!!! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Avgust 31, 2005 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da tebi nije ništa... Zloupotrebiæu ovu rubriku da isprièam jednu istinitu situaciju iz Podgorice a videæete okolnosti su sliène kao ove tvoje... Pre nešto manje od godinu dana u sred Podgorice (po prièi mog dobrog drugara sa Cetinja) službeno lice (u daljem textu pandur ) stoji pored važne raskrsnice. Kroz èisto crveno projuri Audi, pandur istrèi na ulicu i skoro se baci pred auto. Audi staje. Prozor se otvara a pandur ostaje u trenutku sleðen (kad je video da je zaustavio "važnog" funkcionera)!!! Posle samo sekund, dva, pandur se sabrao i ponizno "izjavljuje": Dobar dan, ja samo da ve pozdravim i da ve upozorim da može neka od ovih džukela da proðe na zeleno pa da ve ubije!?!? Šta reæi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Avgust 31, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate dobro si prosao, mogao je lik da te pokupi i cao dovidjenja, ne daj Boze... :roll: Nego, sad si OPRAVIO skuter totalno, sto bi reko onaj streba iz Andjela 2 "po mom misljenju - TOTALNA STETA!!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 31, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Paaaaaa!!!! Srecan ti drugi rodjendan kymco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 31, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga od 2 miliona stanovnika nek su 1 promil budale pa gledaj ti kolko ih je Vazno da si ti nama ziv i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 31, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga od 2 miliona stanovnika nek su 1 promil budale pa gledaj ti kolko ih je a dao bog ima gi bar 5% pa je to ondak jos vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Avgust 31, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm, pa dobro si prosao... Mogao je lik da te ubije, a steta za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Septembar 1, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je kymco, bitno da si ziv i zdrav... A sto se tice te budale u mecki - kako se resavaju ovakvi problemi? Zakonima ili stanglama!? Aj vi meni lepo objasnite jer sam ja odavno prestao da verujem u prvo resenje :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 1, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma stangle u ruke i udri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 1, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma stangle u ruke i udri. Nije no zakon u ruke i udri :wink: :shock: štanglom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...