Blajbinger 3 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju scooter Baotian BT49QT-7,2005 god.Presao oko 3700 km.Cena 500 Eur.[/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan el to onaj sa malim tockicima, odnosno najmanjim od te vrste skutera? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Mart 26, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti samo 2008. godiste i presao sam 3000km...uopste nije zahtevan... za te pare...ZA SVAKU PREPORUKU.... srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john smith 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan el to onaj sa malim tockicima, odnosno najmanjim od te vrste skutera? prednja 12 zadnja 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem,ovako...Krenem ja jedno jutro na pos'o...Skuterce stoji na svojim stabilnim nozicama,ma bas se ,onako lepo,propeo na zadnji tockic...Ja pored njega ,divim mu se ...Kresnem ja njega da se zgreje malkice,turim ranac u koferce,i dok sam zakopcavao jaknu i turao poklopac na tintaru,ne znam iz kog razloga,dodam gas...Muceniku se valjda svidelo,pa kreno niz parking ...I zavrsio na desnom boku!...Bez mene???...Iz odma' sam znao da je sam sebi skreso cenu!!!...Sto znaci...Nova prodajna cena za zainteresovane!...Prethodna cena je bila 500...A sada 1650 jevrica sa DODATNOM zimskom opremom!...DA! Hiljadusestopedeset jevrica,slovom i brojem! (Slicice u prilogu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem,ovako...Krenem ja jedno jutro na pos'o...Skuterce stoji na svojim stabilnim nozicama,ma bas se ,onako lepo,propeo na zadnji tockic...Ja pored njega ,divim mu se ...Kresnem ja njega da se zgreje malkice,turim ranac u koferce,i dok sam zakopcavao jaknu i turao poklopac na tintaru,ne znam iz kog razloga,dodam gas...Muceniku se valjda svidelo,pa kreno niz parking ...I zavrsio na desnom boku!...Bez mene???...Iz odma' sam znao da je sam sebi skreso cenu!!!...Sto znaci...Nova prodajna cena za zainteresovane!...Prethodna cena je bila 500...A sada 1650 jevrica sa DODATNOM zimskom opremom!...DA! Hiljadusestopedeset jevrica,slovom i brojem! (Slicice u prilogu) Ajde za nas sa jeftinijim ulaznicama objasni koja je cena skutera??? NE razumem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I jos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I jos slicica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je i u oglasu naglaseno,scooteric sa prodaje i uz DODATNU ZIMSKU OPREMU...Naravno svaki dogovor je moguc...Pa ljudi smo?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ;)Dobar ti oglas ali napisi i pojedinacnu cenu i da li je fiksno! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Zoli,kume,dogovor kucu gradi!...Os kupis??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1785 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan lol kakav oglas ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan LOL ?!... To mi od nekle poznato...Al' bez obzira,veleo bih da mi neko objasni sta "lol" znaci na srpskom! :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan lol ti je skracenica za umiranje od smeha a ono crveno dugme bi trebalo da sluzi za gasenje motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Danas cemo da se zaperemo...Obojca!...Al' prvo motorce!... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Update...Nudi li neko 450 Jevrica,pa da zavrsavamo sa ovom zajebancijom ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Izvrsene su sledece korekcije: ogrebotine sa desne strane su se kamuflirale tj. pazarile svoje nove nalepnice,jedna SRB i par plamicaka sa kumovog Princa.Cisto zbog estetike. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, desna rucica koja je sticajem gore pomenutih okolnosti ostala bez full opreme ,sada je ponovo ima! ...Mozda ne bi bilo lose kontaktirati Apatinsku pivaru...Cisto zbog reklamice...Mozda calnu neku kintu?! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Update ... 450 Eura, i naravno sretan praznik! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Update...Zbog ostrih kritika i na zahtev prijatelja,komsija i blize rodbine vracen je rostilj na far! [move]Cena i dalje 450 Jevrica![/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan [move]PRODATO[/move] Pazario Zoran iz Smedereva...Zelim mu sve najbolje i da ga sluzi dobro kao i mene do sada! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...