Jump to content

Moto Zajednica

AKCIJA Yamaha banshee samo 599e moze zamjena!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Brato kad nešto daješ ispod cijene to je ljudima čudno , zato cijenu gore pa ćeš viđet

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1876 postova

Pa jes vala cudno je sto nema papira tako da retko ko hoce da se bakce sa tim, ajde zato ti malo pojuri vlasnika i sredi to pa ce mozda i da ode  8)

• Drug član, 1876 postova

Pa znam ja to, nije problem nikakav dogovoriti se, ovako niko nece da rizikuje krivicnu prijavu i oduzimanje doticne jamahe,  zato ti i rekoh da pojuris malo te papire, nije valjda to toliki proplem. Jer ovako lici na onaj oglas za X5  `Auto je kraden zato je jeftiniji` Pozz

• Svrati ponekad, 161 postova

Ajde ljudi navalite, pa svi pitaju za papire, sta ce vam papiri kad je ovo hard offroad motor koji nije predvidjen za voznju po gradu i q.cenje vec da se zeza, skace i jase po brdima sa njim, tamo nema policije vjerujte mi na rijec, a i ti papiri se mogu rijesit, sve je moguce ccc... :) :-X

• U prolazu, 19 postova

Pa ti si stvarno resio da ga poklonis?   ;D :D  Da sam iz CG uzeo bih ga momentalno, al j*g ovako ne znam kako bih presao granicu(ne bih da rizikujem, ne treba mi jos krivicnih prijava)...  :(

Taman brate kao poklon, al dzaba sad da stavim 100e kad niko nema zute banke, bar ovamo kod nas u cg, evo do cega su nas doveli katastrofa...

Mogu do granice, zar je moguce da ne postoji nidje rupa da se prebaci motor tamo? Uzmite papire od bilo koje yamahe, rastavimo motor i to nece niko gledat kao kad smo drug i ja dovezli rastavljenu yamahu crm 125cc ovi na granicu pomislili neka starudija i ni papire trazili nisu...Rastavimo i najbolje bi bilo u neki kombi da se ubaci bolje nego prikolica da se vuce, jer cim je prikolica carinici vide i odma reaguju, a ovako smo u auto docerali hondu u karavana i castili pandure 20e i oni svi srecni i zadovoljni samo kazu teraj

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Eh da se nisam istroshio na letovanju ovoliko ja bi to poterao , imam i prikolcu kojom sam vuko motor dole ... jbg

Akcija zavrsena, vracamo se na staru cijenu jer motor koji sam htio da ugrabim prodat je juce u podne jbg.sto niste grabili sad trt

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja